ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Το νόημα της στρατιωτικής θητείας της 19/11/2002.
Δράστες: Τάσος Τάσκαρης (άλλα άρθρα του) και Σταύρος Σπανός (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


alpapage: Παιδιά, το πιάσαμε το νόημα της στρατιωτικής θητείας!Τι τράβάτε τα καημένα τα αγοράκια! Με το άρθρο σας επιτελείτε κοινωνικό έργο!Στα αγοράκια θυμίζετε κάτι που καλύτερα να ξεχάσουν και στα κοριτσάκια που δεν είχαν την ατυχία να είναι φανταρογκόμενες τα μορφώνετε για να ξέρουν πως να κάνουν κουράγιο στους μελλοντικούς φαντάρους! Εύγε παιδί μου Σπανέ και εσύ παιδί μου Τάσκαρη! (27/11/2002)
segkos: Γεια σου Σπανέ, νιώθω την ανάγκη να σχολιάσω την ποιότητα του ταλέντου σου στην αφηγηματική, αλλά δε σου κάνω τη χάρη. Γεια σου και σένα Τάσο! Πάντως οι κοπέλες το βρήκαν επιμορφωτικό: "Προσωπικές εμπειρίες αρρένων στον ΕΣ...". Εγώ θα περάσω καλύτερα ;) (20/11/2002)
lazaros: ΚΩΛΟΨΑΡΑ!!! Τα ξέρει αυτά που γράφεται ο διοικητής σας;
Ρε, αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και πιάστε τις υπηρεσίες.
Κοίτα να δεις τελικά που όταν σε... "ζορίζουν" (γαλλιστί, για να αποφύγω την λογοκρισία) σου βγαίνει το καλλιτεχνικό σου. Και δεν σε χαλάει καθόλου!!!!!
Άντε και καλοί πολίτες... (20/11/2002)
VASILIKI: Από την σκοπιά της αναγνώστριας Τάσο και Σταύρο βρήκα το κείμενο σας παραστατικότατο, γλαφυρότατο, επιμορφωτικό (για το προνομιούχο γυναικείο φύλο). Το να τα ζείς όμως ..... είναι σίγουρα μια διαφορετική τελείως υπόθεση που μόνο διασκεδαστική δεν είναι! Εύχομαι ο υπολειπόμενος χρόνος να κυλήσει πολύ γρήγορα πάντως! :-) (20/11/2002)
DeNnNiS: Τάσκαρη κατέβα γρήγορα από τη Γκατζολία γιατί σε βλέπω να σε κλείνουν μέσα για ανήκεστο σχιζοφρένια! Το κειμενάκι super μπράβο και σε σένα και στο Σταύρο, μας θυμίσατε παλιές, καλές(;;;;) εποχές, αλλά όπως είπε και ο φίλος Thomas, τώρα ο στρατός είναι πλέον για τα μαμμόθρεφτα... έπρεπε να πήγαινες την προηγούμενη χιλιετία (1999) που πήγα εγώ να δεις τι εστί βερίκοκο! Και Αεροπορία, όχι πεζικό... αδερφίστικα πράγματα... Κουράγιο παίδες και φάτε και κάνα και σουβλάκι και για μας! (19/11/2002)
Thomas S: Στρατός είναι αυτό που κάνετε τώρα ρε; Θυμάμαι (ρε) στην εποχή μου, που ξυρίζαμε την λάμπα και της κάναμε εξομολόγηση, και μας βάζανε αφρό στις μασχάλες όταν κοιμόμαστε
και υπηρετούσαμε 135,5 μήνες και άλλους 34,3 λόγω φυλακής, με τα κρατητήρια ρε, με τις καραβάνες στα συσίτια και τις κουραμάνες στο μέτωπο και τα σκορβούτα και τις μηνιγγίτιδες. ΑΥΤΟ ήταν το νόημα. Τώωωωρα... ο στρατός έγινε διακοπές. Έπρεπε να σας έβλεπα τότε, -3 σειρά. Αλλά βλέπεις, βουτυρομπεμπέδες θα τους καταντήσουν τους Έλληνες, που μια εποχή στίβαν την πέτρα (για να φάνε).


Ποιό άλλο νόημα να κοστίζει 3-4 τρις (ξανά: τρις) το χρόνο και ακόμα να μην το βρίσκουμε (που κι αν το βρούμε, ίσα που χεστήκαμε - με το συμπάθειο). Κουράγιο. (19/11/2002)
nausika: Xα χα χα, βρε παιδιά, ξεκαρδίστηκα πάλι! (μορφώθηκα κιόλας: βρε τι παθαίνετε όταν φύγετε από την αγκαλιά της μανούλας, καλομαθημένα μου αγοράκια, και κληθείτε να επιδείξετε λίγη πειθαρχία στον «άδικο τούτο κόσμο»!) (19/11/2002)
magrini: Νομίζω ότι δεν έμεινε τίποτα ασχολίαστο. Και αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αλήθεια τώρα στα Κέντρα Εκπαίδευσης δίνουν σάντουϊτς και πορτοκαλάδες; Πρόοδος!!!! (19/11/2002)
Kostakis: ΘΕΙΚΟ!!!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!! (19/11/2002)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099