www.nygma.gr - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ (Sex)

#27 - Αφιέρωμα στο Sex '97 1/3/1997

Το ΝΥΓΜΑ ως περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του αφιερώνει το παρόν τεύχος στο SEX. Mπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει ότι το SEX είναι κάτι που βρίσκεται 'μέσα' στη ζωή μας.

Αν και μόλις τελειώσαμε τιSEXετάσεις οι οποίες μαSEXόντωσαν ψυχικά και σωματικά, η ομάδα έκδοσηSΕΧέρχεται αλώβητη και ετοιμάζεται για νέεSEXορμήσεις. SEXόχως δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, ανασυντασσόμαστε με την ελπίδα ότι SEXι μήνες θα έχουμε πάρει το πτυχίο.

Στη συνέχεια θα αναφερθούμε SEXωτερικά θέματα. Το νέο πρόγραμμα σύγκλισηSEXήγγειλε ο ΕΧ (punto S;) υπουργόSEXωτερικών τις προάλλες και μαSΕΧέθεσε τις απόψεις του σχετικά με τιSEXαιρετικές οικονομικές προβλέψεις του. Φυσικά δεν τον πίστεψε κανείS (punto EX;).

Άλλη παράγραφος. Εσωτερικά θέματα. Στην Κίνα συνεχίζονται οι αιματηρέSEXεγέρσεις των καπιταλιστών ενάντια στο όντωSEXουθενωτικό κομμουνιστικό καθεστώς. Στην Κύπρο η στάση της Τουρκίας οδηγεί σε απρόβλεπτεSEXελίξεις. ΣτιSEXωτικές Μπαχάμες έγινε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όταν ο διάσημοSEXερευνητής JuliuS EXcalibur φόρεSEXι μαγιώ.

Διαφημίσεις: Αύριο ο γιος μου παίζει τελικό στο μπάσκετ, έτσι και εγώ σαν μια καλή μαμά του έπλυνα την φανέλα με EsSEX. Ο άλλος μου γιος σπουδάζει στο SusSEX. Είναι και τα δυο τουSEXαιρετικά παιδιά.

ΠρόSEXε λοιπόν φίλε αναγνώστη την ουσία που κρύβεται στις παραπάνω αράδεSEXολοκλήρου...

ΝΥΓΜΑ Περιοδικό - Ομάδα Σύνταξης
1994-1997

Το άρθρο αυτό βρίσκεται δημοσιευμένο στην Πύλη www.nygma.gr
στη διεύθυνση http://www.nygma.gr/mag/articles/Article.asp?ar_id=61&ac_id=20