ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Δραστηριότητες
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

ΝΥΓΜΑ LEAGUE 1996-97 φάση ομίλων Β' 1/1/1997

Το 2ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Ε.Μ.Π. ευθυγραμμιζόμενο με τις γερμανικές προδιαγραφές διανύει τη χειμερινή του διακοπή, ώστε να καθαριστούν οι χλοοτάπητες από το παχύ στρώμα χιονιού που σήμερα τους καλύπτει (ή θά ’πρεπε να τους καλύπτει). Ασφαλώς οι ομάδες στο μεταξύ διάστημα δεν επαναπαύονται. Καλά πληροφορημένες πηγές μάς ενημερώνουν ότι οι περισσότερες βρίσκονται σε κάποια νότια μάλλον Μεσογειακή χώρα με πιο πρόσφορες συνθήκες. Εκεί κάνουν καθημερινές διπλές προπονήσεις ώστε να επιστέψουν πανέτοιμες στο πρωτάθλημα στα μέσα του Φλεβάρη. Επίσης έχει ακουστεί ότι πολλές είναι οι ομάδες που έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα χειμερινής προετοιμασίας τους και πλήθος από θεωρητικά μαθήματα και μελέτη, για να εφαρμόσουν στη συνέχεια αποτελεσματικότερα τα νέα συστήματα όπως ζώνη κ.λ.π. Μάλιστα μόλις πριν από λίγο λάβαμε την πολύτιμη όσο και εντυπωσιακή πληροφορία ότι σκοπεύουν στο διάστημα 27/1 έως τα μέσα Φεβρουαρίου να υποβάλλουν όλους τους αθλητές τους σε γραπτές εξετάσεις για να ελεγχθεί το επίπεδο εμπέδωσης των νέων αυτών γνώσεων. Το φαινόμενο μάλιστα αναμένεται να πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που ήδη έχουν ανοίξει ειδικά φωτοτυπεία έναντι των προπονητηρίων των ομάδων, στα οποία κανείς μπορεί να προμηθευτεί βοηθήματα με ποδοσφαιρικές αναλύσεις, σημειώσεις προπονήσεων μεγάλων ομάδων (ακούγεται ότι αυτές των Άγιαξ και Γιουβέντους είναι sosάρες) και προτεινόμενα θέματα από διακεκριμένους προπονητές (Τζίμας, Παναγούλιας, Αλέφαντος, Διαμαντόπουλος κ.λ.π.).

Ενώ λοιπόν η πίεση και το άγχος των ομάδων εντείνεται, οι bookmakers κάνουν λογαριασμούς των πιθανοτήτων και προχωρούν σε διαφημιστικά μηνύματα για να προσελκύσουν το φίλαθλο κοινό να επενδύσει τις οικονομίες του στους επερχόμενους αγώνες και γενικά την εξέλιξη του ΝΥΓΜΑ-LEAGUE. Για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις του κεφαλαίου σας και να μη πέσετε θύματα των κατά τόπους καιροσκόπων το ΝΥΓΜΑ σας προσφέρει τα τελευταία αποτελέσματα καθώς και τις βαθμολογίες (όπου υπάρχουν αστερίσκοι, η ομάδα έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών). Υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα (ημερομηνίες, διαιτητές κτλ), αναλυτικά αποτελέσματα, βαθμολογίες, καθώς και τους κανονισμούς του πρωταθλήματος στη σελίδα του ΝΥΓΜΑτος στο Διαδίκτυο στη γνωστή πια (ελπίζουμε) διεύθυνση:http://www.ece.ntua.gr/nygma/NYGMA.shtml

1ος Όμιλος

Αδιάφοροι - Ο.Π.Α. : 0 - 10
2ο Ηλεκτρολόγων - Αδιάφοροι : 2 - 0 (στα χαρτιά)
Ο.Π.Α. - Χαϊνηδες : 9 - 1

Ύστερα από τα παραπάνω αποτελέσματα και την αποχώρηση των Bianconeri τα πράγματα σε σχέση με το θέμα πρόκριση έχουν πλέον ξεκαθαριστεί αρκετά...

ομάδα

αγώνες

τέρματα

βαθμοί

2ο Ηλεκτρολόγων

3

7 - 2

9

Ο.Π.Α.

4

23 - 4

9

Χαϊηδες

3

18 - 11

6

Αδιάφοροι

4

4 - 22

-1*

Bianconeri

-

-

-

2ος Όμιλος

Ομάδα Ηλεκτρολόγων - Ποδοσφαιρόνικα : 2 - 4
3ο Πολιτικών - Απελπισιακός : 11 - 4

Συνεχίζεται ο καλπασμός των Πολιτικών. Ανοιχτό μένει βέβαια να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι έχοντες και κατέχοντες (λόγω χορηγού) Wolves Cosmodata που φαίνεται να ακολουθούν κατά πόδας.

ομάδα

αγώνες

τέρματα

βαθμοί

3ο Πολιτικών

2

18 - 4

6

Wolves Cosmodata

2

15 - 4

4

Απελπισιακός

3

8 - 23

3

Ποδοσφαιρόνικα

3

8 - 13

2

‘Oμάδα’ Ηλεκτρολόγων

2

3 - 8

-2*

3ος Όμιλος

Σφίχτες - Κόκκινοι Διάβολοι : 5 - 0
Ανθρακωρύχοι (Σιφουνιακός) - Ηλεκτροπληξία : 7 - 4

Οι Σφιχτές κρατούν σφιχτά το προβάδισμα, όμως ο δρόμος είναι μακρύς για όλους ακόμα, συνεπώς τα στοιχήματα πιθανώς εδώ θα κάνουν τις εκπλήξεις και εμείς τα εκατομμύρια.

