ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Χαβαλές
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Αστρολογικές προβλέψεις 2002(GR) 7/1/2002

Επειδή πολλοί έσπευσαν να χρίσουν εαυτούς μάντεις και προφήτες και να προβλέψουν με ακρίβεια τάχα τα γεγονότα του 2002, νομίζω ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκατασταθεί η αλήθεια και να επανέλθει η ισορροπία και η ηρεμία στις τάξεις του ΝΥΓΜΑτος και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό, σας παραθέτω τις πραγματικές και μόνες σωστές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για το 2002 έτσι όπως εγώ και ο βοηθός μου (κος Λεφάκης) έχουμε κάνει. Το κείμενο αυτό αποτελεί μία απάντηση στα κατάπτυστα και ανακριβή λιβελογραφήματα των κ.κ. Τάσκαρη και Μπενέκου.

Ξεκινάμε :

Κριός (μπρρρ!) : Το ζώδιο σας είναι πολύ της μόδας γιατί πάει γάντι με τον καιρό. Τόσο κρύο έχουμε να δούμε από την εποχή των παγετώνων, αλλά και εσείς έχετε να δείτε τέτοια τύχη από την εποχή του μεσοπολέμου. Η χρονιά για εσάς προβλέπεται άκρως επιτυχημένη, αφού με το κρύο που θα κρατήσει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο όλοι θα μιλούν γι εσάς. Εκμεταλλευτείτε το σε όλους τους τομείς. Προσοχή στα ερωτικά. Κουβαλάτε μία θερμοφόρα καλού κακού μαζί σας γιατί ο σύντροφός σας δεν είναι απαραίτητα χιονάνθρωπος. Στα οικονομικά δε θα έχετε κανένα πρόβλημα, καθώς όπου πηγαίνετε θα παγώνουν οι τιμές. Στα επαγγελματικά επίσης θα τα πάτε περίφημα αφού είστε ένας ψυχρός επαγγελματίας. Δοκιμάστε την τύχη και σας ως ψυχρός εκτελεστής. Αγαπημένο τραγούδι : «Γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος...». Τυχεροί αριθμοί : 0, -273. Διάσημοι κριοί : Γιέτι, Χιονάτη.

Ταύρος (εν υαλοπωλείο) : Η χρονιά αυτή δεν είναι και η καλύτερη για τους ταύρους, τουλάχιστον όσον αφορά τα συναισθηματικά. Θα σας συμπεριφέρονται σα βόδια (όχι πως δε σας αξίζει δηλαδή) και θα νοιώστε πλήθος απογοητεύσεων στον ερωτικό τομέα. Θα δείτε έναν, έναν τους στόχους που έχετε θέσει να μην επιτυγχάνονται, καθώς κάθε στιγμή που θα είστε έτοιμος για την τελική κίνηση, κάτι απρόοπτο θα συμβαίνει που θα ανατρέπει όλα. Προσοχή στους «φίλους» σας, οι οποίοι θα αποδειχθούν φίδια και με λάθος συμβουλές και παροτρύνσεις θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να επωφεληθούν! Στραφείτε στη δουλεία σας όπου σαφώς έχετε καλύτερες προοπτικές. Την άνοιξη κάτι σημαντικό θα συμβεί στη ζωή σας με πολύ πράσινο μέσα. Μπορεί να σας αμολήσουν σε κανένα λιβάδι, μπορεί να γίνετε ποδοσφαιριστές ή ακόμα και να πάτε φαντάροι. Τυχεροί αριθμοί : Άσσος (κατά προτίμηση μπαστούνι). Αγαπημένα τραγούδια : Στρατιωτικά εμβατήρια. Διάσημοι Ταύροι : Ttask, Ttnzi (Τουτουνζή), Σ-Ταύρος.

