ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο «Ξέρω τι ζητάω...» της 15/7/2003.
Δράστης: THEODOROS PRITZIS (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


xyma60: κανεις ενα ιστορικο λαθος σχετικα με το πως πηραν την ονομασια τους τα σκυλαδικα.
πριν πολλα χρονια(εποχη καζαντζιδη-μπιθικωτση,κλπ)τα λαικα μαγαζια ηταν στις τζιτζιφιες,και μαλιστα υπαιθρια τους καλοκαιρινους μηνες.μεχρι τοτε προσεφεραν μονο ποτο,το οποιο ομως ηταν σε διατιμηση και δεν μπορουσαν να βαλουν την τιμη οσο ηθελαν.ετσι σκεφτηκαν να βαλουν και φαγητο,υποχρεωτικα,ετσι ωστε να μπορουν να χρεωνουν παραπανω.εβαλαν λοιπον μοσχαρι βραστο,το οποιο δεν τρωγωταν ακομα και αν το μασαγες 100 ωρες.ετσι οι πελατες με το που τους σερβιραν το πασαραν στα αδεσποτα σκυλια,που μαζευοντουσαν απο την μυρωδια.ετσι στα λαικα μαγαζια της εποχης μαζευοντουσαν παρα πολλα σκυλια και ετσι ονομαστηκαν σκυλαδικα.μαλιστα οσο πιο πολλα σκυλια μαζευοντουσαν σημαινε οτι το μαγαζι εχει πολυ κοσμο και παει καλα.
αυτα (30/7/2003)
anaflexis: Ανέκαθεν το "γαύγισμα" και το "κλώτσημα" συνεταιρίζονταν επιτυχώς! Μοσχολιού-Δομάζος π.χ. και πάει λέγοντας...
Γιατί όμως αυτή η απαξίωση προς τα επιθυμητά, απο την πλειοψηφία του λαουτζίκου, ακούσματα και θεάματα; (το "λαουτζίκος" ως χαϊδευτικό)
Τι άλλο προσφέρεται αφειδώς και το αρνείται ο λαός;;;
Οι υπεύθυνοι των εταιρειών έχουν αποφασίσει "πριν απο μας, για μας" τι μας αρέσει και τι προτιμούμε, έτσι μας σερβίρουν απο αυτά τα εφήμερα... που θα ανεβάσουν τις εισπράξεις τους!
Με το ίδιο σκεπτικό "κατασκεύασαν" αυτά τα πλασματάκια. Τις πέντε κοπέλες που ονόμασαν όπως τις ονόμασαν, που έχουν γίνει κιόλας ινδάλματα της νεολαίας (Γυμνάσιο και Λύκειο) οι μεγαλύτεροι μάλλον δεν... πολυμασάνε!
Στοχεύουν στην "κατασκευή" μελλοντικών πελατών μάλλον...
Το ζήτημα όμως δεν είναι μονάχα οι πέντε κοπέλες της τραγουδιστικής ομάδας, ούτε αν αυτές θα γκρεμίσουν τις σκυλούδες απο τα βάθρα τους. Το ανησυχητικό (για μένα) είναι αυτή ακριβώς η ΠΡΟΚΑΤ κατάσταση: Αναρωτιέμαι ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ στο μέλλον... Κυβερνήσεις? Γνώμες? Πόλεμοι? ..αν και είδαμε ένα ΠΡΟΚΑΤ πόλεμο πρόσφατα...
Σχολιάζω έτσι για παραπέρα προβληματισμό, που, υποθέτω, ο συγγραφέας δεν είχε το χώρο να αναπτύξει.. :-) (25/7/2003)
StarTrek3333: Τα κοριτσάκια ξέρουν τι ζητάνε.
Εμείς ζητάμε τα κοριτσάκια.
Οπότε... τουμπεκί ψιλοκομμένο!

Δέκα δέκα θ' αγοράζω τα σιντιά τους
μήπως έτσι και με βάλουν στην καρδιά τους!
Δέκα δέκα κι άλλα δέκα κι όχι πέντε
έτσι κάνουνε οι μάγκες κι οι... λεβένται!!!
(19/7/2003)
Μαριλένα: Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο, όπως πάντα. Εκ μέρους των πολιτιστικών του Νύγματος να συγχαρούμε το αγαπητό μέλος για το διαγωνισμό cyber stories και την πρώτη(?) του δημοσίευση? Λίγο τα αργήσαμε τα συγχαρητήρια, αλλά μερικά πράγματα όλο τα έχεις στο νου σου και όλο τα αναβάλλεις, είπε κάτι ο Τάσος? (16/7/2003)
ttask: Ένα από τα καλύτερα προϊόντα marketing των τελευταίων ετών. Με λαϊκή συμμετοχή στις συνεντεύξεις, με την αίσθηση της συμμετοχής του κοινού, με εγγυημένη επιτυχία, συγκρότημα επιλεγμένο και βαφτισμένο από το κοινό,αποτελούμενο από κορίτσια της διπλανής πόρτας, αποδεικνύοντας ότι όλοι μπορούν να γίνουν stars και να βρουν το νόημα στη ζωή τους...
Αντε και σε λίγο έτσι θα φτιάχνονται και τα πολιτικά κόμματα, με γκάλοπ, SMS ψηφοφορίες και με πολυεθνικούς χορηγούς! (16/7/2003)
minaggizete: αχ τα καημένα τα κορίτσια που πάνε να τα εμπορευματοποιήσουν....αχ τα καημένα τα κορίτσια που εκεί που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα ξαφνικά βρεθήκαν να τις δείχνει η τηλεόραση συνεχώς, να τους φτιάχνουν τα μαλλιά, να τις βάφουν, να τους βάζουν ρούχα (τα οποία είναι λες και δεχτήκανε επίθεση αιλουροειδών) και να τις τρέχουν σε κάθε παραλία να τραγουδήσουν!και η πρώτη τους επιτυχία να είναι-φυσικά-ένα ήδη επιτυχημένο ξένο τραγούδι, διασκευασμένο και μεταφρασμένο στην ελληνική!
Μα νομίζω ότι τα κοριτσάκια έχουν απ' αρχής γλυστρίσει στο λίπος της παραλίας και της "επιτυχίας"....έλεος λοιπόν, ούτε από μαύρο δεν θα το πάρω το σιντί τους! (16/7/2003)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099