ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Χαβαλές '96
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Το αλφαβητάρι του clubber 1/6/1996

Φίλοι και φίλες, γεια σας και καλό καλοκαίρι (τώρα που μας μπήκε επίσημα). Στα υψηλού επιπέδου περιοδικά που όλοι διαβάζετε (είμαι σίγουρος) οπωσδήποτε θα πήρατε τα πρώτα μηνύματα για τα φετινά must. Είμαι επίσης σίγουρος ότι ήταν κάπως έτσι...:

Κάθε καλοκαίρι οι νυχτερινές έξοδοι είναι τόσο συχνές και “glamorous”(ουαου) όσο ποτέ άλλοτε. Μεγαλώνουν όμως και τα προβλήματα για τον ανήσυχο clubber σε σημείο που να του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Προβλήματα όπως: απροσπέλαστες πόρτες, αφόρητα εκνευριστική αναμονή. Πώς θα αναδειχθούμε όμως σε μούρες των club; (τι λες κι εσύ χρυσή μου;). Παρακάτω παραθέτουμε ένα οδηγό που πιστεύουμε ότι θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα.

Ντύσιμο: Αν είστε από αυτούς που η αξία της γκαρνταρόμπας τους ανέρχεται σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες, με λίγο γούστο δεν θα έχετε πρόβλημα. Αλλά και για τους υπόλοιπους (που είναι και οι περισσότεροι και δεν ασχολούνται με φουσκωμένους λογαριασμούς σε καταστήματα του Κολωνακίου) η καλύτερη λύση είναι το all time classic πουκάμισο (κατά προτίμηση καρό), συνδυασμένο με το επίσης κλασικό τζην (με τόνικ) και με μπότες ή επώνυμο πάνινο υπόδημα (αν σκέφτεστε all star καλύτερα να το ξεχάσετε). Όσο για τις κυρίες, αν δεν ακολουθήσουν την παραπάνω unisex συμβουλή, ένα καλοκαιρινό φορεματάκι είναι ότι πρέπει (αν μάλιστα πρόκειται για κοπέλες με σωστές αναλογίες, όλα τα παραπάνω είναι περιττά).

Κόμμωση: Για τους άνδρες τα κουρέματα που είναι κυρίως αποδεκτά είναι το κλασσικό κοντό ή πολύ κοντό και το καρέ που είναι μεν ξεπερασμένο αλλά πάντα γοητευτικό. Οι φυσικοί φαλακροί δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα αφού δεν αποτελούν πια μειονότητα (κυκλοφόρησαν άλλωστε και τα πρώτα σαμπουάν αποτρίχωσης). Είναι ευνόητο ότι αν είστε κάτοχος κάποιας πλούσιας χαίτης, τότε ή που θα την κόψετε (τη χαίτη ρε) ή που θα σας κόψουν εσάς στην πόρτα.

Όσο για τις δεσποινίδες, θα τη βγάλουν φτηνά, αφού ένα καλό χτένισμα αρκεί (αυτές με τα πολλά προσόντα θα τη βγάλουν τσάμπα).

Διακοσμητικά στοιχεία: Το κυριότερο από αυτά είναι ένα καλό ρολογάκι. Αν πάντως δε μπορείτε να επενδύσετε 50 με 60 χιλιάδες για ένα εφετζίδικο ρολόι (και δεν το κερδίσατε ακόμα σε κανένα τηλεπαιχνίδι), τότε το πατροπαράδοτο swatch είναι η σοφότερη λύση. Κάπου εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι ενθύμια από τις τελευταίες σας διακοπές (καδένες, μπιχλιμπίδια και χαϊμαλιά) ίσως σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Όχημα: Καλό είναι να υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο ευρωπαϊκής τεχνολογίας άνω των 4.000.000+ΦΠΑ (του μπαμπά). Αν ο μπαμπάς όμως δεν έχει αμάξι, το ταξί και το παπί είναι καλή λύση, αρκεί να σταματάτε κάποια στενά πριν το club.Εδώ υπάρχει βέβαια το ρίσκο της κλοπής του παπιού (στον ταξιτζή το ευχόσαστε).

Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία που περιγράψαμε, προτιμήστε το πάρκιν του εκάστοτε club (σταματώντας το αμάξι σας ελάχιστα εκατοστά πριν ο παρκαδόρος γίνει μακαρίτης).

Το συμπέρασμα: αν θέλετε να εισχωρήσετε στα άδυτα των παραλιακών club, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της εκπομπής μας (ταμπέλα: χειροκρότημα). Αναλυτικές πληροφορίες στα γνωστά περιοδικά. Καλό σας clubbing (;)

Μανόλης Καπής
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Προπονητής)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( πατήστε εδώ για καταχώρηση σχολίου )

 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Χαβαλές '96
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Χαβαλές '96
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099