ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ψυχαγωγία
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Πάπας και «εσωκομματικά»... 3/5/2001

Και Πάπα έχουμε, και εκδρομές στη Μύκονο έχουμε, και πρωτάθλημα μίνι-ποδοσφαίρου έχουμε και πάρτι που δεν ξέρουμε αν θα γίνει έχουμε και από όλα έχουμε! Τι προτιμάτε εσείς; Ότι και να διαλέξετε σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον! (Α! Και μετριοφροσύνη έχουμε, σας το είπα;)

Εδώ Πάπας, εκεί Πάπας, που είναι ο Πάπας; Χάσατε... αυτό είναι το δύο κούπα... ο Πάπας είναι... εδώ, στην Ελλάδα, δηλαδή δεν ήρθε ακόμα, όπου να ναι θα φανεί όμως. Σαν τους βαρβάρους ένα πράγμα... τον περιμένουμε, τον περιμένουμε... στο τέλος λέτε να μην έρθει και να μείνουμε με το... στο χέρί; Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς τον Πάπα; Ο άνθρωπος αυτός ήταν μια κάποια λύση! Έχει γίνει τόσος ντόρος πια... Σίγουρα βρε παιδί μου δεν έχουμε γενικά σαν έθνος και σαν ορθοδοξία τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Πάπα και το σινάφι του, αλλά όπως και να το κάνεις οι δημόσιες σχέσεις ποτέ δεν έβλαψαν κανένα! Πάντως ο ερχομός του, μάλλον η προσμονή του, έχει εμπνεύσει γενιές καλλιτεχνών οι οποίοι μέσα από τους στοίχους τους έχουν εκδηλώσει τη θέση τους πάνω στο θέμα : «Α Πάπα Πάπα Πάπα Πάπα» μας είπε δια στόματος Δεσποινούλας ο Φοίβος συνεχίζοντας «εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα», δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο κατηγορηματικά την αντίθεσή του στον ερχομό του Ποντίφικα στην πατρίδα μας. «Ωρέ Πάπα-κι, πάει στην ποταμιά» λέει το γνωστό λαϊκό τραγούδι και είναι παραπάνω από σαφές ότι ο συνθέτης (άγνωστος) προσμένει με αγωνία και λαχτάρα να έρθει ο Πάπας στην ποταμιά, δηλαδή στην Ελλάδα! Τραγούδια του τύπου «Απαπαχούμαμα» καμία σχέση με τον Πάπα δεν έχουν συνεπώς δε λαμβάνονται υπ’ όψιν.

Το ΝΥΓΜΑ πήγε στη Μύκονο! Πριν καλά καλά μπει το καλοκαίρι οι (Δασό)κομάντος του ΝΥΓΜΑτος κατέβηκαν στο αφιλόξενο ξερονήσι των Κυκλάδων για να εξερευνήσουν την πιθανή ύπαρξη ζωής στην επιφάνεια του και να σας ενημερώσουν για να ξέρετε εσείς πριν από όλους τι συμβαίνει γύρω σας! Με τη φουσκωτή τους βάρκα (χάι σπιντ θαρρώ τη λέγανε) οι τρεις σωματοφύλακες gbenec, ttask και DeNnNiS αποβιβάστηκαν στην έρημη και ανεξερεύνητη παραλία του νησιού και με κίνδυνο της ζωής τους προσχώρησαν στα ενδότερα. Βρήκαν καταφύγιο σε μία περίεργη φωλιά με πολύ θόρυβο και άφθονο νερό που καίει. Το μέρος αυτό το ονόμασαν «ιδιοτροπία (καπρίς)» και πιστεύουν ότι θα αποτελέσει σημαντικό καταφύγιο για όποιους επίδοξους εξερευνητές αποφασίσουν να επαναλάβουν το εγχείρημα αυτό. Αφού πέρασαν μία επεισοδιακή νύχτα γεμάτη απρόοπτα, ευτράπελα και αξιοπερίεργα γεγονότα, ξημερώθηκαν στον κάβο Παράδεισο. Χωρίς να κλείσουν μάτι, αφού καταβρόχθισαν όποια ανθυγιεινή τροφή βρήκαν στο νησί και λίγο πριν αναχωρήσουν από αυτό, ξαπόστασαν σε μία βουνοπλαγιά, σε ένα «όνειρο» και απόλαυσαν τη μαγευτική θέα. Στο γυρισμό και ενώ χαροπάλευαν με τα κύματα μέσα στο χάι σπιντ τους για περισσότερο από δύο... ώρες (!) έφτασαν ταλαιπωρημένοι και εξουθενωμένοι στο φιλόξενο λιμάνι της Ραφήνας. Τα πρόσωπά τους ήταν χαραγμένα από τις κακουχίες, τα χείλη τους σκασμένα από την αρμύρα αλλά το μυαλό τους γεμάτο από αναμνήσεις και εικόνες από την άγρια ομορφιά του νησιού που μόλις είχαν κατακτήσει. Και το συμπέρασμα; Ναι! Μύκονος ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι!

