ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Χαβαλές
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Nygmapolitan man edition 15/2/2002

Nygmapolitan man edition λοιπόν, διότι και ο άνδρας δικαιούται να μάθει τι επιτέλους ζητούν οι γυναίκες από αυτόν. Σε αντίθεση λοιπόν με ό,τι έχει γραφεί από άντρες του Νύγματος για το τι θεωρούν εκείνοι ότι εμείς (οι γυναίκες) ζητάμε από αυτούς, παραθέτω πιο κάτω μια μελέτη-διατριβή-ερωτοαπάντησογκάλοπ που κατάφερα να κάνω (με το τρομερό μυαλό μου-τρομάρα μου) και τη βοήθεια κάποιων Νυγματιών και άλλων φίλων θηλυκού γένους... μπορεί ό,τι παρατίθεται πιο κάτω να μην έχει προκύψει από άμεση ερώτηση, αλλά μέσα από συζητήσεις και συμπεράσματα!

Ξεκινώ λοιπόν:

1. Είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που αναζητούν άντρες κούκλους... έτσι να είστε σίγουροι ότι ακόμη και ψιλοουδέτερο προς το άσχημο να είστε, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, μιας και οι πολύ κούκλοι είναι σχεδόν αποδεδειγμένο ότι είναι και πολύ τούβλα... οι πιο ενδιάμεσες καταστάσεις εμφανισιακά είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι προσπαθούν να δείξουν τις ικανότητές τους και σε άλλους τομείς της ζωής τους, άρα είναι πολυπράγμονες, άρα και πιο ενδιαφέροντες τύποι για να πεις και δύο κουβέντες έτσι και βγεις μαζί τους!

2. Τώρα περί εμφάνισης αυτής καθαυτής δεν μπορώ να μιλήσω διότι ως γνωστόν «περί ορέξεως ουδείς λόγος» ή «κολοκυθόπιτα» (ανάλογα αν μιλάς ή αν πεινάς). Έτσι όλα τα ύψη, φάρδη και πλάτη είναι αποδεκτά αρκεί εσείς να ψυχολογήσετε τη γυναίκα που πλησιάζετε ότι όντως το δικό σας ύψος φάρδος και πλάτος της αρέσει και όχι του φίλου σας παραδίπλα (στην παρανόηση ίσως να παίζει ρόλο ότι μπορεί η κοπελίτσα να είναι αλλήθωρη, οπότε προσοχή στο βλέμμα).
3. Πρόσωπο τώρα... άλλες το θέλουν παιδικό, άλλες αρρενωπό (και εγώ μαζί τους) και άλλες ό,τι πάει και ό,τι έρθει... όμως όλες μας συμφωνούμε ότι θέλουμε κάποιες φορές συχνά πυκνά μέσα στην εβδομάδα, το πρόσωπο αυτό να έχει σχηματισμένο ένα χαμόγελο (πηγαίο και όχι τεχνητό) διότι όπως εσείς δεν θέλετε να ξεσπάμε επάνω σας, έτσι και εμείς σας θέλουμε χαρούμενους και όχι μουρτζούφληδες και στριμμένους όλη την ώρα (κάποιες ώρες δικαιολογούνται λόγω εργασίας και μετακίνησης μέσα στο χάος των δρόμων). Και αν πάλι έχετε τα άπειρα νεύρα, μην αρνηθείτε την αγκαλιά που σας προσφέρουμε διότι και εσείς με μια μουράκλα μέχρι κάτω θα μείνετε και εμείς δεν θα ξανακάνουμε πολλές φορές τον κόπο να την προσφέρουμε ξανά αν είναι να μας έρχεται η «πίτα» ολόφρεσκη, κατάμουτρα!
4. Όσον αφορά το σώμα... (σχετικό με το Νο 2) προτιμούμε να έχετε κανένα κιλάκι παραπάνω (και «χειρολαβές του έρωτα» ή δεν ξέρω πώς τα λένε) και να σας έχουμε δίπλα μας παρά να σας βγαίνει ο πάτος στα γυμναστήρια και να σας βλέπουμε μια φορά την εβδομάδα!

