ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Editorials
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Νύγμα; Ποιο Νύγμα; Να ποιο Νύγμα... 19/2/2001

Τα καθημερινά νέα κατακλύζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τα έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η επίσκεψη του κ. Ρόγκ και οι αιχμές από τους πάντες προς τους πάντες. Η αποκωδικοποίηση του DNA και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τους ερευνητές. Η αιματηρή διαφυγή άκρως επικίνδυνου κρατούμενου κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, οι αντιδράσεις και οι εισαγγελικές παρεμβάσεις επί του θέματος. Οι νέες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για το θέμα των ταυτοτήτων. Ο απαξιωμένος εξοπλισμός του ΟΤΕ που φθάνει το ποσό των * δις (μό-νο!). οι νέες αεροπορικές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά της Βαγδάτης (Καλημέρα Κόλπε). Η επικείμενη απελευθέρωση της ενεργειακής αγοράς στη χώρα μας... Όχι άλλο κάααρβουνο...!

Δε θα σταθούμε λοιπόν στην πλούσια επικαιρότητα της εβδομάδας που μας πέρασε, αν και είχε από φαιδρά (βλ. τον εμπαιγμό με το περίφημα 45 λεπτά, χρόνος που υποτίθεται ότι θα κάνει ο οποιοσδήποτε να φτάσει από οπουδήποτε στο αεροδρόμιο Ελευθερίου Βενιζέλου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) μέχρι τραγικά γεγονότα (βλ. απόδραση κρατούμενου κατά τη διακόμισή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, με απώλειες και τραυματισμούς αστυνομικών που τον συνόδευαν), που παραμένουν ανοιχτά και περιμένουν τα σχόλια όλων μας.

Το δικό μας ορόσημο για αυτές τις μέρες είναι το γεγονός ότι μας έχουν ερωτευθεί πρεισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ιστορία μας! Όχι, αγαπητές και αγαπητοί μου, δεν είναι πληθυντικός ευγενείας για το άτομό μου... Αναφέρομαι στην άνευ προηγουμένου επισκεψιμότητα που γνώρισε η πύλη μας από την αρχή της γένεσής της. Επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τις 1000 (!) μοναδικές επισκέψεις (sessions) σε μια από τις ημέρες της εβδομάδας! Αναφέρομαι επίσης στην πρόσκληση για παρουσίαση της προσπάθειάς μας στην τηλεοπτική εκπομπή hackers του σταθμού alter, όπου απέσπασε θετικά σχόλια μέσα στο γνώριμο χαλαρό (cool) κλίμα που χαρακτηρίζει την εκπομπή, ενώ εκφράσθηκε μέχρι και προσωπικό ενδιαφέρον από τα παιδιά που επιμελούνται της εκπομπής (τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη δική τους προσπάθεια για επιλογή χρήσιμης ή/και καλαίσθητης πληροφορίας από το αχανές διαδίκτυο). Τέλος (και όχι επιτέλους), αναφέρομαι στη συμμετοχή της πύλης σε ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό Χρώμα (106.3FM) με έναν ξεχωριστό διαλογικό τρόπο που βασίστηκε στην υπηρεσία των Δωματίων Συζήτησης (chat rooms) του ΝΥΓΜΑτος και στη φιλική φωνή της παρουσιάστριας, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για τα μικρά αυτά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Και επιθυμούμε αυτή μας τη χαρά να την μοιραστούμε με εσάς, που αποτελείτε τη θεμελιώδη στήριξη και πηγή δύναμης για το ΝΥΓΜΑ

Γιώργος Βότσης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ηλεκτρολόγος Μηχ. & Μηχ. Η/Υ ΕΜΠ)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 1 σχόλια )

kosmar: Ξεκαβαλησε λιγο το καλαμι καλε!!! :-)))))) (20/2/2001)
[εισαγωγή σχολίου]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Editorials
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Editorials
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099