ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Η θεωρία του μισθού της 27/1/2002.
Δράστης: Ιωάννης Μουχτούρης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


nemesis: praktika!!! kai mono san enas aplos paratiritis diakrino ena terastio mideniko sto piliko... opote... tha sinexiso thn zooula mou xoris na lavo sovara ipopsin thn theoria sou,etsi kai alios ego enas aplos barman eimai. (14/7/2003)
astrolabos: Διαφωνώ κάθετα στο γεγονός ότι το έργο είναι συνάρτηση της γνώσης με την έννοια της πανεπιστημιακής γνώσης. Το έργο είναι συνάρτηση της εμπειρικής γνώσης. Έτσι όπως πολύ καλά περιέγραψε ο φίλος παραπάνω, θεωρώντας το έργο σταθερό (δεδομένο, ή τουλάχιστον με αυξομειώσεις που δεν επηρρεάζουν το εξαγόμενο αποτέλεσμα), καταλήγει στο συμπέρασμα (θλιβερό μάλλον) ότι το χρήμα είναι όντως αντιστρόφως ανάλογο της γωώσιακής αξίας ενός ατόμου (π.χ. κοιτα τι σπιταρώνα έχει ο μπογιατζής... Όπου σπιταρώνα = σύμβολο ευημερίας και επιτυχίας) (19/3/2002)
gathanas: Kαταλήγεις στο συμπέρασμα: Χρήμα = ΄Εργο / Γνωση. Σίγουρα δεν έχεις λάβει υπόψην σου ότι το έργο είναι συνάρτηση της γνώσης. Οπότε αν η γνώση πλησιάζει στο 0 το έργο θα πλησιάζει κι αυτό στο 0(και μάλιστα με πιο γοργούς ρυθμούς από τη γνώση)Άρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το μέγεθος των χρημάτων που αποκτάς. Πάντως σου προτείνω να προσπαθείς να αποκτήσεις τη γνώση για να έχεις κάποιο σεβαστό αριθμό στον αριθμητή του κλάσματος του χρήματος στο οποίο καταλήγεις. (28/1/2002)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099