ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Η ζωή από το παρατηρητήριο της 9/6/2003.
Δράστης: Τάσος Τάσκαρης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


sspanos: Τασκαράκο, κατά βάση έχεις δίκιο .. δε λέω. Διακρίνει ωστόσο τη γραφή σου μια μαχητικότητα - αγανάκτιση η οποία προδιαθέτει αρνητικά ακόμα και τον αναγνώστη που (δεν) σε γνωρίζει. Από την άλλη βέβαια, πες τα αγόρι μου να ξεχαρμανιάσεις. Εάν ωστόσο διάβαζε κάποιο κυβερνητικό στέλεγχος τα γραφόμενα σου είμαι βέβαιος πως θα αναφωνούσε την ιστορική ατάκα που είχε πει ο Στυλιανός Παττακός για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου κατά τις πρώτες ημέρες της εξέγερσης : Ασ' τους να κλάνουν! (18/6/2003)
minaggizete: θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί σου, έτσι για να γίνει συζήτηση (όπως λέει και το εξέχον μέλος Κωστάκης-ώρα του καλή όπου και αν είναι)αλλά δεν μπορώ γιατί συμφωνώ απόλυτα!Κατακλυσμός διαφημίσεων όπου προσπαθούν να μας πείσουν για τα πιο περίεργα πράγματα....δηλαδή είναι δυνατόν ποτέ να περιμένω στο πεζοδρόμιο, να περάσει φορτηγό και να με κάνει λούτσα στη λασπουριά και εγώ να γυρίσω να μου κάνει και την πλάτη σένια ο επόμενος;;;εντάξει δεν λέω, να μην αντιδρούμε υστερικά και να προσπαθούμε να βλέπουμε αισιόδοξα τα πράγματα αλλά και η αισιοδοξία έχει τα όριά της (εν προκειμένω η αισιοδοξία είναι να μπω στο Ζάρα που θα συναντήσω για να πάρω μια καινούρια μπλούζα και να την φορέσω-καλό εεε;;;). Τελοσπάντων, δυστυχώς οι διαφημίσεις σκοπό έχουν-ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν-να μας δείχνουν την καλή πλευρά της ζωής αλλά σαν να έχουν ξεφύγει πάρα πολύ από τον προορισμό τους.... (13/6/2003)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099