ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Always coca-cola!!! της 30/11/2001.
Δράστης: Λουΐζα-Μαγδαληνή Παπαδοπούλου (άλλα άρθρα της)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


Keyser Soze: Τη γεύση της ρε παιδιά.. Τη γεύση της.. Γιατί κανείς δε λέει πόσο τέλεια γέυση έχει!? keyser_soze@kentroapotoksinosisapotaelafra.gr (4/12/2001)
lotus7: Επειδη τυγχανει να ειμαι χημικος και επισης τυγχανει να ασχολουμαι με εκχυλισματα φυτων όπως αλλωστε ειναι και η Coca Cola και βρηκα αρκετα διασκεδαστικη θα έλεγα την ερμηνεια του pH θα ηθελα να σε ρωτησω αν αληθεια χερεις ποσο ειναι το pH των υγρων του στομαχιου ή ακομη και των αλλων βιολογικών υγρών ή απλως το pH των ανθρωπίνων κυττάρων.
Μπορώ να σε διαβεβαιωσω οτι πολλα εκχυλισματα φυτων εχουν αρκετα όξινο pH και τα φρουτα εχουν αρκετα μικρο pH.
Δεν ειμαι απο αυτους που νομιζουν οτι η Coca Cola και τα αλλα αναψυκτικα ειναι ακινδυνα [μακρια απο μένα] αλλα πιστευω και παντα το πιστευω οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και δε μου αρεσουν οι υπερβολες
νομιζω οτι υπαρχουν απειρα παραδειγματα υπερβολων και αδικαιολογητου πανικου που δημιουργουνται απο την ελλειψη γνωσης (4/12/2001)
VASILIKI: Τελειώνοντας την ανάγνωση του κειμένου,ΟΧΙ δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να πιώ έστω μια σταγόνα Coca-Cola....
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον στο μέλλον να ανακαλώ από την μνήμη μου το ενδιαφέρον αυτό κείμενο κάθε φορά που θα θέλω να συνοδεύσω κάποιο γεύμα με ένα αναψυκτικό.... Ελπίζω ο μηχανισμός αντίστασης στον ερεθισμό του ουρανίσκου να λειτουργήσει... :-)) (3/12/2001)
xirouhator: Κα-τα-πλη-κτι-κό! Να'χαμε όμως και μία κόκα-κόλα τώρα... ;o) (30/11/2001)
minaggizete: Δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι η Coca-cola πρωτοχρησιμοποιήθηκε στα τέλη του προηγούμενου αιώνα ως σιρόπι για το στομάχι...φυσικά ήταν σε συμπυκνωμένη μορφή....τώρα πώς από εκείνη τη μορφή μπήκε ανθρακικό, ξενέρωσε το σιρόπι και απέκτησε όλα αυτά τα τρομερά χαρακτηριστικά που αναφέρεις..εεε είναι άξιο απορίας!!!Πάντως αν έχεις βαρυστομαχιά από πολλά κοψίδια πιες λίγη Coke και να δεις πώς θα συνέλθεις...δοκιμασμένο και εγγυημένο!!! (30/11/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099