ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Κώδικας εμφάνισης της 20/6/2003.
Δράστης: Τάσος Τάσκαρης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


Jackie: Στρατιωτάκια όλης της χωρας παραταχθείτε!! (27/6/2003)
nadro: Πάνω κάτω έχουν όλες οι τράπεζες τέτοιους ηλίθιους κώδικες. Για να λυθεί και η απορία σας , το έγγραφο που κυκλοφόρησε μέσω mail τις τελευταίες μέρες και σχολίασε ο ΤΤ εδώ έχει πάνω το λογότυπο της Ωμέγα. (26/6/2003)
ΤΖΙΜΥ: Αγαπητέ Τάσο, επειδή είσαι περίεργος θα φροντίσω να σε ικανοποιήσω κιόλας. Η τράπεζα αυτή είναι σύμφωνα με τις δικές μου φήμες -Νίκο, θα γίνουν συλλήψεις που έλεγε και ο Κακαουνάκης- η Τράπεζα Κύπρου. Για τη Eurobank που ειπώθηκε, νομίζω απο τη Μίνα, δε νομίζω ότι ισχύει. Διότι το πλείστον των υπαλλήλων της στα ταμεία κατα μέσο όρον κάνουν 1 μπάνιο το μήνα!!! Αρχιβρωμιάρηδες δηλαδή και λέτσοι!!! Φίλε Magrini δε χρειάζονται εσώρουχα το καλοκαίρι ιδίως με τόση ζέστη. Άλλωστε και τα σουτιέν πολλές τα ξεχνάνε σπίτι, γιατί να φοράνε εσώρουχα; Έτσι και αλλιώς με τα string τα οπίσθια φαίνονται πάλι. Άρα γιατί να φοράνε οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης τράπεζας εσώρουχα; (26/6/2003)
magrini: Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Για εσώρουχα κάνει λόγο η εγκύκλιος; (26/6/2003)
minaggizete: πάντως εγώ μιλώ για τη Eurobank στο σχόλιό μου και το γεγονός συνέβη ακριβώς πριν το Πάσχα!τώρα αν το όλο κείμενο αναφέρεται κε σε άλλη τράπεζα, αυτό δεν το ξέρω!!! (26/6/2003)
Tassos: diladi einai i citibank???i mipos kapoia kypriaki (laiki, elliniki)??? (26/6/2003)
ΤΖΙΜΥ: Εγώ έχω την υποψία για ποιά τράπεζα πρόκειται. Διότι κάτι παρόμοιο έχω ακούσει και εγώ απο φίλη μου που δουλέυει σε τράπεζα και μάλλον στη συγκεκριμένη. Για να παρατείνω κιόλας την περιέργεια (του Τάσσου κυρίως)το μόνο που θα σας πώ είναι ότι, άν είναι η ίδια που εννούμε, δεν είναι ελληνικών συμφερόντων. Άρα αποκλείουμε Εθνική, Alpha, Eurobank, Nova, Εμπορική, Αττικής, Ωμέγα, Ελληνική Τράπεζα, Πειραιώς κτλ. Φίλε Τάσο σίγουρα ισχύουν αυτά που έγραψες στο άρθρο και θα σου έλεγα να αρχίσεις να φοράς περισσότερο γραβάτες (άν ήδη δε φοράς πολύ), διότι -πού ξέρεις- μπορεί κάποτε να πιάσεις και σύ δουλειά εκεί!!!! (26/6/2003)
Kostakis: Μέχρι να σας πουν τι χρώμα στριγκ (οι άντρες) και τι ημιάρβυλα (οι γυναίκες) θα φοράτε, δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ λόγο να διαμαρτύρεστε. Άλλωστε ακόμα και ένα απλό πουλόβερ μπορεί να αποδειχθεί σεξουαλικό αντικείμενο τη στιγμή του πόθου, οπότε η καλύτερη αμφίεση είναι η αδαμιαία περιβολή, που και casual γίνεται και επίσημη, ενώ δεν επιτρέπει τη δημιουργία κανενός υπονοούμενου, γιατί πολύ απλά εννοεί τα πάντα.
Χωρίς αστεία τώρα, όσο θα υπάρχουν λελέδες, που ερχόμενοι από κάτι κολλεγιάκια του εξωτερικού (και καλά μαστεράδες) και (όσοι από αυτούς, γιατί υπάρχουν και φυσιολογικοί, δε λέω) θα επιχειρούν να μας "πασάρουν" το yuppies style τόσο στο ντύσιμο, όσο και στη συμπεριφορά και εμείς θα τους ανεχόμαστε και θα τους θεωρούμε και προσωπικότητες, γεγονότα σαν της ανωτέρω τράπεζας (που γνωρίζω ποια είναι, αλλά δεν την αναφέρω για λόγους bigbroδερισμού στο ίντερνετ) θα εμφανίζονται όλο και πιο τακτικά, όλο και πιο απειλητικά. Ξυπνάτε λοιπόν, γιατί χανόμαστε!!!

