ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορίες
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Αλλόκοτη ομορφιά 7/6/2001

Συναντήθηκαν πριν δυο μήνες κάποιο απόγευμα σαν όλα τα άλλα. Αυτός έπινε καφεδάκι με ανοιχτό το παράθυρο και την είδε που περνούσε έξω από το δωμάτιό του. Αυτή συνήθιζε να περνάει από την περιοχή του, άλλες φορές για να αγοράσει κάποιο CD από το διπλανό Megastore, άλλες για να ενημερωθεί για τις νέες κυκλοφορίες στο απέναντι βιβλιοπωλείο, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που είχε μείνει για τόση ώρα εκεί γύρω. Αν και είχε την πλάτη γυρισμένη, το παρουσιαστικό της τον τράβηξε. Μαζεύοντας θάρρος καμπόσο "αυτοσυγκεντρώθηκε για να την μαγνητίσει"!... Αυτή "έλαβε το μήνυμα" και δεν δίστασε στην πρόσκληση να τα πουν από κοντά μέσα στο δωμάτιο.

Το ένα ραντεβού ακολούθησε το άλλο. Δεν άργησαν να ανταλλάξουν αριθμούς κινητών και e-mail. Και οι δυο αισθάνονταν παράξενα για την ταχύτητα με την οποία έρχονταν κοντά ο ένας στον άλλο. Όσο γνωρίζονταν μεταξύ τους, τόσο συνειδητοποιούσαν πόσο έμοιαζαν ως άνθρωποι, τόσο περισσότερο επιθυμούσε ο ένας την παρέα του άλλου. Συζητούσαν για τα πάντα. Για τα προβλήματά τους, την καθημερινότητά τους, τη μοναξιά τους μέχρι τη μέρα που είχαν γνωριστεί.

Κάθε φορά που βρίσκονταν μαζί ο χρόνος περνούσε πολύ γρήγορα. Αυτός την έκανε όλο να γελάει με τις φωτογραφίες που της έδειχνε και αυτή τού χάριζε το πιο λαμπερό χαμόγελό της...

Μέχρι που η Σούζαν άλλαξε δουλειά, μαζί και αριθμό κινητού. Από τότε δεν ξαναπέρασε από το δωμάτιο του Άλεκ. Στην νέα της δουλειά δεν χρησιμοποιούσε υπολογιστή. Ο Άλεκ για πολύ καιρό ακόμα είχε ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου του μήπως ξανασυναντήσει εκείνη την κοπέλα με την οποία είχε δεθεί τόσο. Όμως η νέα της δουλειά δεν είχε σχέση με το internet...

Αλλόκοτα όμορφο μερικές φορές το Διαδίκτυο. Αλλόκοτα όμορφο και τρομακτικό... Έτσι Άλεκ;

Γιώργος Μπενέκος
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ηλ. Μηχ.& Μηχ. Υπολ. ΕΜΠ)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 4 σχόλια )

ttask: Γιώργο,
το θέμα που διάλεξες να γράψεις είναι πολύ καλό. Διακρίνω μια ευκολία στην έκφραση και στην περιγραφή των συναισθημάτων σου. Νομίζω όμως ότι δεν ανέπτυξες το θέμα σου όσο θα μπορούσες. Συνέχισε την προσπάθεια και η συνεχής βελτίωση νομίζω ότι θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Το τέλος του τριμήνου πλησιάζει και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.Μπράβο! (7/6/2001)
xirouhator: Πολύ μεγάλο είναι το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων στην εποχή της πληροφορίας και άξιο μελέτης σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής δραστηριότητας. Ακόμα και μία "ερωτική" ιστορία σαν κι αυτή θα είχε επιτυχία, εάν ο γράφων αφιέρωνε περισσότερες από δέκα γραμμές για να την περιγράψει... (7/6/2001)
gathanas: Δεν άνοιγε κανένα παράθυρο στα Windows καλύτερα? (7/6/2001)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Ιστορίες
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ιστορίες
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099