ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Ανασύνταξη της 17/9/2001.
Δράστης: Σεραφείμ Κοτρώτσος (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


manos: Palikaria, poly wraia h selida sas, alla 8a h8ela na sas 8ymisw kati, me aformh ta sxolia sta diafora editorials peri tou symbantos stis USA: einai pragmatika poly eykolo gia tous apo katw na f8onoun kai na kathgoroun tous apo panw. Erwtw loipon: poios kyriarxos laos sthn istoria de xrhsimopoihse paromoies politikes me tous amerikanous? O Megas Aleksandros mhpws?! Mhn kollate, den paw na kathgorhsw kanenan, apla kalo einai na parousiazontai kai oi pente akmes tou pentagwnou. Xairetismous stis omorfes Xaniwtisses...
(24/9/2001)
kosmar: (πιο θετικο δεν γινεται!)Φιλε μου καλε,καλε μου φιλε!Οταν με το καλο παρουσιαστεις στο Π(η)Ν(ιο) να εχεις στο μυαλο σου οτι εμεις εδω πισω σε σκεφτομαστε με αγαπη,συμπονεια,συμπαρασταση,λατρεια,οι ευχες μας μαζι σου κτλ,κτλ,κτλ.Να σκεφτεσαι οτι παντα θα υπαρχουν κι αλλοι που εσυ θα τους προσφωνεις "κωλοψαρα" (οπως εγω απο τον Μαρτιο).Και να εισαι ηρεμος οτι οταν γυρισεις θα βρεις την πιστη σου Ε ,ως αλλη Πηνελοπη ,να πλεκει την Καλτσα του Στρατιωτη και να σε περιμενει εγκαρτερικα (τον μνηστηρα-Νιονιο θα τον εχω καθαρισει εγω,σαν την κοπρα του Αυγεια!).

Υ.Γ. Ελπιζω το βυσμα σου να σε κατεβασει στον Ναυσταθμο Κρητης,δηλαδη στα Χανια!θα περασεις ζωη χαρισαμενη!!! ....... αλλα αν πεσεις σε ναρκαλιευτικο....ευχομαι να ξερεις καλο κολυμπι!!!!Εχε γεια φιλε και καλος πολιτης (ή με αναγραμματισμο-οπλιτης!) (18/9/2001)
VASILIKI: Καλή θητεία σου εύχομαι Σεραφείμ και όποτε έχεις πρόσβαση στο Internet εννοείται ότι αναμένουμε να μας λες και ένα «γειά»!!
Και όταν με το καλό τελειώσεις ελπίζω ότι η παρέα του ΝΥΓΜΑ όπως έχει διαμορφωθεί θα είναι ακόμα εδώ για να σου ευχηθεί «καλός πολίτης»! (18/9/2001)
gathanas: File Serafeim thelw ki egw me th seira mou na sou eyxhthw kalh thiteia!Elpizw h apousia sou na mhn epeireasei thn toso kalh poreia tou site kai elpizw h Marilena na anaplhrwsei to keno pou sigoura tha dhmiourghthei!Na eisai kala! (18/9/2001)
gbenec: Αγαπητέ υποψήφιε web-ναύαρχε, και μόνο από τα σχόλια που προηγήθησαν καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει από Παρασκευή πρωί... να ένας λόγος παραπάνω για να ψάξει λίγο παραπάνω το βύσμα σου για να μπεις σε δικτυωμένο πλοίο! Τα καλύτερα θα χάσεις! Καλή θητεία. (17/9/2001)
