ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα! της 12/11/2001.
Δράστης: Τάσος Τάσκαρης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


καλιαμπού: Σαν τα παραμύθια που ακούς ή διαβάζεις για καταστροφές και άλλα τρομερά πράγματα και ενδόμυχα δεν τα πιστεύεις γιατί ξέρεις πως είναι... παραμύθια. Σε αυτήν την περίπτωση όμως μένεις με την απορία: να το πιστέψω ή να μην το πιστέψω; Και να που η πραγματικότητα για άλλη μια φορά ξεπέρασε τη φαντασία!
Καλό το άρθρο, μήπως όμως, εκτός από τη μακροσκέλειά του και κατά συνέπεια τα επαναλαμβανόμενα σημεία του, είναι και πολύ «γκρινιάρικο»; Γιατί πρέπει να τα λέμε όλα αυτά αφού έχει γίνει πρώτα το κακό; (13/11/2001)Μαρία Καλιαμπού
(13/11/2001)
nadro: Na prosuesv mia diafvtistikh leptomereia sto uema sxetika me ta zva poy mas kybernane. Opvs anaferoyn ta nea se sxetiko aruro oi diaforoi ekprosvpoi kybernhshs kai antipoliteyshs poy maliotrabiontoysan sxetika me tis eyuynes gia thn eunikh odo sth malakasa, to ekanan gia allo shmeio toy dromoy apo ayto poy egine to athxyma! (12/11/2001)
kosmar: Καλα βρε Τασο μου,νομιζεις πως ποτε θα τιμωρηθει κανεις? Αφου οι ιδιοι θα παρουν παλι τα δις για να φτιαξουν τα εργα που οι ιδιοι εφτιαξαν σ.....,συγγνωμη,χαλια!Αυτο φαινεται και στις μικροτερες πολεις,οπως ειναι η δικη μου,τα Χανια,οπου γινεται ενα εργο ΠΑΝΤΑ την λαθος χρονικη στιγμη!!!π.χ. περνανε τις αποχετευσεις απο ενα κεντρικοτατο δρομο (λες κι εχουμε τους πολλους),τελειωνει το "εργο" σε κανα μηνα (δεν λεμε για τις πλημμυρες απο λασπονερα οταν βρεχει) και μετα απο λιγες μερες τον ξανανοιγουν για να περασουν καλωδια του ΟΤΕ!!! Η,οταν ξεκιναει η τουριστικη περιοδος ,θα φροντισουν να φτιαχνουν τους δρομους που οδηγουν στις παραλιες ,με αποτελεσμα να γινεται το ελα να δεις!!! ... Τι να λεμε τωρα για μεγαλυτερα εργα με ποιο πολυ "μιζα"??? (12/11/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099