ομάδα

αγώνες

τέρματα

βαθμοί

Σφίχτες

3

9 - 7

6

Metallica ‘96

2

8 - 2

4

Κόκκινοι Διάβολοι

3

5 - 8

4

Ανθρακωρύχοι (Σιφουνιακός)

2

8 - 7

3

Ηλεκτροπληξία

2

5 - 11

0

Στους υπόλοιπους ομίλους, που ακολουθούν, οι αγώνες της προκιματικής φάσης έχουν ολοκληρωθεί συνεπώς τα αποτελέσματα είναι οριστικά για την πρόκριση των ομάδων. Με έντονα γράμματα (στα ελληνικά bold) σημειώνονται οι ομάδες που τελικά προκρίνονται.

4ος Όμιλος

A.S.G. Πολιτικοί ‘92 - Sorei : 2 - 3
Καφενύγμα - Metal Mutants : 2 - 0 (στα χαρτιά)

Το Καφενύγμα κατάφερε τελικά να διαπρέψει στον όμιλο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του, αν και ισοβάθμησε με τους Sorei τους οποίους όμως είχε νικήσει στο μεταξύ τους αγώνα. Αξιοσημείωτο εδώ επίσης είναι ότι την πρόκριση πήρε και η τρίτη ομάδα μια και έχει συγκριτικό πλεονέκτημα από τις τρίτες των ομίλων 5 και 6 όπως φαίνεται και παρακάτω.

ομάδα

αγώνες

τέρματα

βαθμοί

Καφενύγμα

3

7 - 5

6

Sorei

3

9 - 9

6

ASG Πολιτικοί ‘92

3

9 - 6

4*

Metal Μutants

3

5 - 10

-2*

5ος Όμιλος

Cariocas - NTUA Dogs : 0 - 1
Παρτουζάν Λαμπαδαρίου - NTUA Dogs : 1 - 2
Ρεμάλ - Cariocas : 2 - 0 (στα χαρτιά)

Εδώ πια έχουμε το μοναδικό φαινόμενο της ομάδας Ρεμάλ που κατετάγη πρώτη, ενώ στο μοναδικό αγώνα της που διεξήχθη κανονικά έχασε από την Παρτουζάν Λαμπαδαρίου, που σημειωτέον τελικά αποκλείστηκε με ισοβαθμία. Απίστευτο το επίτευγμα της Ρεμάλ, για την οποία βέβαια ακούγονται φήμες για εμπλοκή σε βρώμικα κυκλώματα ελέγχου διαιτησίας (εντός της ΕΠΟ) αλλά και παρανόμων στοιχημάτων. Εμείς δεν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω αναπαραγωγή αυτών των φημών, μια και μαθαίνουμε ότι νομικός σύμβουλος της εν λόγω ομάδας είναι ο διακεκριμένος ιταλο-ιάπωνας νομικός Lee-Courezos.

ομάδα

αγώνες

τέρματα

βαθμοί

Ρεμάλ

3

5 - 3

6

NTUA dogs

3

3 - 3

4*

Παρτουζάν Λαμπαδαρίου

3

6 - 5

4

Cariocas

3

2 - 5

-1*

6ος Όμιλος

Ναυπηγοί ‘95 - Ballast Αrrivals : 4 - 6
Τσακάλια - Ballast arrivals : 9 - 3
Power Ranges - Ναυπηγοί ‘95 : 2 - 3

Οι Ναυπηγοί του 95 καθάρισαν και πήραν την πρώτη θέση, αντίθετα με τους ομογάλακτους μεγάλους αδερφούς τους Ballast arrivals, που δικαιολόγησαν απολύτως το όνομά τους, το οποίο κατόπιν σχετικής έρευνας των συντακτών μας αποκαλύφτηκε ότι αναφέρεται στη δυσμαινέστερη κατάσταση για ένα πλοίο, δηλαδή όταν φέρει σχεδόν μόνο έρμα. Δυστυχώς το πλοίο των Ballast δεν άντεξε αυτή την δύσκολη κατάσταση και ακολούθησε την τύχη του Δύστος. Να αναφέρουμε επίσης ότι τα Τσακάλια που ισοβάθμιθσαν με τους πρωτεύσαντες Ναυπηγούς ‘95, δεν πήραν την πρώτη θέση λόγω της ήττας τους στο μεταξύ τους αγώνα.

ομάδα

αγώνες

τέρματα

βαθμοί

Ναυπηγοί ‘95

3

9 - 9

6

Τσακάλια

3

24 - 8

6

Power Rangers

3

17 - 17

3

Ballast Αrrivals

3

9 - 25

1*

Σεραφείμ Κοτρώτσος
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Ηλεκτρολόγος Μηχ.& Μηχ Η/Υ)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( πατήστε εδώ για καταχώρηση σχολίου )

 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Δραστηριότητες
Προηγούμενο Επόμενο
Αναφορές

Προημιτελικοί & Ημιτελικοί

Φάση των 16

Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Δραστηριότητες
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099