Φιλάκιαααα (24/6/2003)
minaggizete: Τάσο ξέχασες κάτι το οποίο συμπληρώνω από εμπειρία φίλης μου σε πολύ γνωστή τράπεζα. Λοιπόν, πάει η καλή σου περνάει τη συνέντευξη, της είπαν τα παραπάνω σχετικά και το αποκορύφωμα ήταν την πρώτη μέρα στη δουλειά όπου της συμπλήρωσαν "απαγορεύεται το καλοκαίρι οι κυρίες να φορούν πέδιλα. Το περιποιημένο και βαμμένο νύχι θεωρείται άκρως προκλητικό (λες να τρελλαθεί κανένας πελάτης ή συνάδελφος και να σκύψει να γλείψει τα δαχτυλάκια;;;;) και για αυτό τον λόγο επιτρέπεται μόνο mules το καλοκαίρι (ξέρετε τώρα, κλειστό μπροστά και ανοιχτό πίσω)". Έτσι κλείνει η αμφίεση στην τράπεζα!!! (24/6/2003)
Tassos: gia poia trapeza milame re paidia??? (24/6/2003)
magrini: Αστο!!! Φαντάρος έκανα. (Και δεν ήταν και τόσο αυστηρά) (24/6/2003)
Thomas S: Εμπιστευτικό: Οι φρουροί να είναι ντυμένοι στα χρώματα του ευρώ.
Να φέρουν φερμουάρ έντονα ασημίζον και λεπτό, σαν την ταινία ασφαλείας
των χαρτονομισμάτων.
Να ψεκάζονται τρις με σταγονίδια βιτριολίου ημερησίως, ώστε το πρόσωπο
τους να ομοιάζει με υδατογράφημα.
Να φέρουν επίσης ζωστήρα μπλε ή λαχανί ή γαλαζωπόν όμοιον με αυτούς που περιτυλίγουν τις δεσμίδες των χαρτονομισμάτων.
Να βάφονται έντονα και ανάλογα με το μνημείο το οποίο αναπαριστούν.
Προσοχή, να αποφεύγονται οι ακρότητες, οι προκλητικοί φρουροί θα ανακυκλώνονται.

Συμπληρ. Εγκύκλιος Ζ/876/α23/2003/1.234.89/098-1/20-6β

Ήημαρτοον.
(20/6/2003)
2good2btrue: Τώρα θυμήθηκα οτι ειχε γράψει και η Μαριλένα ενα αναλογο άρθρο αναφέροντας τις εμπειρίες της πάνω στο dressing code στο κτιριο του ΟΤΕ όπου δουλευε (ανα ειχα καταλάβει καλα...)! Ακόμα θυμαμαι τις ειδικες χοάνες τοποθέτησης των απελπιστικα στενων παντελονιων στις εργαζομενες!!!!-)
(20/6/2003)
2good2btrue: ...Μη μου πεις οτι ειχες την τύχη να σε προσλάβουν στην παραπάνω τραπεζα!!!-) Γιατί αν ειναι ετσι να παραγγειλουμε καμια 10αρια κοστούμια στο "εκρου του νεκρου"!!!
Σοβαρα τωρα... έτσι μου λύθηκε η απορία γιατι οι περισσοτερες υπάλληλοι τραπεζας φορανε φουλαρια!... (20/6/2003)
DeNnNiS: Χαχαχαχαχαχαχα! Τάσο είσαι Θεός! Δεν εχω τελειώσει το διάβασμα του άρθρου και έχω λυθεί στα τα γέλια από τα σχόλιά σου! Χαχαχαχα! Δεν παίζεσαι! (20/6/2003)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099