www.nygma.gr - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ (Ψυχαγωγία)

ΝΥΓΜΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1/11/1996

Δεν μπορείτε να πείτε, εκδηλώσεις υποσχεθήκαμε και εκδηλώσεις κάνουμε. Να αιμοδοσίες, να NYΓΜΑ-LEAGUE, να πάρτυ. Τώρα εσείς θα μου πείτε σιγά τα αυγά, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα καλύτερο; Και εγώ θα σας απαντήσω: διπλωματική εργασία, εργασίες Κεραίες, εργαστήριο Ασύρματες Ζεύξεις, εργαστήριο Διαχείριση Δικτύων, εργασίες Ψηφιακά Συστήματα (έρχονται), εργασίες VLSI (τις χρωστάμε από το προηγούμενο εξάμηνο), παράδοση πλακέτας κυκλώματος στα Αναλογικά Κυκλώματα, εργασία Ψηφιακά Φίλτρα. Πιστεύω να σας έπεισα.

Η αιμοδοσία: Την αιμοδοσία επιμελήθηκαν βασικά οι Αγγελική Παπαμιχαήλ και Γιώργος Βότσης (αυτός με τα απίστευτα σκιτσάκια στο ΝΥΓΜΑ) και είχε, όπως και την προηγούμενη φορά, επιτυχία. Το αίμα τους έδωσαν φοιτητές (ως επί το πλείστον) από όλα τα τμήματα του ΕΜΠ (ήρθαν από μακριά ακόμη και Τοπογράφοι και Αρχιτέκτονες!), καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι. Ένα μεγάλο "μπράβο ρε μάγκες" πρέπει σε όλους τους, αφού με την ευαισθησία τους έδειξαν ότι δεν είμαστε και τόσο εγωιστές οι Πολυτεχνίτες. Ένα παραπάνω αυτή τη φορά γιατί αίμα χρειάστηκαν και συμφοιτητές μας.

Το ΝΥΓΜΑ-LEAGUE: Για το ποδόσφαιρο να μην σας πρήξω άλλο... Τα παιχνίδια άρχισαν ήδη.

Το πάρτυ: Για το πάρτυ του ΝΥΓΜΑτος θα ενημερωθήκατε όπως φαντάζομαι από τις σχετικές αφίσες (τις οποίες επιμελήθηκε ο Γ.Σκούρας με τα σκιτσάκια των Στ.Τζαβίδα και Γ.Βότση). Θα λάβει χώρα στο κυλικείο της Πρυτανείας ΕΜΠ και αναμένεται να συμβεί το αδιαχώρητο. Τα φτηνά ποτά μην σας παραξενέψουν. Δεν πρόκειται για μπόμπες ούτε θα τα σερβίρουμε με το σταγονόμετρο. Απλώς η όλη φάση θέλουμε να είναι καθαρά φοιτητική, να γίνουμε όλοι χάλια και να περάσουμε καλά. Τα κεράσματα πάντως θα γίνονται με μέτρο γιατί η πιθανότητα να μπούμε μέσα είναι οριακή.

Η εκδρομή: Δεν θα κάνουμε εκδρομή.

Το τεύχος: Αυτό που δεν θίχτηκε τόσο πολύ σε αυτό το τεύχος, ίσως γιατί πολλοί από εμάς το παίζουν και καλά μετριόφρονες και χαμηλών τόνων, είναι το έγχρωμο εξώφυλλο. Το έγχρωμο λοιπόν εξώφυλλο είναι κάτι που η ομάδα έκδοσης (και όχι μόνο) ονειρευόταν για πολύ καιρό. Το Νοέμβρη αυτόν λοιπόν που κλείνουμε και 2 χρόνια ύπαρξης ως ΝΥΓΜΑ αποφασίσαμε να κάνουμε (επιτέλους και) ένα δώρο στον εαυτό μας. Το εάν αυτό το δώρο αποδειχθεί στη συνέχεια ξινό (οικονομικά) θα δείξει. Όπως φαίνεται στο τεύχος αυτό πολλοί εκτός ομάδας και εκτός σχολής συνεισέφεραν με τις ιδέες τους και τα άρθρα τους στην ύπαρξη ενός ακόμα ΝΥΓΜΑτος. Τους ευχαριστούμε και περιμένουμε τα άρθρα σας εφεξής σχετικά ή άσχετα με το εκάστοτε θέμα.

Γιάννης Ξηρουχάκης
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (διδάκτωρ τρομάρα μου...)

Το άρθρο αυτό βρίσκεται δημοσιευμένο στην Πύλη www.nygma.gr
στη διεύθυνση http://www.nygma.gr/mag/articles/Article.asp?ar_id=60&ac_id=14