Δίδυμοι (δίδυμοι) : Αν ξέρατε τι θέλετε από τη ζωή σας δε θα ήσασταν Δίδυμοι. Επειδή όμως δεν ξέρετε (γενικώς) την τύφλα σας, γι αυτό το λόγο είστε. Δεν ξέρετε αν θέλετε μόνιμη σχέση ή περιστασιακή. Αν θέλετε άντρα ή γυναίκα. Δεν ξέρετε αν πρέπει να φάτε ή να κάνετε δίαιτα. Αν πρέπει να γίνεται μηχανικός ή φιλόλογος. Δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα. Είστε για κλάματα, είστε για τα πανηγύρια. Ντροπή σας! Είστε οι πιο... αδύναμοι κρίκοι! Φέτος όλα θα σας πάνε πολύ καλά, αλλά η κακομοιριά σας και η μιζέρια σας θα σας κάνει να τα βλέπετε μαύρα. Παρόλα αυτά κάποιες μικρές αποτυχίες θα σας δώσουν πρόσκαιρες ελπίδες. Αγαπημένο σύνθημα : «είναι τρελός, είναι τρελός ο δίδυμος». Τυχερός αριθμός : Όλοι και κανένας. Διάσημοι δίδυμοι : οι τρόφιμοι του Δρομοκαϊτιου.

Καρκίνος (μακριά από μας!) : Με τέτοιο όνομα που έχει το ζώδιο σας να είστε ευχαριστημένοι που σας μιλάνε μερικοί άνθρωποι ακόμα. Προκαλείτε φόβο και ανασφάλεια στους γύρω σας, γι αυτό όσοι πρώτοι φορά φέτος σκέφτεστε τι θα κάνουν στη ζωή σας προτιμήστε δημοφιλή επαγγέλματα όπως Δεσμοφύλακας, ΜΑΤατζής, Νεκροθάφτης, Σκιάχτρο. Θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το πρόβλημα επικοινωνίας με τους γύρω σας. Οικονομικά για μια ακόμα χρονιά θα τα πάτε περίφημα αφού ότι βγάζετε το βάζετε στην άκρη μια που δε σας δίνετε ευκαιρία να το ξοδέψετε. Τα ερωτικά σας θα είναι ήρεμα όπως πάντα, καθώς από όσο ξέρουμε, κανένα πτώμα δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ και για κανένα λόγο. Προσοχή μόνο στο πτώμα - σύντροφό σας, όταν αυτό ξεχειλίζει, ξέρετε όλοι το σχετικό ανέκδοτο. Αγαπημένο τραγούδι : «Ο χάρος βγήκε παγανιά». Τυχερός αριθμός : κανένας. Διάσημοι καρκίνοι : του πνεύμονα, του μαστού, του προστάτη.

Λέων (γκρρρ!) : Με άγριες διαθέσεις ξεκινάει η φετινή χρονιά για τους λέοντες. Θα κατασπαράξετε κυριολεκτικά και μεταφορικά ότι βρείτε μπροστά σας. Θα χορτάσετε από επιτυχίες στα ερωτικά και καταξιώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Θα είστε ο φόβος και ο τρόμος του ζωδιακού κύκλου! Ύστερα όμως από τον ξέφρενο χειμώνα θα επέλθει μία ύφεση που θα κρατήσει ίσα με το τέλος του χρόνου και τα πράγματα θα αλλάξουν πλήρως. Από την πολλή βαρεμάρα θα το ρίξετε στην πρέφα, το κέντημα, το τάβλι και λοιπά σπορ που οξύνουν το πνεύμα και βελτιώνουν το χαρακτήρα. Όσοι έχετε δεσμό θα το ξεχάσετε και θα σας παρατήσει, ενώ όσοι δεν έχετε θα βαρεθείτε να κάνετε. Όχι πως θα έχετε και καμιά πρόταση της προκοπής δηλαδή, αλλά λέμε... Τυχερός αριθμός το 0. Διάσημοι λέοντες : Λιόντας ο ληστής, Πρόδρομος (του Big Brother).

