ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ψυχαγωγία
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

ΝΥΓΜΑ Πάρτυ '96 1/11/1996

Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, παρά τις αφίσες και τα όσα έχουμε γράψει μέχρι τώρα, σας ξαναγράφουμε για το πάρτυ που θα κάνουμε την Παρασκευή 8/11/96 στο κυλικείο της Πρυτανείας στο κτήριο (ή μήπως στο κτίριο) Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Για όσους περιμένουν να ακούσουν ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, θα τους απογοητεύσουμε. Θα κινηθούμε στα γνωστά πλαίσια της επιτυχημένης διασκέδασης (από disco-καρεκλάδικα μέχρι και trance). Δεν θα μοιραστούν κανενός είδους χάπια, ούτε θα προσφέρουμε νεράκι για όσους τα έχουν φέρει μαζί τους. Θα έχουμε όμως φθηνά ποτά (θα ανοίξουμε το καινούριο βαρέλι βότκα που φτιάξαμε μόνοι μας σε ανήλιαγα υπόγεια) και θα προσφέρουμε για πρώτη φορά στα χρονικά της νυχτερινής ζωής ουίσκι καραφάκι (χύμα). Σαλαμάκι δεν θα έχουμε, γι’αυτό να φέρετε από το σπίτι σας. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, γι’αυτό ελάτε από νωρίς ή προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας για τα επόμενα πάρτυ που θα γίνουν ώστε να μπορέσετε να βρείτε θέση (!).

Εκτός από τη μουσική και τα ποτά θα έχουμε και laser-show: θα γίνει πειραματική επίδειξη ενός laser CO2. O τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί θα μπορέσει να απολαύσει τη μοναδική αίσθηση της μονοχρωματικής ακτινοβολίας και της μεγάλης κατευθυντικότητας της δέσμης πάνω του και να αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος του πάρτυ. Πιθανότατα η επίδειξη θα γίνει επάνω στο μπαρ, ώστε να μπορέσουν όλοι να θαυμάσουν το μοναδικό θέμα της εξάχνωσης της ανθρώπινης επιδερμίδας. H όλη επίδειξη θα καλύπτεται μουσικά από τους ήχους δυνατής rave, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ακουστική ενόχληση (βογκητά, κραυγές πόνου, στριγκλιές, κλπ).

Μερικές κακόβουλες φήμες που κυκλοφόρησαν για αμέτρητα κεράσματα δεν σχολιάζονται για λόγους ευπρέπειας του εντύπου και επειδή πρέπει να διατηρηθεί το υψηλής ποιότητας επίπεδο που από καταβολής του έχει το περιοδικό μας.

Δεν θα θέλαμε να σας κουράσουμε άλλο με τα όσα λέγονται και γράφονται για τη βραδιά της Παρασκευής 8/11, αλλά θα λυπηθούμε ειλικρινά αν δεν παρευρεθείτε στο πάρτυ, γιατί στο επόμενο τεύχος θα είμαστε αναγκασμένοι να σας περιγράψουμε πώς περάσαμε και δεν θα το θέλαμε ούτε εμείς, ούτε εσείς

ΝΥΓΜΑ Περιοδικό - Ομάδα Σύνταξης
1994-1997
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Σχολιασμός Άρθρου
( πατήστε εδώ για καταχώρηση σχολίου )

 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο
Αναφορές

Περί Πάρτεως...

Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Ψυχαγωγία
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099