ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Πάπας και «εσωκομματικά»... της 3/5/2001.
Δράστης: Διονύσης Φραγκούλης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


simondan: ΚΑτ΄αρχήν φίλε Διονύση όφειλες να είσαι πιο παραστατικός και πιο περιγραφικός για την οδοιπορία σου στο ξερονήσι της Μυκόνου. Και οφείλω να το σχολιάσω διότι, σύμφωνα με δικά σου λόγια, βρήκες επιτέλους εκεί τον έρωτα της ζωής σου, τον οποίο πολύ δύσκολα θα τον ξεπεράσεις.....Να πω σε ποιο όνομα ακούει???
Άστο καλύτερα.
Για επίλογο θα αναφερθώ στο απόλυτα πετυχημένο και έγκριτο σχόλιο της Μαριλένας που πραγματικά απέδωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο το τεράστιο ταλέντο σου. (15/5/2001)
Μαριλένα: Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά, ένα έχω να δηλώσω. Εκεί, στα αφιλόξενα γήπεδα του Αλίμου, ένα αστέρι γεννήθηκε. Μιλάω για τον αίλουρο DeNnNinio, που σαν σίφουνας όργωνε το γήπεδο, έναν έναν ξεπερνούσε τους έκπληκτους και ανεπαρκείς αντιπάλους του, διαμορφώνοντας το σκορ (του Σαββάτου τουλάχιστον)σε n!-2, υπέρ της ομάδας του.Με τη λήξη του αγώνα και αφού έκανε το γύρο του θριάμβου στις πλάτες των συμπαικτών του και του αλαλάζοντος πλήθους που τον αποθέωνε, σε κάποια στιγμή που κανείς δεν τον πρόσεξε, μπήκε στο σαραβαλιασμένο του peugeuot και χάθηκε, μακριά από απαιτητικούς δημοσιογράφους, πιεστικές θαυμάστριες και φρενιασμένους οπαδούς. Ευχαριστούμε DeNnNinio για το μοναδικό θέαμα, περιμένουμε με κομμένη την ανάσα το επόμενο ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ σου. (7/5/2001)
southern: Σοβαρές παραλείψεις και ελλιπής ενημέρωση από τον δαιμόνιο Πάπα-ράτσι DeNnNiS! Παρέλειψε να αναφέρει το γνωστό άσμα "σαν την Πάπα-ρούνα μοιάζεις κι όλο χρώματα αλλάζεις". Όσο για το πολυσυζητημένο πάρτυ -σύμφωνα με έγγυρες πηγές- πραγματοποιείται απόψε στο +soda με επίτημο καλεσμένο τον Πάπα και happenings με καλόγριες. Support group οι παπαροκάδες. (4/5/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099