Παρθένος (ακόμα;) : Αν συνεχίσετε με αυτή την τακτική δε σας βλέπω καθόλου καλά. Δικαιολογίες του τύπου «μα δε μου κάθετε κανένας/καμία» δε θα γίνονται στο εξής δεκτές. Η φετινή χρονιά πρέπει οπωσδήποτε να σας κάνει να χάσετε την παρθενιά σας, αλλιώς η επόμενη φορά, πάντα σύμφωνα με τα άστρα, θα είναι το επόμενο καρκινικό έτος, δηλαδή το 2112 (μετά από 110 χρόνια). Όσοι τα καταφέρουν και επιτύχουν φέτος αυτό το στόχο δε θα σταματήσουν να έχουν ερωτικές επαφές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ οι υπόλοιποι καλύτερο θα ήταν να αρχίσουν να σκέφτονται να κλειστούν σε κανένα μοναστήρι. Οι από προηγούμενες χρονιές επιτυχώς απολεσθέντες την παρθενιά τους θα επιδοθούν με επιτυχία στο κυνήγι συντρόφων μικρότερης ηλικίας με μεγάλο κίνδυνο παρέμβασης του Εισαγγελέα και του Εισαγγελάτου (Ευαγγελάτου). Αγαπημένος καλλιτέχνης : Στέφανος Κορκολής. Τυχερός αριθμός : 69. Διάσημοι παρθένοι : Umberto Eco, Μπεν-έκο, Britney Spears.

Ζυγός (3.200 να τ’ αφήσω;) : Η δουλεία του μανάβη (εναλλακτικά του χασάπη) σας πάει γάντι γι αυτό και επενδύστε σε επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με λαϊκή αγορά, super market ή μπουτίκ κρεάτων. Εξασκείστε τη φωνή σας για να μοιάζει με ντελάλη και ξεχυθείτε στη λαχαναγορά. Θα δώσει μεγάλη ώθηση στα οικονομικά σας. Γνωρίζοντας την προσφιλή σας συνήθεια να ζυγίζετε τα πράγματα πριν πάρετε μία απόφαση, με αποτέλεσμα μέχρι να κουνήσετε το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο, σας συνιστούμε ειδικά φέτος να αλλάξετε κάπως τακτική και να κινηθείτε γρήγορα, γιατί μπορεί οι προοπτικές να είναι καλές, αλλά από μόνες τους δεν κάνουν τίποτα. Στο ερωτικό τομέα, λόγω της οσμής που θα αποκτήσετε από το νέο σας επάγγελμα, θα έχετε επιτυχία στις κατσίκες, γίδες, τάρανδους και γενικά κάθε είδους μηρυκαστικού. Αποφύγετε τις τρελές αγελάδες και όλα θα πάνε μια χαρά. Αγαπημένο τραγόυδι «Που ‘σουνα μωρό μου εχτές, που σε πήρα οκτώ φορές, και δεν ήσουνα εκεί... είχα πάει Λαϊκή!». Προσφιλής φράση «Ότι πάρεις εκατό». Τυχερός αριθμός το 340,75. Διάσημοι ζυγοί : Τούρκικος ζυγός, σύ-ζυγος.

Σκορπιός (άουτς!) : Είστε οι γνωστοί φλογεροί εραστές. Τσιμπάτε ότι βρείτε και το αφήνετε στον τόπο. Φέτος για αλλαγή θα τσιμπήσετε λίγο παραπάνω φαγητό, ειδικά στις γιορτές (Πάσχα, Χριστούγεννα), με αποτέλεσμα να πάρετε πολλά περιττά κιλά. Αυτό θα επιφέρει κάθετη πτώση στις ερωτικές σας επιτυχίες και μην γνωρίζοντας να κάνετε τίποτε άλλο εκτός από καμάκι, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Αυτό θα βελτιώσει όμως κάπως τα οικονομικά σας, αφού θα σταματήσετε τις συνεχείς εξόδους και διασκεδάσεις και ίσως καταφέρετε να βάλετε το πρώτο σας χιλιάρικο στον τράπεζα (πάντα μιλάμε σε ΕΥΡΩ). Στον εργασιακό χώρο επίσης θα έχετε μία λαμπρή χρονιά μια που επιτέλους, κυρίως λόγο βάρους, θα στρώσετε κώλο και θα δουλέψετε πραγματικά. Αγαπημένο τραγούδι : «Τι ‘σου κάνα και τρώγεις, σουβλάκι στο σουβλάκι». Τυχεροί αριθμοί : Όλα τα μεγάλα νούμερα. Διάσημοι σκορπιοί : Το νησί του Ωνάση.

