ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Σκέψεις που δεν έχω της 26/1/2005.
Δράστης: Basilis Gate13 (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


ttask: Συγγνώμη, αλλά δε βρίσκω τις σκέψεις σου ηλίθιες. Απαισιόδοξες, ίσως ναι. Παρόλα αυτά νομίζω ότι κάποια πράγματα αξίζει να τα κάνεις μόνο για τον εαυτό σου και να μην ψάχνεις αναγνώριση από τους γύρω σου, γιατί ίσως δεν έρθει ποτέ, ούτε ακόμα και από τα ίδια σου τα παιδιά. Μέσα σου όμως ξέρεις αν έχεις κάνει λάθος και μάλλον από τον καθένα ατομικά μπορούν να αλλάξουν ορισμένα πράγματα. Το αν οι οικογένειες αναπαράγουν σωστά ή λανθασμένα πρότυπα, εξαρτάται από τις αρχές των γονιών και δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε ή να γίνουμε όλοι σωστοί γονείς. Ίσως αυτό το "ευχαριστώ μαμά" στο τέλος, να έχει τη μεγαλύτερη αξία από όλα. (31/1/2005)
TPPRJ: Να δούμε τις σκέψεις σου με τη σειρά που τις εκθέτεις;
1. Αυτά τα "κενά" στη διάθεση αφού περάσουν φαίνεται να κινητοποιούν τη σκέψη.
2. Στο Κάμα Σούτρα , ένας πανάρχαιος τρόπος να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι να δείξεις ενδιαφέρον για τα παιδιά της. Σήμερα μια εναλλακτική λύση (βλέπεις μια ωραία κοπέλα στο δρόμο με ένα ντόπερμαν) είναι να ενδιαφερθείς για το σκυλάκι της.
Αφού τη ρίξεις στο κρεβάτι μετά βάζεις τα πράγματα κάτω και αποφασίζεις :αν θέλεις να μείνεις για πάντα μαζί της πρέπει να ενδιαφερθείς για όσα αγαπάει εκείνη.
3. Η οικογένεια πρέπει περνώντας τα χρόνια να αναπροσαρμόζει τον τρόπο ανατροφής. Παράδειγμα: Η γάτα δεν μπορεί να διδάξει το γατάκι να αποφεύγει τις φόλες. Με τον ίδιο τρόπο η οικογένεια δεν έχει αφομοιώσει τη σύγχρονη ζωή για να σου δείξει να αποφέυγεις και εσύ τις "φόλες". (εδώ είναι δικό σου το ρίσκο για τις εμπειρίες που δοκιμάζεις)
4. Και τώρα σκέψου ότι έχεις μιά δουλειά και έχεις παντρευτεί ένα καλό κορίτσι και έχετε και παιδάκια. Αύριο περιμένεις κάποια προαγωγή. Αν αύριο ο διευθυντής σου σκεφτεί όπως εσύ και έχει και τη κακή διάθεση που εκφράζεις εσύ εδώ, τότε πρέπει να σε απολύσει. Δεν μπορείς να ξαναβρείς εύκολα δουλειά. Αρχίζουν οι καυγάδες στο σπίτι. Η γυναίκα σου , σου δίνει διαζύγιο επιλέγοντας τον γιάπι που αναφέρεις πιό πάνω. Και μετά τι γίνεται; Ε λοιπόν ακριβώς εδώ και αφού "τα έχεις δει όλα" πλέον ,ανοίγονται οι προοπτικές για το πιό ενδιαφέρον κομμάτι της ζωής σου.
φιλικά
Θ. Πρίντζης (30/1/2005)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099