ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Χρυσή Αυγή: Η Άρια φυλή της Ελλάδας της 10/6/2005.
Δράστης: Γιώργος Τσιφτσής (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


kakakia: πραγματικα λυπαμε που υπαρχουν ατομα που θεορουν οτι υπαρχουν αριες φιλες και "αρειο" αιμα.πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι (λεμε τωρα) αξιζουν την μηδενικη σημασια απο τους υπολοιπους και τοτε μονο ισως καταλαβουν οτι ειναι ελεινοι και τρισαθλιοι σε σημιο που η ηιλιθιοτητα τους (και κατ΄επεκτασιν των γονιων τους) ειναι επικινδηνη.ως ποτε θα ανεχομαστε την θρασυδηλια,την βια,τον ρατσισμο και γενικοτερα της πεπαλαιομενες αποψεις που αρνουντε επιδεκτικα να παραδεχτουν οτι δεν χωρανε σε αυτη την κοινωνια.ειλικρινα θλιβωμαι που ζω σε μια πολη με συμπολητες που υμνουν οτι συχενομαι(στρατο,βια,ρατσισμοκ.λ.π) (23/1/2008)
micrologic: Αφού θέλετε και σας αρέσει να υπάρχουν αριστεροί-κομμουνιστές, θα πρέπει να αποδεχεστε και τους δεξιούς-ακροδεξιούς για να υπάρχει μια ισορροπία. (7/9/2005)
Ζαγρέας: Θέλω να καταγγείλω απο το βήμα αυτό το Τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Στην Ταυτότητα Αιμοδότη που μου παρέδωσαν αναγράφουν μόνο την Ομάδα και το Ρέζους. Παρά την επιμονή μου, αρνήθηκαν επανειλημμένα να αναφέρουν οτι το αίμα μου εκτός απο 0 Θετικό είναι και Άρειο! Οι ιατροί, νοσοκόμες και λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό του εν λόγω Νοσοκομείου δρουν αντεθνικώς εφόσον αρνούνται οτι "το αίμα είναι ο υπέρτατος φορέας των βιολογικών αρετών της φυλής μας", συνεπώς η Αρετή αυτή θα έπρεπε να αναφέρεται στις Ταυτότητες των Αιμοδοτών ώστε να ξεχωρίζουμε εμείς, οι Άριοι, απο τα υπόλοιπα ανθρωποειδή. Διότι χωρίς Αρετή πού βαδίζουμε; Να προσθέσω οτι τους είχα προσκομίσει όλα τα στοιχεία που πιστοποιούν ότι είμαι ακραιφνής Άρειος (εκτός των άλλων σύχναζα στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα, είμαι οπαδός του Άρη Θεσσαλονίκης και fun όλων των ταινιών των σχετικών με Αριανούς)... Τώρα βρίσκομαι σε αδιέξοδο και θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να με ενημερώσει: Πώς θα μπορούσα να γραφτώ μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πείθοντάς τους οτι στις φλέβες μου ρέει Άρειο Αίμα; Διότι κατά τα άλλα πληρώ όλες τις προϋποθέσεις του καταστατικού τους και των ιστορικών τους παραδόσεων. Και το χακί πουκάμισο μου αρέσει και το φαιό πουκάμισο μου αρέσει (η φαιά ενδυμασία καλύπτει επαρκώς την έλλειψη φαιάς ουσίας), και φαντάρος έχω πάει, και αρβύλες έχω και με ξυραφάκια ασχολούμαι καθημερινώς (στο ξύρισμα). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια απο τις πιο φιλελεύθερες οργανώσεις, διαφαίνεται άλλωστε απο το καταστατικό τους όπου αναφέρεται οτι απαιτείται για τη γραβάτα "μικρό εθνικοσοσιαλιστικό σύμβολο ελευθέρας επιλογής". Σ' αφήνουν εσένα την ελευθερία να το επιλέξεις! Προσοχή μη γίνει παρανόηση: Άλλο τα εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα ελευθέρας επιλογής και άλλο τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής. Κοτόπουλα άλλωστε υπάρχουν πολλά. Θρασύδειλες κότες όμως που χτυπούν μαθητές ή ανυπεράσπιστους μετανάστες, μόνο στα original "εθνικά" ορνιθοτροφεία. (31/7/2005)
skotro: Το άρθρο σου στο 95% με βρίσκει σύμφωνο. Μόνο δυο παρατηρήσεις:
(α) το ότι η δικαιοσύνη δε λειτουργεί σωστά σε ορισμένες περιπτώσεις παρακρατικών στοιχείων δε σημαίνει ότι θα προτιμούσαμε να μη λειτουργεί ποτέ.
(β) τόσο οι φόνοι της 17Ν όσο και οι βομβιστικές επιθέσεις του ΕΛΑ δεν έχουν να κάνουν με ιδέες αλλά με πράξεις. Τώρα σχετικά με την ορθή κρίση της δικαιοσύνης νομίζω ότι ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας. Για όποιον έχει αμφιβολίες για τις αποφάσεις της, υπάρχουν και οι εφέσεις αλλά και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, που νομίζω δεν παίρνουν γραμμή από χρυσαυγίτες. (10/6/2005)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099