Τοξότης (διάνα!) : Φέτος είναι η χρονιά σας. Σαν γνήσιοι τοξότες θα πετυχαίνετε συνέχεια ότι στοχεύετε. Κουρούνες, μπεκάτσες, τσίχλες, τσιγάρα, ψιλικά. Θα πετύχετε το Τζόκερ και το Λόττο, αλλά και την πεθερά σας στο κεφάλι με μία πέτρα, πράγμα που θα σας οδηγήσει στη φυλακή. Όσο και να φωνάζετε ότι είστε αθώοι κανείς δε θα σας πιστέψει. Όταν τελικά βγείτε, τα λεφτά θα σας τα έχουν φάει οι καλοί συγγενείς και φίλοι. Όσοι δεν έχετε πεθερά μη χαίρεστε, θα πετύχετε κάποιο ανάλογης αγάπης γνωστό ή συγγενικό πρόσωπο (αφεντικό π.χ.), οπότε τη φυλακή δεν τη γλιτώνετε. Αγαπημένο τραγούδι : «Αντιλαλούν οι φυλακές». Τυχεροί αριθμοί : Οι αριθμοί του Τζόκερ και του Λόττο. Διάσημοι τοξότες : Ρωχάμης, Πάσσαρης, Νικ δε Γκρικ, Τζον Τάραμας, Τζον Λαγάνας, Τζόν Καλαμαράκης.

Αιγόκερως (εγώ; Κέρατα;) : Γενικά έχετε μία έφεση προς το κέρατο, και να το φοράτε, αλλά και να σας το φορούν. Προσοχή, μην το παρακάνετε! Όλα με (το) μέτρο. Τα συναισθηματικά σας είναι σαφώς μπερδεμένα, σε αντίθεση με τα οικονομικά σας που είναι σταθερά... χάλια. Μετά το καλοκαίρι θα υπάρξει ανάκαμψη καθώς θα ανακαλύψετε πως, αφού το έχετε κάνει επάγγελμα (το κέρατο), μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε βγάζοντας τα προς το ζην (εκτός από τα μάτια σας). Επειδή η εγχώρια αγορά δε σας καλύπτει πλέον, θα στραφείτε στο εξωτερικό και κυρίως στην ανατολική Ευρώπη. Ευνοούνται γάμοι με αλλοδαπούς συντρόφους, μόνο ειδοποιείστε έγκαιρα τον κουμπάρο. Τυχεροί αριθμοί : 11, 111, 1111 (γενικά ότι μοιάζει με κέρατο). Διάσημοι αιγόκεροι : Οι τάρανδοι του Αι Βασίλη, ο τάρανδος της γειτονιάς σας, η Ντόλυ και οι κλώνοι της, ο xirouhator, εσείς(;)...

Υδροχόος (σπάσαν τα νερά) : Θα γινόσασταν τέλειοι υδραυλικοί, αλλά επειδή είστε ψωνάρες απαξιείτε. Μόνο όσο βρέχει όλα είναι καλά για εσάς, γι’ αυτό το καλοκαίρι μη βγαίνετε και πολύ από το σπίτι. Προβλήματα θα παρουσιαστούν στον οικογενειακό χώρο καθώς πιθανόν να τραβήξει υγρασία το σπίτι σας κατά Σεπτέμβρη μεριά. Προβλήματα επίσης θα αντιμετωπίστε και στην υγεία σας, κυρίως από υγρό στο μηνίσκο και συχνοουρία. Λόγω ζωδίου δεν είστε ποτέ ξενέρωτοι και αυτό φαίνεται από τις παρέες σας. Ειδικά φέτος θα είστε εξαιρετικά κοινωνικοί και θα βαρεθούμε να βλέπουμε τις μούρες σας στις κοσμικές στήλες. Αυτό θα οδηγήσει όμως σε προβλήματα τόσο στα οικονομικά, αφού θα χαλάσετε τα κέρατα σας σε ρούχα και ποτά, αλλά και στα επαγγελματικά αφού κάθε μέρα θα πηγαίνετε με την τσίμπλα στο μάτι με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα την απόλυσή σας. Αγαπημένο σπορ το πότισμα. Αγαπημένο τραγούδι : «μπαίνουμε στον Υδροχόο...». Τυχερός αριθμός ο αριθμός του λογαριασμού σας στην ΕΥΔΑΠ. Διάσημοι υδροχόοι : Σάκης ο υδραυλικός, Μπάρμπα Γιάννης με τις στάμνες, Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Αλιφέρη (σας αγαπώ!).

