ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Αστρολογικές προβλέψεις 2002(GR) της 7/1/2002.
Δράστης: Διονύσης Φραγκούλης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


kbakog: Διονύση,
τελίκα έχεις χιούμορ.
Σου αξίζουν συγχαρητηρία. (12/1/2002)
KISSS5150: oi tsarlatanoi de tha perasoun kai oi satanistes! ftou 666 ftou ftou! oxi ston eksapodo, esy kai h margieth (11/1/2002)
minaggizete: τι πράγματα είναι αυτά για τους Δίδυμους??εμείς σχιζοφρενείς???αναποφάσιστοι?δεν ξέρουμε τι θέλουμε (αλήθεια τι ήθελα από το σουπερμάρκετ σήμερα?)....αναλήθειες, ασάφειες και όλες οι λέξεις με στερητικό α, μπροστά!!!ακούς εκεί να μας τη λέει ένας αστρολόγος-μηχανολόγος-ψαρούκλα!!!!χεχεχεχε!!!!
Όπως πάντα, καταπληκτικός :-) (8/1/2002)
the_No1: Απλά εύχομαι οι προβλέψεις για τους διδύμους να μην είναι αληθινές!!Από τις προβλέψεις για το λέοντα δε συμπεραίνω ότι ως αστρολόγος θα μπορούσες να διακριθείς!Συμπέρασμα:Άσε τη μηχανολογία για χατίρι της αστρολογίας! ;-) (7/1/2002)
camorra: Καλα Διονύση με τον λέων με έφτιαξες πολύ!!!!Βέβαια και τα άλλα ζώδια είναι πολυ καλα!!μπράβο!!!:-pPpPpPpP (7/1/2002)
eleni: Αγαπητέ κ. Αστρολόγε
Εάν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για μένα (ώρα γέννησης, βάρος, ύψος, κιλά, καταθέσεις σε τράπεζες κλπ κλπ), μπορείτε να μου βγάλετε μια κατατί λεπτομερέστερη πρόβλεψη?
Επίσης, τί με συμβουλέβουν τα άστρα για το προσεχές Σ/Κ, και να βάψω το μαλλί κόκκινο ή ξανθό???
Περιμένω εναγωνίως,
Δική σας παντοτινά,
e. (7/1/2002)
Tarplay: Εεεεεεεεεεεεεεεεεμ... μπορω να απευθυνθω καλλιστα σε σας για τον προσωπικο μου αστρολογικο χαρτη, γιατι 100 κατασκευαστες προβλεψεων μου συνιστουν διονυση.... αυτοι ξερουν!!! (7/1/2002)
καλιαμπού: Καταπληκτικό! Έχεις ταλέντο! Πολύ ταλέντο! (7/1/2002)
THEONI: Ευτυχως που εχεις και ενα διπλωμα Ηλεκτρολογου-Μηχανικου και δε θα πεινασεις μωρο μου..... (7/1/2002)
ttask: Οι τσαρλατάνοι των 090, του Ciao και της Espresso χτύπησαν για ακόμα μια φορά, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας! Νομίζετε ότι θα σας πιστέψουμε; Είστε γελασμένος! Μπορεί μερικοί να τα βλέπουν από το Μάρτη όλα πράσινα γύρω τους, όμως άλλοι είναι εκείνοι που θα περάσουν 16 βδομάδες αγκαλιά με τον Μαύρο Πητ.
Νομίζω ότι επιτέλους η λασπολογία και οι αναχρονιστικές μέθοδοι θα πρέπει να εκλείψουν από αυτόν τον τόπο. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει, να εκμεταλλεύεται τις αγωνίες του κοσμάκη για το μέλλον και να τον παραμυθιάζει με τα ζώδια! Αλήθεια, η Τουτουντζή είναι κι αυτή Ταύρος; (7/1/2002)
VASILIKI: Aγαπητέ Αστροναύτη....εε...χμμμ.. συγγνώμη Αστρολόγε ήθελα να πω, οφείλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και τον βοηθό σας για τις άκρως ενδιαφέρουσες μα πάνω απ΄όλα τεκμηριωμένες, λεπτομερείς, διαφωτιστικές προβλέψεις σας!!! Η φήμη σας δικαιολογείται απόλυτα!! Δέχεσθαι επισκέψεις στο αστρολογείο σας; Γνωρίστε μας ώρες και ημέρες παρακαλώ!! χιχιχι!!! (7/1/2002)
gbenec: Το άνω λιβελογράφημα αποτελεί μνημείο λοιδωρίας, κονφορμισμού, αντικομφουκιανισμού, παροξυσμού, ψυχαναγκασμού, αποτροπιασμού, μαλθακής εναρμόνισης με την κοινωνική υποκουλτούρα και τη θεώρηση της εμπεριστατωμένης νομεγκλατούρας ως αντίληψη περί του παγκόσμιου γίγνεσθαι. Δεν μπορείς κύριέ μου να μας λύνεις στα γέλια κάθε φορά που θα πιάνεις πληκτρολόγιο στα χέρια σου! (7/1/2002)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099