Μαριλένα: Ας καγχάσω! Είσαι καταδικασμένος στο κείμενο του ΣΚ, που όπως δείχνουν στατιστικά στοιχεία που έχω στα χέρια μου μπαίνουν και διαβάζουν μόνο μαθηταί, νοικοκυραί, συνταξιούχοι και λοιπαί αναλφάβηται ομάδαι. Το πάνε συλλαβιστά μέχρι τη μέση, βαριούνται, σε σιχτιρίζουν ή κάνουν "τσ τσ τσ" με τα γυαλιά στο μέσο της μύτης, στη συνέχεια κλείνουν τον υπολογιστή από το power. Αντίθετα το δικό μου κοινό είναι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, απόφοιτοι ΜΙΤ και Κολάμπια-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, που χαλαρώνουν διαβάζοντας Τσόμσκι. ΠΟΤΕ δε θα αποκτήσεις πρόσβαση στο κοινό μου και όλο το Νύγμα να πάει στο στρατό, πάλι εγώ θα έχω τις μέρες "φιλέτα". Όσο για τη λαδιά που ετοιμάζεις στο Σερ, μη με αναγκάσεις να εκθέσω πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν υποπέσει στην οξυμένη αντίληψή μου. (17/9/2001)
DeNnNiS: Αγαπητέ Σεραφείμ. Κατ' αρχήν σου εύχομαι καλή θητεία και σύντομα καλός πολίτης. Θα ήθελα όμως με οργή και θυμό να φωνάξω! Γιατί;;; Γιατί η Μαριλένα να γράφει το κείμενο ημέρα στη θέση σου; Πως ΑΥΤΗ μου παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα... ξέρεις ότι ήταν όνειρό μου να ξεκινάει η εβδομάδα με το δικό μου κείμενο... γιατί;;; πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Δεν ξέρω αν θα το αντέξω! Θα ήθελα επίσης να πω στην ακατανόμαστη ότι δεν είναι ποτέ εγώ δυνατόν να κάνω κάτι με τη γυναίκα του φίλου μου... και να μένουμε στο ίδιο σπίτι! Εννοείτε πως θα μετακομίσουμε!!! Και επίσης… άκου εκεί πίτμπουλ, εμένα μου αρέσουν τα ροντβάιλερ! Τέλος, καλό θα ήταν να αφήσεις τις κλάψεις και τις μιζέριες για τη μετάθεση και να μας πεις σε ποια βυσματική θέση έχεις κανονίσει να πας ευθύς αμέσως μετά τη βασική εκπαίδευση, για την οποία όπως έχω μάθει από έγκυρες πηγές έχει ήδη έτοιμη την αναρρωτική άδεια για να μην πας καθόλου! Καλή θητεία φίλε και θα το δεις, θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις! (17/9/2001)
Μαριλένα: Πώπω, Σεραφείμ, μας ψυχοπλάκωσες με τα αποχαιρετιστήρια :-). Δες το θετικά, θα λείψεις κάποιο καιρό, ε τι προλαβαίνουμε να κάνουμε? Εγώ ας πούμε, το πολύ πολύ να σου κλεψω τη στήλη και να διαδηλώνουν οι αναγνώστες να μη στη δώσω πίσω. ίσως πάλι ο gbenec (πρόσεξε τον!) να σου φάει τη θέση στην εταιρία και να τρέχεις στα ταμεία ανεργίας. Ο Διονύσης θα μπορούσε να σου φάει την Ε, γυρνάς μεσάνυχτα στην Πεύκη και ανακαλύπτεις ότι τα κλειδιά σου δεν ταιριάζουν στην πόρτα, ο Διονύσης με φανελάκι βγαίνει στο μπαλκόνι να δει τι τρέχει, αμολάει τα πιτμπουλ, τα παιδιά (ΤΟΥΣ)στριγγλίζουν, προσπαθείς να προστατευτείς ...Τους υπόλοιπους δεν μπορώ να τους ψυχολογήσω, πού, πότε και αν θα χτυπήσουν, αλλά δεν είναι και προς θάνατο. Ο ένας θα 'ναι σε καμιά Μπέτυ Φόρντ, ο άλλος κομσομόλος στα κολχόζ του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, ο δε του ΣΥΝ δεν είναι να τον φοβάσαι. Για το Νάσο δεν τολμώ να πω, είμαι νομικά δεσμευμένη να μην αναφέρω το όνομά του. Καλή θητεία!!!!!!!! (17/9/2001)
ttask: Καλή Θητεία Σεραφείμ και να προσέχεις τους καρχαρίες στα ανοιχτά (αν μπεις ποτέ σε κανένα από τα κρουαζιερόπλοια του Π.Ν.)!
See you in Poros. (17/9/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099