ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Απελπισμένοι πρωταγωνιστές της 28/9/2004.
Δράστης: THEODOROS PRITZIS (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


anaflexis: Και να σκεφτείτε παιδια ότι ΔΕΝ είμαι ντοπαρισμένη!
Πριν καταπιαστούμε με το εθνικιστικό ντόπινγκ, ας συνεχίσω με το όριο της φτώχειας. Συμπέρασμα μετά τα γραφόμενα απο την προλαλήσασα: Οι συνταξιούχοι (λόγω αναπηρίας) βρίσκονται πολύ κάτω από το όριο, μια και η σύνταξή τους είναι κάτω απο 500 Ε το μήνα. Για τους συνταξιούχους λόγω γήρατος, δεν υπάρχουν σχόλια επειδή... ποιος προλαβαίνει να γεράσει..???.. Το «όριο» τον στέλνει κατευθείαν! Αμα δε δουλεύεις (σε 2-3 δουλειές) δεν ζεις σήμερα...
Παραφράζοντας το Σέξπιρ -Θου Κύριε!- και το σύνθημα του '21, μπορούμε άνετα να λέμε: «Εργασία ή θάνατος!»
..υποψιάζομαι ότι αυτό είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για να ανακουφιστούν τα ασφαλιστικά Ταμεία.. λέτε..???.. (14/10/2004)
minaggizete: παρεπιπτόντως...δεν νομίζω ότι ενοχλεί ο ευκαιριακός διάλογος!μάλλον το ανάποδο-επιτέλους λίγη συζήτηση εδώ στο Νύγμα!καιρό είχα να το δω!!!(φυσικά περιμένω να συνεχιστούν τα σχόλια) (14/10/2004)
minaggizete: να επέμβω στη συζήτηση;παραθέτω κομματάκι από τον flash.gr: "σύμφωνα με την έρευνα, για το νοικοκυριό- με δύο ενήλικες και δύο παιδιά- αντιστοιχεί σε ετήσιο εισόδημα 10.080 ευρώ σε τιμές 2002 (και 4.800 ευρώ για ένα άτομο χωρίς οικογένεια)." Αυτό είναι το όριο της φτώχειας όπως το υπολογίζουν και το καθορίζουν οικονομικά επιτελεία (πιάσε το αυγό και κούρευτο). Πάντως δεν ξέρω τι είναι καλύτερο....να ασχολείσαι με όλα αυτά και να σου στρίβει ή να μην ασχολείσαι καθόλου και να σε χαρακτηρίζουν αναίσθητο;
(14/10/2004)
anaflexis: σε απάντηση του προηγούμενου σχολίου (αν ενοχλεί ο ευκαιριακός διάλογος πείτε το!)

Μα... έχουμε ξεχάσει ότι ζούμε στην εποχή των ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ..?
ΟΛΟΙ εν δυνάμει πρωταγωνιστές είμαστε!

...μέχρις τώρα, πρωταγωνιστές στη φτώχεια: 20% των ελλήνων κάτω από το όριο της φτώχειας. Αλήθεια, ποιο είναι αυτό το όριο? Ποιος το καθορίζει?

Γιατρέ μου!!!! Τα χάπια μου!!!! (13/10/2004)
TPPRJ: Μελετώντας συχνά οικονομικές στήλες διαπίστωσα ότι οι υγιείς οικονομικά εταιρείες είναι σπάνιο φαινόμενο. Πάντα πίσω απο "οικονομικούς κολοσούς" βρισκόταν κάποια ευνοϊκή στάση του κράτους , μιά άνεση στο δανεισμό , νομικά τεχνάσματα που ευνοούσαν συγκεκριμένα λόμπυ και έχω την εντύπωση πως μόνο ελάχιστοι στέκονται στα πόδια τους γιατί το αξίζουν.
Θέλω να επεκτέινω τη σκέψη μου και σε άλλους τομείς. Στον αθλητισμό ; στην πολιτική; (Μήπως ακούσατε τα σχόλια που γινονται τελευταίως για την οικογένεια Μπους -και για τον ίδιο τον πρόεδρο -στις ΗΠΑ;...και που κανείς δεν τα έλεγε στις προηγούμενες εκλογές;)Να επεκταθώ στα διάφορα βραβεία που δίνονται κάθε χρόνο σ'αυτούς που πραγματικά το αξίζουν ; Να πω για πρωταθλήματα που τα χάνει η επαρχία και πάντα καταλήγουν στη πρωτεύουσα; Να πω για τα νόμπελ ; Μήπως θυμάστε ένα συγκεκριμένο Νόμπελ ειρήνης;
Πραγματικά βρίσκομαι κάθε φορά με την απορία για το πόσο αξίζει κάθε "πρωταγωνιστής" την επιβράβευση που του γίνεται. (13/10/2004)
anaflexis: Συμπληρώνοντας το προηγούμενο σχόλιο, προσθέτω κάτι που βρήκα εδώ:
http://forums.akrovatis.gr/readmsg.html?msgid=10361

Ανταλλαγή ούρων

Σε αποκαλύψεις για «ανταλλαγή ούρων» προέβη ο πρώην μπασκετμπολίστας, Γιάννης Μυλωνάς, μιλώντας με αφορμή τον υποβιβασμό του Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων, «εκμυστηρεύτηκε» πως έδινε το δικό του δείγμα ούρων στη θέση του Τόνι Ντόουσον, όταν ήταν συμπαίκτες στη Δάφνη!

Θεωρεί δε ότι η εισαγωγή του ελέγχου αντι-ντόπινγκ στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η απαρχή για την κατηφόρα του μπάσκετ.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μυλωνάς δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Champions:

«Τι διαφορά έχει ένα πρεζόνι από έναν Ολυμπιονίκη; Καμία. Απλά ο ένας πεθαίνει στην γωνία και ο άλλος με δόξα στα 50 του.

» Το μπάσκετ πήρε την κατηφόρα από τη στιγμή που μπήκε το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Από εκείνη τη στιγμή, που είναι τα «μαυράκια» που έβαζαν 40 πόντους; Γιατί εξαφανίστηκαν; Ξέχασαν το μπάσκετ;

» Θα το πω στα ίσια. Έδινα τα δικά μου ούρα. Και ας με καλέσει όποιος θέλει. Τόσο μυαλό είχαμε τότε, τόσα κάναμε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

» Ήταν ξαφνικά μήπως αυτά που έγιναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Εγώ θα σας πω και ονομαστικά για ποιον έδινα τα ούρα μου. Για τον Τόνι Ντόουσον, όταν αγωνιζόταν στη Δάφνη. Τον είχα συμπαίκτη στον Απόλλων Πάτρας και στη Δάφνη.

» Εγώ γύρισα από το Παγκόσμιο του '94 και την άλλη χρονιά δεν είχα θέση στο Περιστέρι. Και όλα αυτά επειδή το ήθελε κάποιος κύριος Σάκοτα, για να φέρει 'Γιουγκοσλαβάκια'.

» Μόλις τελείωσαν τα λεφτά της τηλεόρασης πέθανε το μπασκετάκι»...

news.in.gr (13/10/2004)
anaflexis: Το ναρκωτικό της «ευτυχίας» και της «επιτυχίας» είναι ακαταμάχητο! Η τιμωρία επιβάλλεται σε όσους αποκαλύπτονται, δυστυχώς, ενώ τα ΜΜΕ (και οι περί αυτά) που προβάλλουν τις σημερινές «αξίες» μένουν ατιμώρητα.
...ντόπα, και αμαρτίαν ουκ έχω;) (11/10/2004)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099