ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Συνέντευξη με τον Μπιν Λάντεν! της 22/9/2001.
Δράστης: Διονύσης Φραγκούλης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


camorra: Μμμμμ σιγά την συνέντευξη,δεν μου αρεσε κοθολου,και ουτε γέλασα!:-ppp

Υ.Γ (καλέ το πιστέψατε?είναι δυνατόν αφου ειναι ο DeNnNis o τρομερός!!) (26/9/2001)
gbenec: είμαι το 11ο θετικό σχόλιο; τι κερδίζω; Μεγάλε Ντένις, έδωσες έμπνευση και σε νέο ανέκδοτο!: πώς λέγεται η ομάδα μπάσκετ του Οσάμα; (Συντρίμ Τημ...) (25/9/2001)
Kerato: Σαν πρωτοξάδερφη της Κάθυ, έχω να πω πως η κοπέλα δεν είναι τσούλα. Παρήχε εθελοντικό έργο στα κουρασμένα από τη μάχη παληκάρια του NBA. (Ποιος είπε πως οι Αμερικάνοι δε μάχονται για τα ιδανικά τους;;) Επίσης, μην καρφώσετε ότι η Κάθυ είναι εδώ, γιατί βλέπω τον OsamaBEANLadden να ρίχνει στον πύργο Ηλείας! (25/9/2001)
xotiko: sugxaritiria, polu pneumatwdes kai empneusmeno... meta apo auto to arthro tha ginw fanatikh anagnwstria tou nygmatos... exei kai alla tetoia wraia sto nygma??? (25/9/2001)
kbakog: Δεν το πιστευω. Όταν θέλεις βγάζεις απίστευτο γέλιο. Δεν το περίμενα από σένα. Και όλα αυτά δεν σου τα λέω για να "σου χαϊδεψω τ' αυτιά" -ξέρεις άλλωστε ότι ποτέ δεν το κάνω-, απλά γέλασα αρκετά όταν το διαβαζα. (25/9/2001)
marykil: Διονύση μετά από μεγάλη δυσκολά μπόρεσα να βρώ λόγια να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την υπέροχη,τέλεια,μοναδική,ανεπανάληπτη συνέντευξη που πήρες από τον γνωστό τρομοκράτη.Να μην αναφέρω δε την αυταπάρνηση και τον ηρωισμό που επέδειξες ,βάζοντας τον εαυτό σου σε κίνδυνο για να ικανοποιήσεις τους ομολογουμένως απαιτητικούς αναγνώστες του νύγματος.Μπράβο και πάλι μπράβο!

Υ.Γ.Ορίστε έβαλλα σχόλιο ,εντάξει τώρα ικανοποιήθηκες; (24/9/2001)
gathanas: Re Dionysh den eisai entaksi!Eprepe na tou peis na mpei se kanena chat room gia na exoume oloi mas thn eykairia na ton gnwrisoume apo konta!Pantws omologw pws h synenteyksh sou einai poly kalh!Pws aisthanesai pou ayrio den tha yparxeis? (24/9/2001)
minaggizete: Εκτός ενός μικρού λάθους (για το οποίο φαντάζομαι ότι ευθύνεται ο δαίμων του τυπογραφείου-αναφέρεται ο Οσάμα ως Ομάμα, στην αρχή της συνεντεύξεως) νομίζω ότι πρόκειται για αριστούργημα Δημοσιογραφίας!Το μόνο που μπορεί να ακολουθήσει είναι μια συνέντευξη από τον ίδιο τον Μπους, ο οποίος θα είναι ήδη εν αναμονή του τρομερού Διονύση!!!τύφλα να έχουν οι άλλοι..... (24/9/2001)
VASILIKI: Διονύση μας οφείλω να ομολογήσω ότι η λαγωνική σου μύτη ξεπέρασε ακόμα και αυτή του ΡΕΞ!!!! Τέτοια επιτυχία ανέλπιστη!!
Τώρα βέβαια μας δημιουργείς ένα προβληματάκι: πρέπει να εφεύρουμε βραβείο για αυτήν σου την αξεπέραστη, μοναδική τρομακτική επιτυχία!!! γιατί τα διαθέσιμα φοβάμαι ότι είναι πολύ λίγα για να σου αποδώσουν την τιμή που σου αξίζει!!! (24/9/2001)
ttask: Τι να πω;Ότι με αυταπάρνηση και περίσσιο θάρρος κατόρθωσες να φτάσεις εκεί όπου ούτε τα λαγωνικά του FBI δεν κατάφεραν για να μας παρουσιάσεις το αληθινό πρόσωπου του πλέονκαταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο;Τα συγχαρητήρία μου δεν αρκούν για να εκφράσουν το θαυμασμό μου και την ευγνωμοσύνη της ανθρωπότητας για αυτή τη μοναδική αποκάλυψη.Εύγε!Πάντως ανπροέκυψε κάποιοι μήνυμα από τη συνέντευξη, αυτό είναι ότι "για όλα φταίνε οι γκόμενες" (Δήμος Μούτσης)! (22/9/2001)
soviet: Δεν ξέρω ποιος ή ποια οφείλεται για τον οίστρο σου και τα αλλεπάλληλα κύματα συγγραφικού οργασμού. Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι θα οδηγήσεις σε παραίτηση πολλούς από τους διακεκριμένους δημοσιογράφους ανά την υφήλιο.
Το πάθημα όμως του Μister-Bιn-Laden να γίνει μάθημα σε όλα τα αρσενικά του πλανήτη. Είδατε που οδηγεί πολυαγαπημένοι μας άντρες μια ψηλή, ξανθιά γαλανομάτα θεά ??? Σε παράφορους έρωτες και πάθη που καταλήγουν σε ατέρμονους αγώνες για εκδίκηση που σπέρνουν την καταστροφή.
Αντίσταση, λοιπόν, θα πρέπει να είναι η απάντηση ενάντια στον εχθρό, που τώρα πια χάρη στον ατρόμητο Denni, αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο!!! (22/9/2001)
Μαριλένα: Άπαιχτε, Ντένις, ΘΕΕ! Θα κάνω κριτική σαν αυτές που δημοσιεύονται στις πολύ σοβαρές εφημερίδες: Ίσως το πιο αστείο άρθρο που έχει ανέβει στο Νύγμα. Μόνο το ατρόμητο δεννισάκι θα μπορούσε να φέρει σε πέρας μια τέτοια αποστολή και να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Διείσδυσε στο άντρο του Λάντεν, εξασφάλισε αποκλειστικότητα που του διπλασίασε τον ήδη παχυλό μισθό του στο CNN, αποκάλυψε την ανθρώπινη πλευρά του Οσάμα στους αναγνώστες του Νύγματος και κέρδισε και την ισόβια προστασία του Μπιν για κείνον, την οικογένειά του και όλη τη συνταχτική ομάδα του Ν. Ντένις, υποκλινόμεθα στον μαχητικό δημοσιογράφο, στην αφίμωτη πένα του, στον γνώστη της ανθρώπινης ψυχολογίας και πάνω απ'όλα στον άνθρωπο DeNnNiS, είμαστε περήφανοι που σε γνωρίζουμε. (22/9/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099