ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΜΕΡΑΣ

<<προηγούμενο   [ Κείμενο της 29/7/2003 - Δράστης: ΝΔ ]   επόμενο>>
 
Επικοινωνία
  Άλλα Κείμενα Ημέρας
  FORUM
  Ψηφοφορίες
  Μάθετε ότι...
  e - Ευχετήριες Κάρτες
Περιοδικό
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Μα που είναι ο αχαΐρευτος;

Μαμά! Ξεκουράζεται. Έχει βομβιστική επίθεση αύριο! Κάπως έτσι μπορεί να φανταστεί κανείς το σενάριο της διαφήμισης για τη νέα υπηρεσία στοιχημάτων του Πενταγώνου. Η ιδέα είναι να στηθεί ένα online σύστημα στο οποίο θα μπορούν να κατατεθούν στοιχήματα για μελλοντικά τρομοκρατικά χτυπήματα ή σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στο διεθνή χώρο. Ένα παράδειγμα που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας είναι για την πιθανότητα ανατροπής του βασιλιά της Ιορδανίας. Οι αστέρες της πολιτικής και της διπλωματίας πιστεύουν ότι, μετά και τα τελευταία παραδείγματα στον πόλεμο με το Ιράκ, η αγορά είναι πιο ικανή στο να προβλέπει τις εξελίξεις από τους ίδιους.

Το σύστημα θα λειτουργεί περίπου σαν χρηματιστήριο μόνο που αντί για μετοχές της ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ Α.Ε. θα αγοράζει κανείς μετοχές για την επαναδραστηριοποίηση, για παράδειγμα, της 17Ν. Όταν και εάν συμβεί αυτό το γεγονός, αυτοί που έχουν τις μετοχές θα εισπράξουν τα κέρδη τους ανάλογα με την τιμή στην οποία αγόρασαν.

Με αυτό το σκεπτικό, το οποίο έχουν κατακεραυνώσει όσοι στις ΗΠΑ πιστέψανε ότι κάποιος το πρότεινε σοβαρά, το πρωτοπόρο ΝΥΓΜΑ διοργανώνει, προς όφελος των Ελλήνων πολιτικών και διπλωματών, μία ψηφοφορία πρόβλεψης των πολιτικών εξελίξεων που θα επηρεάσουν άμεσα τη χώρα μας. Έτσι θα μπορούμε να προβλέψουμε, να αναλύσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις εξελίξεις προτού καν αυτές συμβούν. Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας γιατί από την ψήφο σας κρίνεται το μέλλον της χώρας μας. Αυτοί που θα προβλέψουν σωστά θα μπουν στην ψηφοφορία για δέκα εφ' άπαξ συνδρομές στο ΝΥΓΜΑ

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099