Εκτός όμως από τις διακοπές σας, φροντίζουμε ΚΑΙ για την φυσική σας κατάσταση! Καθημερινά οι ειδικοί ποδοσφαιρολόγοιγηπεδολόγοι του ΝΥΓΜΑτος, ξεκλέβουν όσο μπορούν από τον ελεύθερο χρόνο τους και δοκιμάζουν γήπεδα μίνι-ποδοσφαίρου, δίνοντας συνεχόμενους αγώνες και χύνοντας ποτάμια ιδρώτα για να διαλέξουν το καλύτερο γήπεδο (σαν το λάδι στη διαφήμιση ένα πράγμα) για εσάς, ώστε να μπορέσετε να αθληθείτε ευχάριστα, εύκολα και προπάντων με ασφάλεια! Σύντομα θα έχουμε έτοιμες τις εκθέσεις μας και τα reviews μας, καθώς και προτάσεις για δημιουργία ομάδων και συμμετοχή στα κατά τόπους πρωταθλήματα! Τα μέλη skotro, DeNnNiS, gbenec, xkotro, chipix, DIMAROP, simondan, ΜΕΝΙΟΣ, xirouhator και ttask που έχουν λάβει ήδη συμμετοχή σας το προτείνουν ανεπιφύλακτα. Όσοι πιστοί...

Και επειδή αυτό που γράφω είναι (υποτίθεται) editorial και εγώ το έχω κάνει μυθιστόρημα, λέω κάπου εδώ και με βαριά (ίσα με 5 kg) καρδία να τελειώνω. Πριν κλείσω όμως θα σας υπενθυμίσω ότι ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το πάρτι του ΝΥΓΜΑτος. Θα είναι ένα από τα καλά γνωστά πάρτι, με celebrities, κανάλια, κέφι, μουσική, χορό, απρόοπτα, happenings και λοιπά ξενέρωτα πράγματα και στο οποίο φυσικά είστε όλοι προσκεκλημένοι. Ένα μικρό πρόβλημα που έχουμε με το ENVY για το κλείσιμο του μαγαζιού Σάββατο βράδυ αποκλειστικά από το ΝΥΓΜΑ, πιστεύουμε ότι θα λυθεί αμέσως όταν απειλήσουμε ότι θα πάμε στο PRIME. Ημερομηνία δεν αποκαλύπτουμε ακόμα, όμως θα είναι σύντομα... πολύ σύντομα! Stay tuned!

Διονύσης Φραγκούλης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (IT Consultant)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 3 σχόλια )

simondan: ΚΑτ΄αρχήν φίλε Διονύση όφειλες να είσαι πιο παραστατικός και πιο περιγραφικός για την οδοιπορία σου στο ξερονήσι της Μυκόνου. Και οφείλω να το σχολιάσω διότι, σύμφωνα με δικά σου λόγια, βρήκες επιτέλους εκεί τον έρωτα της ζωής σου, τον οποίο πολύ δύσκολα θα τον ξεπεράσεις.....Να πω σε ποιο όνομα ακούει???
Άστο καλύτερα.
Για επίλογο θα αναφερθώ στο απόλυτα πετυχημένο και έγκριτο σχόλιο της Μαριλένας που πραγματικά απέδωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο το τεράστιο ταλέντο σου. (15/5/2001)
Μαριλένα: Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά, ένα έχω να δηλώσω. Εκεί, στα αφιλόξενα γήπεδα του Αλίμου, ένα αστέρι γεννήθηκε. Μιλάω για τον αίλουρο DeNnNinio, που σαν σίφουνας όργωνε το γήπεδο, έναν έναν ξεπερνούσε τους έκπληκτους και ανεπαρκείς αντιπάλους του, διαμορφώνοντας το σκορ (του Σαββάτου τουλάχιστον)σε n!-2, υπέρ της ομάδας του.Με τη λήξη του αγώνα και αφού έκανε το γύρο του θριάμβου στις πλάτες των συμπαικτών του και του αλαλάζοντος πλήθους που τον αποθέωνε, σε κάποια στιγμή που κανείς δεν τον πρόσεξε, μπήκε στο σαραβαλιασμένο του peugeuot και χάθηκε, μακριά από απαιτητικούς δημοσιογράφους, πιεστικές θαυμάστριες και φρενιασμένους οπαδούς. Ευχαριστούμε DeNnNinio για το μοναδικό θέαμα, περιμένουμε με κομμένη την ανάσα το επόμενο ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ σου. (7/5/2001)
southern: Σοβαρές παραλείψεις και ελλιπής ενημέρωση από τον δαιμόνιο Πάπα-ράτσι DeNnNiS! Παρέλειψε να αναφέρει το γνωστό άσμα "σαν την Πάπα-ρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις". Όσο για το πολυσυζητημένο πάρτυ -σύμφωνα με έγγυρες πηγές- πραγματοποιείται απόψε στο +soda με επίτημο καλεσμένο τον Πάπα και happenings με καλόγριες. Support group οι παπαροκάδες. (4/5/2001)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099