ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Αθλητισμός
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

ΚΑΦΕΝΥΓΜΑ SOS 3/6/2003

Κρίσιμες ώρες διέρχεται η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα «Καφέ Νύγμα», ύστερα από τα γεγονότα που επακολούθησαν την τελευταία (μέχρι την επόμενη, φυσικά) κακή εμφάνιση και συνακόλουθη ήττα από τη διάσημη Squadra Tzura (δώσε και μένα, μπάρμπα). Στο ματς αυτό, η βαριά (σε όγκο) ταξιαρχία συνετρίβη με xn - 0 (n τείνοντος στο άπειρο), παρουσιάζοντας εικόνα διάλυσης. Τα όσα επακολούθησαν, μας μετέφερε ο γνωστός «κοριός των αποδυτηρίων» και συνοψίζονται εν συντομία στα εξής:

Ο Δ.Σ. αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του γάντια και να ξεσκονίσει τα πυγμαχικά, εξυβρίζοντας «λόγω και έργω» τον αμυντικό Κ.Ι., ευρύτερα γνωστό και ως «περσική τετραήρη» (λόγω της σπιρτάδας και της ευλυγισίας που το διακρίνει). Ο παθών, εξερχόμενος από τα αποδυτήρια, αρκέστηκε σε μία λακωνική, αλλά και σιβυλλική δήλωση: «veni vidi vici». Ο Σ.Κ., ενοχλημένος από τις αποδοκιμασίες των λιγοστών σκυλάθλων (εεεε... φιλάθλων, εεεεε... σκύλων) που παρευρέθησαν στο γήπεδο, κατηγόρησε ερήμην το (μονίμως απόντα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας) πρόεδρο Ν.Δ. για την καθυστέρηση στις οφειλές (συζητείται ευρέως ότι ο Σ.Κ. σχεδιάζει την αναβολή του γάμου του, λόγω αδυναμίας του να νοικιάσει το απαραίτητο λουστρίνι για την τελετή). Ο κατά φαντασίαν τραυματίας Γ.Μ. λοιδορούσε την αγωνιστική αστάθεια της βεντέτας της ομάδας Δ.Ι., προφανώς αγνοώντας τη συνεπή και συναπτή παρουσία του τελευταίου στο αγωνιστικό Bottom-5 των τελευταίων 12 διοργανώσεων. Εις ένδειξην διαμαρτυρίας, ο Δ.Ι. ανακοίνωσε την απόφασή του να απέχει από τις προπονήσεις μέχρι να τελειώσει το τουρνουά.

Φαίνεται λοιπόν ότι είναι μία πραγματικά δύσκολη στιγμή για το ιστορικό σωματείο. Προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω κατρακύλα του συλλόγου (έχει πολύ ακόμα, Παπαστρούμφ;), καλούνται οι πιστοί φίλοι της ομάδας να συμμετάσχουν στην έκτακτη ΓΣ (που θα πραγματοποιηθεί σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω) με βασικότερα θέματα συζήτησης:

1) παραχώρηση ή δανεισμός (άνευ επιστροφής, δανεικά κι αγύριστα, που λέμε) του «μαέστρου» Δ.Ι. στην ομάδα «Καφέ Όπερα» που αγωνίζεται στο Σουηδικό Πρωτάθλημα, ώστε και να διευθύνει (ως μαέστρος) και να είναι άμεσα εγκλιματισμένος (στις συνθήκες του «Καφέ»)

2) απόσυρση της «τετρακώπου (δηλαδή 4 φορές κουρασμένου, το πιάσατε, έτσι;) άνευ πηδαλιούχου» Κ.Ι. ή αντιπαροχή αυτού έναντι συμβολικού τιμήματος (ότι έχετε ευχαρίστηση)

3) έρανο για τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού, επαρκούς ώστε να πείσει το Σ.Κ. να πάει στο γάμο και να αφήσει τα πουρνάρια (βλέπε αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Καφέ Νύγμα»). ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ!!!

Αγαπητά μέλη της ομάδας. Να είστε όλοι εκεί. Η ομάδα σας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε (μέχρι σήμερα, γιατί για το μέλλον μπορεί να μην έχετε και ομάδα να υποστηρίξετε).

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ (πληρώνετε στην έξοδο, απαγορεύεται η τράκα)

Κωστάκης Ιωάννου
ΔΗΜΟΣΙΟ (Δημόσιος Υπάλληλος)
Άλλα άρθρα του

Σχολιασμός Άρθρου
( έχουν καταχωρηθεί ήδη 7 σχόλια )

