ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Τι ώρα πήγε; της 4/12/2001.
Δράστης: Γιώργος Μπενέκος (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


minaggizete: Γιώργο σκοπεύεις κάθε 2 μέρες να συμπληρώνεις παραγράφους εδώ μέσα?τότε σε προειδοποιώ ότι εγώ και η Βασιλική θα συνεχίζουμε να σχολιάζουμε!!!Πάντως εύχομαι και εγώ αυτή τη φορά με το που θα σβήσουν τα φώτα στο 11:59:59 και θα ανάψουν στο 00:00:01 του έτους 2002 αυτός ο Αη Βασίλης αυτή η ελπίδα να γίνουν πραγματικότητα όσο είναι αυτό δυνατό!!!!μία μόνο λέξη..."ΜΑΚΑΡΙ"!!! (6/12/2001)
VASILIKI: ..ακόμα και οι ευχές κρύβουν μια δύναμη... ίσως αν τις ενώσουμε γίνουν αληθινές.... και γιατί όχι; εγώ ήδη βλέπω τον κόκκινο σκούφο του Αη-Βασίλη να ανεμίζει εκεί ψηλά... (τον βλέπετε και εσείς; κάνει τις δοκιμαστικές του διαδρομές)....
(Ο Αη-Βασίλης μου επέτρεψε να κάνω και δεύτερο σχόλιο αφού οι τελευταίοι παράγραφοι του Γιώργου δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί λόγω Τ.Π. όταν έκανα το πρώτο)..... :-))))))) (5/12/2001)
minaggizete: Χρονια πολλά στο Νύγμα και να τα εκατοστήσει!Εδώ πάει για σχόλιο εκείνο το ποιηματάκι-ύμνος στο Νύγμα αλλά από τη στιγμή που σας το έστειλα δεν κράτησα αντίγραφο...δεν πειράζει....στην επόμενη επταετία!!! (5/12/2001)
nausika: Μια «λυρική» ευχούλα, αφιερωμένη εξαιρετικά στα γενέθλια του ΝΥΓΜΑΤΟΣ!

Μεγάλωσε το Νύγμα μας
Σοφότερο θα γίνει
Και η παρέα μας, παιδιά,
Ποτέ να μην μικρύνει!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
(4/12/2001)
kosmar: Αν κι ειναι ντροπη μου να μην ξερω τα γενεθλια του Νυγματος,ευχομαι να εχετε/ουμε την δυναμη και την υγεια,το καθαρο μυαλο και την θεληση να συνεχισετε/ουμε να μεγαλωνουμε την οικογενεια του Νυγματος στα χρονια που ακολουθουν.Οσο αφορα το συνδρομο της "δευτερης παραγραφου",της "ασπρης σελιδας" κτλ συγγραφικα δρομενα,νομιζω οτι τελικα αυτο ειναι που δινει το αλατοπιπερο της Ζωης και μας δινει δυναμη για να συνεχισουμε μεχρι να πετυχουμε αυτο που θελουμε... (4/12/2001)
VASILIKI: καταρχήν Γιώργο να ευχηθώ τα γενέθλια του ΝΥΓΜΑτος να σας βρίσκουν πάντα δημιουργικούς, με ζωηρή φαντασία και πολύ χρώμα στην ζωή σας και στο site!! όπως δηλ. είστε τώρα!! Όσο για εκείνη την 2η παράγραφο, καταλαβαίνω πολύ καλά το πρόβλημα σου... μπορείς πάντα να την προσπεράσεις ή να μην φτάσεις καν σε αυτή... ε, για μια φορά δεν χάλασε και ο κόσμος.. :-))) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΥΓΜΑ και πάλι!! (4/12/2001)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099