ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Sex
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Απίστευτα κι όμως αληθινά 1/3/1997

Αρκετά λοιπόν για το SEX. Ας μιλήσουμε τώρα για άλλα πράγματα. (χμ...) Ας μιλήσουμε πάλι για το SEX. Το SEX είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μας και δεν πρέπει να μιλάμε γι'αυτό με αναστολές αλλά με ανοιχτό μυαλό και χωρίς ταμπού. Σκεφτείτε, ας πούμε, ότι έχετε καλέσει την κοπέλα που σας γνώρισαν στο πάρτυ του προηγούμενου Σαββάτου για να της δείξετε μερικά βασικά πράγματα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Έχετε ανάψει τα κεριά, έχετε παραγγείλει φαγητό από το κυριλέ κινέζικο της γειτονιάς σας και έχετε σύρει το κρεβάτι σας αρκετά κοντά στο τραπέζι με τον υπολογιστή. Κάθεστε λοιπόν αναπαυτικά στην καρέκλα μπροστά στην οθόνη και όπως κάθεστε ακριβώς δίπλα της και λίγο πιο πάνω (έχετε φροντίσει η καρέκλα σας να είναι λίγο πιο ψηλή), διαπιστώνετε ότι το Microsoft Word δεν φορτώνει. «Πω πω, έφαγε κόλλημα», λέτε με προσποιητή ανησυχία στην κοπέλα, η οποία σας κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα, γιατί είστε ο master των υπολογιστών και τα αντιμετωπίζετε όλα με χαρακτηριστική άνεση.

Στην δεύτερη αποτυχημένη προσπάθειά σας να φορτώσετε το Microsoft Word αρχίζει να σας λούζει κρύος ιδρώτας. Η κοπέλα λέει ότι «δεν πειράζει, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε αφού είναι χαλασμένο», αλλά εσείς δεν μπορείτε να παραδοθείτε έτσι εύκολα γι'αυτό αρχίζετε να ελέγχετε τα INI files καθώς και να δοκιμάζετε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές των Windows, οι οποίες κατά ένα σατανικό τρόπο δεν δουλεύουν. Η κοπέλα έχει ξαπλώσει νωχελικά στο κρεβάτι και σας φωνάζει παραπονιάρικα, ενώ εσείς έχετε πάρει τηλέφωνο κάποιον από τους φίλους σας δεινό computerά για να λύσετε το πρόβλημα. Ο φίλος σας σάς συμβουλεύει να ξανακάνετε εγκατάσταση του Word και, εάν πάλι δεν δουλέψει, εγκατάσταση των Microsoft Windows και εάν πάλι δεν γίνει τίποτα να φορμάρετε το δίσκο και να ξαναφορτώσετε όλες τις εφαρμογές και τα αρχεία σας από την αρχή. «Μισό λεπτό, μωρό μου», φωνάζετε στην κοπέλα και φαίνεται πια ότι η σχέση σας έχει αρχίσει να γίνεται ήδη πιο ‘ζεστή’.

Μετά από 3 ώρες η κοπέλα έχει κοιμηθεί κι εσείς πηγαίνετε να κοιμηθείτε στο σαλόνι όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί η κοπέλα ροχαλίζει αφόρητα. Το πρωί ξυπνάτε κουρασμένος και διαπιστώνετε ότι η κοπέλα έχει φύγει αφού όμως φρόντισε να φτιάξει γαλλικό καφέ και τοστ (γι'αυτήν). Το σημείωμα πάνω στο τραπέζι λέει ότι πέρασε υπέροχα και θα ήθελε κάποια φορά να το ξανακάνετε, μάλλον όταν θα αγοράσετε καινούριο υπολογιστή. Το πρωινό τσιγάρο είναι όντως ανακουφιστικό όταν βλέπετε ότι το Microsoft Word επιτέλους δουλεύει. Το καλύτερο πράγμα είναι το τσιγάρο ‘μετά’.

ΝΥΓΜΑ Περιοδικό - Ομάδα Σύνταξης
1994-1997
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 6 σχόλια )

format: Miso lepto re paidia.Den katalavate kala. Vgikan polla simperasmata apo avti tin katastasi.1o: H kopella roxalizei aforita (estiazw sto AFORITA) 2. Skeftetai mono tin parti tis 3. Einai agenestati(kala o gallikos kafe-to tost ti to ithele-pou nomizeis pws eisai koritsi mou?Sto kapsimi?) 4.Profanos pashei apo ipothiro'i'di!!!Mono etsi eksigitai oti tin pire o ipnos. Ektws ki an einai 55xronwn opote einai dikaiologimeni. SYMPERASMA:Kala ekane kai den tin ... (16/11/2005)
akirikos: ηθικό δίδαγμα: αφήστε τους γκομπιούτορες και βρείτε γυναίκα επειγόντως! (14/9/2001)
papastrumf: re paidia yto einai vitsio eoxi kai se ayto to shmeio eleos USE YOUR HARDWARE den einai mono gia na katoyrate! (12/6/2001)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Sex
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Sex
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099