ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο ΜΑΝΟLΟ MIX... Λίγα λόγια της 3/3/2001.
Δράστης: Thomas S. (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


ttask: Ε, ας μη συγκρίνουμε το Διακογιάννη με το Μαυρομάτη! Είναι ιεροσυλία! Αν θεωρείται ο Μαυρομάτης ό,τι καλύτερο έχουμε τι να πω; Πάντως κι αυτό το φαινόμενο εντάσσεται στη γενικότερη αγραμματοσύνη και ασχετοσύνη που επικρατεί στο δημοσιγραφικό (και όχι μόνο) χώρο. (13/3/2001)
Vagelis_emp: Ρε παιδιά, μη δουλεύετε έτσι τον κακομοίρη τον Μαυρομάτη. Συμφωνό με τον skotro, ,πορεί να κάνει λάθη, αλλά παραμένει ο πιο χαρακτηριστικός και γραφικός αθλητικογράφος! (6/3/2001)
kosmar: Δεν θα μπορουσες να με βρεις πιο συμφωνο!!!Αμα πια μ'αυτους τους ηλιθιους!!! Ατακα απο τον δευτερο σχολιαστη του ΜΕΓΚΑ σε αγωνα εκτος εδρας της Ρεαλ,νικη της με 3-2,για τους ομιλους του Champions Leage:"Ο Ρομπερτο Καρλος επελαυνει(σουτ και γκολ)...και ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα... (4/3/2001)
skotro: Δεν έχω ακούσει ακόμη το MP3 το οποίο φαντάζομαι θα είναι πολύ καλό, ωστόσο θέλω να παρατηρήσω ότι κατά τη γνώμη μου γίνεσαι άδικα σκληρός με το Μανώλη Μαυρομάτη, ο οποίος παρά τα όσα αστεία λάθη που κάνει στον αέρα νομίζω παραμένει ο καλύτερος αθλητικογράφος και σε ό,τι αφορά το κλίμα που δημιουργει (έχει αντικαταστήσει τη φωνή του Διακογιάννη που άλλοτε δημιουργούσε ανάλογο κλίμα) και σε ό,τι αφορά τη δημισιογραφική δουλειά του (π.χ. ο γύρος του κόσμου με μια μπάλα είναι από τις καλύτερες αθλητικές εκπομπές που έχουν παιχτεί τα τελευταία χρόνια). Επιπλέον ο μακράν χειρότερος μαζί με τον Αλέκο και το Χάρη νομίζω είναι ο Στράτος Σεφτελής, ο οποίος μονίμως μεταδίδει εκτός κλίματος και ο θεατής αρχίζει και νυστάζει. (4/3/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099