ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Editorials
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Editorial παντός καιρού 26/8/2002

Μέλος-στα πρόθυρα της διαγραφής πλέον-επέδειξε την πλέον ανάρμοστη συμπεριφορά, βάλλοντας εναντίον της καθαγιασμένης συντακτικής ομάδας μας. Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, είχε το ανήκουστο θράσος να διαμαρτυρηθεί για το ούτε τριών μηνών editorial μας και μάλιστα δημοσίως!
Όλοι μας οι αναγνώστες στωικά το υπέμεναν επί μήνες. Κάθε πρωί έμπαιναν στο Ν, έκαναν «κλικ» στο εν λόγω κείμενο, το μελετούσαν σχολαστικά, πεπεισμένοι ότι ΚΑΠΟΙΟ λόγο είχαμε που το δημοσιεύαμε ξανά και ξανά μέχρι τελικής εμπεδώσεως. Οι πιο καχύποπτοι μάλιστα, μόλις έσκασε το νέο με τη 17Ν, βάλθηκαν να αποκωδικοποιήσουν τις κρυφές οδηγίες που στέλναμε στον Κουφοντίνα. Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού και θα λάμψει.

Αυτό που δεν κατάλαβε ο σύντροφος Ζουρνάς ήταν ότι το συγκεκριμένο editorial αποτελούσε την πεμπτουσία των editorial που έχουν γραφτεί και πρόκειται να γραφτούν. Πρόκειται για το «editorial πασπαρτού», όπως το αποκαλούμε εδώ στο Ν, ένα editorial που γράφτηκε μετά από διαβάσματα χρόνων και ήδη πουλάμε τα δικαιώματά του σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες και περιοδικά. Το ονομάσαμε έτσι διότι με ελάχιστες παραλλαγές αποτελεί ένα διδακτικό ανάγνωσμα κάθε εποχή του χρόνου. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, λίγα να λέω πολλά να καταλαβαίνεις, όχι μόνο στα RPG να παίρνει στροφές το μυαλό μας.

Παραθέτω αυτούσιο απολαυστικό gbenec: “Αναστατώνει τη ζωή μας κάθε 4 χρόνια. Οι πιτσαρίες κάνουν υπερωρίες, οι γυναίκες βρίσκουν αφορμή να μας (ξανα)θάψουν, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, το φαινόμενο "Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου" απλώνεται πολύ περισσότερο από όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.” Διάβασε πίσω από τις γραμμές και φέρε το κείμενο στο σήμερα “Αναστατώνει τη ζωή μας κάθε χρόνο. Οι πιτσαρίες κάνουν υπερωρίες, οι γυναίκες βρίσκουν αφορμή να μας (ξανα)θάψουν, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, το φαινόμενο "Πρωτάθλημα Α Εθνικής" απλώνεται πολύ περισσότερο από όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.” Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ τα ‘χει πει όλα από τις 12/6, τι βρίσκεις να ‘χει αλλάξει έκτοτε, μήπως σταματήσαμε να σας θάβουμε? Πού καταλήγουμε, αγαπητό μέλος? Ότι μιλώντας απαξιωτικά για ένα τέτοιο editorial, σε ψυχολογήσαμε στα πεταχτά και αποκαλύπτεις άνθρωπο που δεν ξεχωρίζει το Μανέ από το Μονέ, που παθιάζεται με το I love rock’n’roll της Μπρίτνευ και-κακά τα ψέματα-περιμένει εναγωνίως την Τατιάνα στις 26-ειδικά το τελευταίο μην αποπειραθείς να το διαψεύσεις, μιλάμε πάντα με στοιχεία.

Αγαπητέ Ζουρνά, για να αποφύγουμε τυχόν άσκοπες μουρμούρες πάλι και ιστορίες του τύπου «Διαμαρτύρομαι εντόνως κλπ κλπ», σε πληροφορούμε ότι το παρόν κείμενο μπαίνει εμβόλιμο και από αύριο πάλι το παλιό καλό μπενέκειο editorial. Επειδή δε πλησιάζουμε την κατάσταση της απόλυτης νιρβάνας εδώ στο Ν, με τις άσπρες κελεμπίες μας σε στυλ Ξηρού σε σουδανέζικο γάμο και τη στάση του λωτού, στο εξής θα αποφύγουμε τα μακροσκελή άρθρα και θα προσφέρουμε στο κοινό περιεκτικές φρασούλες-μάντρα.

Μαριλένα Κοιλανιώτη
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Άλλα άρθρα της

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 6 σχόλια )

Μαριλένα: Μη χάνεις τον καιρό σου.Εμείς είμαστε η Τατιάνα, η Espresso, το Καρφί, το Βήμα, ο Λαμπράκης, ο Τεγόπουλος Φυτράκης, ο Ψυχάρης, ο Χατζηνικολάου, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Λαλιώτης,ό καρατζαφέρης, τα νομιστεράκια και οι άσχημοι, όλα εμείς, το Νύγμα το ΄χουμε για στρατολόγηση μελών και για ξέπλυμα. (31/8/2002)
Ζουρνάς: Σας διαβεβαιώνω ότι με αυτά που λέτε εσείς επιβαρύνετε τη θέση σας. Και δεν το'χω σε τίποτα να σας πάω και στην Τατιάνα και στην Esspresso και στη Very, very sorry. Ορίστε μας. (29/8/2002)
skotro: Τα αποπροσανατολιστικά σχόλια του Ζουρνά δε μας πείθουν. Μαριλένα και πάλι μπράβο. Τι να πω, τον ψυχολόγησες τον τύπο. Και όσο μιλάει για να θολώσει τα νερά επιβαρύνει τη θέση του. (28/8/2002)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Editorials
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Editorials
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099