5. Σας θέλουμε άνετους... και δεν εννοώ να είστε με κάμπριο αυτοκίνητο, ντύσιμο στην τελευταία λέξη της μόδας και τα λεφτά να ρέουν (όπως είχε ειπωθεί από Νύγμα-άντρα σε παλαιότερο άρθρο), αλλά όπως και αν είστε να είστε χαλαροί... να νιώθετε εσείς καλά με αυτό που είστε και να μην είστε εγωιστές... μην περιμένετε να σας «την πέσει» η κοπελίτσα απέναντι... κάντε εσείς την πρώτη κίνηση, στη χειρότερη να σας αρνηθεί... εεεε σιγά τι είχατε τι χάσατε! Αν μη τι άλλο είσαστε ο άντρας της υπόθεσης, πήρατε την απόφασή σας και την εφαρμόσατε με όλα τα καλά και τα κακά της... η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα πιο προσοδοφόρα!
6. Να μην ξεροχαλιάζεστε μπροστά σε περαστικές κοπέλες... χρρρρ χρρρρρ φτου και να σου τη η ροχάλα περιστρέφεται στον αέρα και καταλήγει σπλατ στο πεζοδρόμιο... εεεε λίγη ευγένεια βρε παιδιά δεν βλάπτει. Εκτός βέβαια αν γίνεται με σκοπό να το πατήσει το «δημιούργημά σας» το κοριτσάκι, να γλιστρήσει και ως δια μαγείας να την προλάβετε εσείς πριν πέσει... εντάξει καλό σαν σκεπτικό αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα
7. Όταν είστε με φίλους σας και είμαστε και εμείς παρούσες, δίνετέ μας λίγη σημασία, αλλιώς είναι προτιμότερο να μη μας πάρετε εξ αρχής μαζί σας και να βγούμε και εμείς με τις δικές μας φίλες.
8. Φαγητό, ποτό και άλλες έξοδοι: είναι καλύτερο να μας λετε από την αρχή τι θέλετε διότι ικανότητες μάντισσας έχουν ελάχιστες γυναίκες. Είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο μας να πάμε στο αγαπημένο σας σουβλατζίδικο και να φαμε του σκασμού σουβλάκια και μπύρες, παρά να πάμε στο εστιατόριο δικής μας επιλογής και αφού παραγγείλουμε να αρχίσει η γκρίνια και να μας βγει ξινό και των δύο!
9. Όταν είστε στο αυτοκίνητο, μέσα στην κίνηση κολλημένοι και η μπροστινή κοπέλα-οδηγός σάς κοιτά από τον καθρέπτη, προς Θεού μην αρχίσετε τις αρχαιολογικές ανασκαφές στη μύτη σας. Τα ευρήματα είναι μηδαμινής αξίας συν το ότι καταλήγουν όλα σε μορφή μπάλας να εκσφενδονίζονται από το παράθυρο και η μπροστινή κοπελίτσα να μένει με το στόμα ανοιχτό.

10. Κλάστε ελεύθερα την καλή σας αρκεί να την αφήσετε να κάνει το ίδιο και αυτή όταν της έρθει. Εδώ βέβαια υπάρχει ένας διχασμός απόψεων για το αν πρέπει να το δέχεσαι ή όχι (θυμάστε όλοι τη συζήτηση Πρόδρομου Κατερίνας για το θέμα κλανιάς) και είναι πολλές αυτές που θα πουν «αππαπα» και «μπλιαχ» και «πώς είναι δυνατόν;». Αυτό είναι μέχρι να το πάθουν που θα κάνουν τι; θα το καταπιούν ή θα γίνουν σαν τα μπαρμπούνια κόκκινες; Βέβαια η παραπάνω ελευθερία πιάνει τόπο σε σχέσεις άνω του διμήνου (εεε όχι άντε την γνωρίσαμε και την πορδίσαμε...) εκτός αν το κάνετε με την πρώτη γνωριμία με σκοπό να τη διώξετε (εδώ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)...

Σταματώ στα 10 γιατί αν συνεχίσω θα παραπονιούνται οι άντρες ότι, να τι ζητάμε γι’ αυτό δεν βρίσκουμε τον άντρα έτσι όπως τον θέλουμε και είμαστε μόνες μας. Επίσης να σας υπενθυμίσω το σημαντικότερο ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες κατά συνέπεια δεν δικαιολογείστε να είστε μόνοι σας αφού έχετε διπλή επιλογή αλλά και αν μείνετε μόνοι, το παραπάνω γεγονός θα πρέπει να σας ξυπνήσει ότι κάτι δεν πάει καλά και να ανασκουμπωθείτε!!!!

Μίνα Βακάλη
ΔΗΜΟΣΙΟ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
Άλλα άρθρα της

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 3 σχόλια )

lotus7: αν καταλάβει ποτέ κανένας άντρας τις γυναίκες να επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους μπας και καταλάβουμε τίποτα γιατί όσοι όσες φορές προσπαθήσαμε φτάσμε ένα βήμα πριν το τρελλάδικο στην καλύτερη των περιπτώσεων.....
Το μεγάλο ερώτημα όμως έιναι οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν; Αν και προσπάθησε η Μίνα να αποδείξει οτι οι γυναικες ξέρουν τι θέλουν σε έναν άντρα μας έπεισε για το ακριβώς το αντίθετο
σταματείστε να ψάχνετε τι θέλουν από σας οι γυναίκες και πως σκέφτονται γιατί απλώς δε θα βγάλετε άκρη.... (26/2/2002)
kosmar: ο μονος λογος που το σχολιο μου ειναι "θετικο" ειναι για το μεστο γραπτο λογο κι επειδη εισαι φιλη μου!:-)
Αλλα για σχολιασμο μην μου ζητας,γιατι την απαντηση την εδωσες μονη σου ... Δεν ξερετε τι θελετε,αυτο ειναι η αληθεια!:-)"χειρολαβες","χερουλια" και πιαστρακια ... Αν δεν στραβωσει κατι απ'την αρχη θα'ναι ΜΕΓΑ θαυμα!!!



(αν το σχολιο μου δεν σ'αρεσει ειμαι υπο την επιρρεια μεγαλου στρες) (15/2/2002)
camorra: Σε βρίσκω σε φόρμα,το κείμενο σου είναι κάτι παραπάνω από τέλειο!!!!!!!(καλα τους τα είπες ααααα!!!) (15/2/2002)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Χαβαλές
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Χαβαλές
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099