Ιχθείς (ψαρούκλα!!!) : Είστε το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου γι’ αυτό και πολλοί σας ξεχνούν. Μη νομίζετε, και εμείς τελευταία στιγμή σας θυμηθήκαμε. Έχετε μαζεμένα μέσα σας όλα τα κόμπλεξ και γι’ αυτό δεν μπορείτε να δείτε άσπρη μέρα. Είστε κάτι μεταξύ κουασιμόδου και κακού άρχοντα του σκότους που κάθετε κλεισμένος μέσα στον πύργο και χαίρεται με τη δυστυχία των άλλων. Φέτος θα αναλωθείτε στο να καταστρέφετε τις σχέσεις των λιγοστών φίλων σας, κυρίως με τις λανθασμένες συμβουλές σας και την περισσή γκαντεμιά σας. Δεν είναι τυχαίο ότι σας αποκαλούν γκαντεμόσκυλο και ότι την Πρωτοχρονιά κανένας δε άνοιγε την πόρτα όταν σας έβλεπε από το ματάκι ή δε σήκωνε το τηλέφωνο όταν έβλεπε το νούμερο σας από την αναγνώριση. Οικονομικά θα τα πάτε ικανοποιητικά αφού οι φίλοι σας θέλοντας να σας αποφύγουν θα σα δίνουν όσα δανεικά τους ζητάτε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Επαγγελματικά τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα αφού η γκαντεμιά σας είναι πιθανόν να βάλει λουκέτο στην εταιρεία που εργάζεστε. Παρόλα αυτά γρήγορα θα βρείτε πάλι δουλειά με όμως διαφορετική κατεύθυνση, κυρίως ως βοηθός μέντιουμ, αστρολόγου ή χαρτορίχτρας. Τυχερός αριθμός : 666. Αγαπημένα ζώα : Μαύρη γάτα, Κοράκι. Διάσημοι ιχθείς : DeNnNiS, Τσάκας, Τσούκας.

Αυτές είναι αγαπητοί μου φίλοι και φίλες οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2002. Είναι απόλυτα έγκυρες και ακριβείς και πρέπει να τις λάβετε τόσο σοβαρά υπ’ όψιν σας, σε σημείο που αν δείτε ότι κάτι δεν επαληθεύεται να αρχίσετε να ανησυχείτε μήπως τελικά είστε άλλο ζώδιο, μήπως οι γονείς σας δε σας είπαν την πραγματική ημερομηνία γέννησής σας, μήπως δεν είστε πραγματικά τους παιδιά, μήπως τελικά το έντονο μελαψό σας χρώμα δεν είναι τυχαίο, αλλά δηλώνει την πραγματική καταγωγή σας...

Διονύσης Φραγκούλης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (IT Consultant)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 12 σχόλια )

kbakog: Διονύση,
τελίκα έχεις χιούμορ.
Σου αξίζουν συγχαρητηρία. (12/1/2002)
KISSS5150: oi tsarlatanoi de tha perasoun kai oi satanistes! ftou 666 ftou ftou! oxi ston eksapodo, esy kai h margieth (11/1/2002)
minaggizete: τι πράγματα είναι αυτά για τους Δίδυμους??εμείς σχιζοφρενείς???αναποφάσιστοι?δεν ξέρουμε τι θέλουμε (αλήθεια τι ήθελα από το σουπερμάρκετ σήμερα?)....αναλήθειες, ασάφειες και όλες οι λέξεις με στερητικό α, μπροστά!!!ακούς εκεί να μας τη λέει ένας αστρολόγος-μηχανολόγος-ψαρούκλα!!!!χεχεχεχε!!!!
Όπως πάντα, καταπληκτικός :-) (8/1/2002)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Χαβαλές
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Χαβαλές
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099