ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο ΚΑΦΕΝΥΓΜΑ SOS της 3/6/2003.
Δράστης: Κωστάκης Ιωάννου (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


ΤΖΙΜΥ: Λοιπόν παιδιά απο τη στιγμή που έβγαλα τις βρώμες περί οφειλών, ο πρόεδρος κάνει την παπια. Λοιπόν πρόεδρε πρέπει να κάνεις ηχηρές μεταγραφές, διότι εγώ δε μπορώ να παίξω υπό τέτοιες συνθήκες (έτσι δεν είχε πεί και ο Τότι στο Σένσι; Ίδιο πράγμα ακριβώς). Πάρε ένα μεγάλο επιθετικό να με πλαισιώσει και αύξησε τα συμβόλαια όλων των παικτών! Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά! Ούτε οι τσιρλίντερς μας γλιτώνουν!!Είναι δυνατόν ολόκληρος Κοτρώτσος να παίρνει τόσο λίγα χρήματα; Άμεση αναπροσαρμογή και συμφωνούν σίγουρα όλοι οι συμπαίκτες μου!!! (13/6/2003)
ΤΖΙΜΥ: Καλημέρα παιδιά. Μη μου ανησυχείτε καθόλου! Και να υποβιβαστούμε, έχω κάποιο γνωστο στην ΕΠΑΕ, ώστε να γίνει αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Το θέμα είναι να κανονίσει ο πρόεδρος, ώστε να πάρουμε αυτά που μας οφείλονται (έβγαλα βρώμα έτσι πρόεδρε; εμένα μου χρωστάς τουλάχιστον 150.000€, χώρια πόσα χρωστάς στην άλλη βεντέτα τον Κ.Ι.). Έχω και κάποια άλλη ανακοίνωση να σας κάνω. Έχω βρεί υποψήφιο μεγαλοεπενδυτή, που θα δώσει πολλά χρήματα, ώστε να βγεί η ομάδα απο το οικονομικό τέλμα και να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, διότι ο απ'ότι άκουσα λεφτά δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές ουσίας (έτσι είπε ο πρόεδρος). Αλλά και ο κόσμος φέτος δε μας στήριξε. Είναι δυνατόν να είμαστε υπο εγκατάλειψη; Εμείς οι φιναλίστ; Με το θεαματικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο; Άκουσα ότι ο πρόεδρος έκανε πρόταση διετούς συμβολαίου σε Αλέφαντο. Άν αναλάβει αυτός τότε πάμε φούλ για πρωτάθλημα. Βέβαια πρέπει να βοηθήσουμε όλοι (ο υπέροχος πρόεδρος, οι καμικάζι παίκτες και η μεγάλη λαοθάλασσα). (5/6/2003)
nadro: Και έρχεται ο Πρόεδρας (εγώ είμαι αυτός για τους μη γνωρίζοντες) να ρίξει φως σ' αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει το Νυγμα. Τα πουλάκια μου εδώ που βλέπετε να βγάζουν γλώσσα το ένα πίσω από το άλλο την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Τους είχα στα πούπουλα και αποτελούσαμε την ανερχόμενη δύναμη του πρωταθλήματος. Του οποίου, ο μόνος πρόεδρος που είναι μπροστά και απ' το Σωκράτη (επαναλαμβάνω, εγώ είμαι αυτός) είναι και χορηγός μέσω του Νύγματος! Και τι έκαναν τα καμάρια μας; Αφού τους έδωσα μία σεζόν χάρη για να δέσει η ομάδα (και βγήκαμε τελευταίοι - μασ γ....ε ακόμα κι οι Εβραίοι, που λέει και το γνωστό σύνθημα) την επόμενη σεζόν και με παχουλά συμβόλαια φτάσαμε στον τελικό. Είδατε λοιπόν κανένα από αυτά τα πουλάκια να διαλαλεί την ήττα μας στον τελικό αυτό; Στον οποίο χάσαμε από ατυχία βέβαια αλλά μέχρι και ως παίχτης συμμετείχα, τι άλλο να κάνω; Μόλις λοιπόν έπεσε μαχαίρι στα συμβόλαια και τα πριμ, και ως τόπος προετοιμασίας ανακοινώθηκε η Μαγούλα αντί του Μπαλί της προηγούμενης σεζόν, μου έγιναν όλοι αρθρογράφοι και συνδικαλιστές! Τους παραδίδω στην κρίση σας.. (4/6/2003)
gbenec: μα είναι δυνατόν τόσο καιρό να παίζουμε με άδειες εξέδρες; πού είσαι βρε Μινού; πού είναι η οργάνωσή σου; πού είναι οι φίλες σου; τι κάνει η πολιτεία; (4/6/2003)
ΤΖΙΜΥ: Σαν superstar της ομάδας θίγομαι βαθύτατα (καλά μην κλάψετε κιόλας) απο τα πικρόχολα σχόλια του γράφοντος προς το άτομο μου. Είναι αλήθεια ότι έχω σημαντικές προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου. Σας αναφέρω τις εξής: Νάνιτον (υπερομάδα έτσι;), Μαντελσκαμεράτενε (ολόκληρο σαρδάμ το όνομα), Γεϊδα κλπ. Οπότε θέλω ανανεωμένη πρόταση απο τη διοίκηση για όσα έχω προσφέρει (καλά ιδίως τώρα τελευταία είμαι άπαιχτος)!! Φίλη Μίνα καλά θα ήταν να έχουμε και cheerleaders, ώστε να εισάγουμε ένα νέο ύφος και ήθος στο πρωτάθλημα. (4/6/2003)
minaggizete: εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι;να ψήνουμε κανένα καφέ;να κάνουμε τις τσιρλίντερς ίσως;ότι απαιτεί η ομάδα ώστε να μην κατρακυλήσει (κι άλλο)!!! (4/6/2003)
skotro: Επιτέλους κάποιος είπε τα πράγματα για το Καφενύγμα με το όνομά τους! Ελπίζω η ομάδα να σωθεί από τον επαπειλούμενο υποβιβασμό. Πανστρατιά όλοι για το καφενύγμα. Να κάνουμε ντραφτ μπας και μαζέψουμε κανέναν παίχτη! (3/6/2003)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099