ΤΖΙΜΥ: Λοιπόν παιδιά απο τη στιγμή που έβγαλα τις βρώμες περί οφειλών, ο πρόεδρος κάνει την παπια. Λοιπόν πρόεδρε πρέπει να κάνεις ηχηρές μεταγραφές, διότι εγώ δε μπορώ να παίξω υπό τέτοιες συνθήκες (έτσι δεν είχε πεί και ο Τότι στο Σένσι; Ίδιο πράγμα ακριβώς). Πάρε ένα μεγάλο επιθετικό να με πλαισιώσει και αύξησε τα συμβόλαια όλων των παικτών! Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά! Ούτε οι τσιρλίντερς μας γλιτώνουν!!Είναι δυνατόν ολόκληρος Κοτρώτσος να παίρνει τόσο λίγα χρήματα; Άμεση αναπροσαρμογή και συμφωνούν σίγουρα όλοι οι συμπαίκτες μου!!! (13/6/2003)
ΤΖΙΜΥ: Καλημέρα παιδιά. Μη μου ανησυχείτε καθόλου! Και να υποβιβαστούμε, έχω κάποιο γνωστο στην ΕΠΑΕ, ώστε να γίνει αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Το θέμα είναι να κανονίσει ο πρόεδρος, ώστε να πάρουμε αυτά που μας οφείλονται (έβγαλα βρώμα έτσι πρόεδρε; εμένα μου χρωστάς τουλάχιστον 150.000€, χώρια πόσα χρωστάς στην άλλη βεντέτα τον Κ.Ι.). Έχω και κάποια άλλη ανακοίνωση να σας κάνω. Έχω βρεί υποψήφιο μεγαλοεπενδυτή, που θα δώσει πολλά χρήματα, ώστε να βγεί η ομάδα απο το οικονομικό τέλμα και να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, διότι ο απ'ότι άκουσα λεφτά δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές ουσίας (έτσι είπε ο πρόεδρος). Αλλά και ο κόσμος φέτος δε μας στήριξε. Είναι δυνατόν να είμαστε υπο εγκατάλειψη; Εμείς οι φιναλίστ; Με το θεαματικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο; Άκουσα ότι ο πρόεδρος έκανε πρόταση διετούς συμβολαίου σε Αλέφαντο. Άν αναλάβει αυτός τότε πάμε φούλ για πρωτάθλημα. Βέβαια πρέπει να βοηθήσουμε όλοι (ο υπέροχος πρόεδρος, οι καμικάζι παίκτες και η μεγάλη λαοθάλασσα). (5/6/2003)
nadro: Και έρχεται ο Πρόεδρας (εγώ είμαι αυτός για τους μη γνωρίζοντες) να ρίξει φως σ' αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει το Νυγμα. Τα πουλάκια μου εδώ που βλέπετε να βγάζουν γλώσσα το ένα πίσω από το άλλο την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Τους είχα στα πούπουλα και αποτελούσαμε την ανερχόμενη δύναμη του πρωταθλήματος. Του οποίου, ο μόνος πρόεδρος που είναι μπροστά και απ' το Σωκράτη (επαναλαμβάνω, εγώ είμαι αυτός) είναι και χορηγός μέσω του Νύγματος! Και τι έκαναν τα καμάρια μας; Αφού τους έδωσα μία σεζόν χάρη για να δέσει η ομάδα (και βγήκαμε τελευταίοι - μασ γ....ε ακόμα κι οι Εβραίοι, που λέει και το γνωστό σύνθημα) την επόμενη σεζόν και με παχουλά συμβόλαια φτάσαμε στον τελικό. Είδατε λοιπόν κανένα από αυτά τα πουλάκια να διαλαλεί την ήττα μας στον τελικό αυτό; Στον οποίο χάσαμε από ατυχία βέβαια αλλά μέχρι και ως παίχτης συμμετείχα, τι άλλο να κάνω; Μόλις λοιπόν έπεσε μαχαίρι στα συμβόλαια και τα πριμ, και ως τόπος προετοιμασίας ανακοινώθηκε η Μαγούλα αντί του Μπαλί της προηγούμενης σεζόν, μου έγιναν όλοι αρθρογράφοι και συνδικαλιστές! Τους παραδίδω στην κρίση σας.. (4/6/2003)
[εισαγωγή σχολίου] [περισσότερα σχόλια...]
 printer friendly version  -  στείλτε τη σελίδα με e-mail ]

Σπίτι
Αθλητισμός
Προηγούμενο Επόμενο
Αναζήτηση 'Αρθρων
Σχολιασμός Άρθρου
Περιοδικό
   Editorials
   Sex
   Αθλητισμός
   Ακαδημαϊκά
   Αποκρυφισμός
   Αυτοκίνητο 2001
   Βία
   Γλώσσα
   Δραστηριότητες
   Εδώ Πολυτεχνείο (;)
   Εθνικά Θέματα
   Εικόνες
   Εκπαίδευση
   ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
   Ενημερωτικά
   Επιστημ. φαντασία
   Έρευνα στο ΕΜΠ
   Ιστορίες
   Καθημερινότητα
   Κοινωνία
   Μ.Μ.Ε.
   Μόδα
   Παιδεία
   Ποιήματα
   Πολιτική
   Προσωπικά
   Σκέψεις
   Σκίτσα
   Τέλος εντύπου
   Τέχνες
   Τεχνολογία-Επιστήμες
   Φοιτ. Εκλογές `96
   Φοιτ. Εκλογές '95
   Χαβαλές
   Χαβαλές '96
   Χριστούγεννα '96
   Ψυχαγωγία
Μέλη
Ακαδημαϊκά
Επικοινωνία
Εκδρομές
Διασκέδαση
Σπίτι
Αθλητισμός
Προηγούμενο Επόμενο

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099