ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Πισωγλέντια στην Άγρια Δύση της 16/2/2006.
Δράστης: Τάσος Τάσκαρης (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


minaggizete: δεν μπορώ να πω ότι με έλκει η συγκεκριμένη ταινία να πάω να τη δώ. Ακόμη ούτε 1,5€ για ντιβιντί δε θα δώσω. Δεν έχω τίποτε με τους ανθρώπους, άλλωστε σωστά είπες Τάσε, ότι το τι κάνει καθείς είναι δικό του πρόβλημα. Αλλά δεν είμαι αναγκασμένη να το δεχτώ ως φυσιολογικό. Σόρρυ γκάιζζζ (εντ γκέειζζ)! (2/3/2006)
fargf: Και όμως αγαπητέ αρθρογράφε! Εδώ και 2 εβδομάδες διασταυρώνω στοιχεία και ανατρέχω σε σκοτεινους και σκονισμένους τόμους άγνωστων συγγραφέων οι οποίοι αποκαλύπτουν μια μεγάλη αλήθεια..Η Γκόλφω όχι μόνο δεν ήταν εγχειρισμένο τραβεστί, αλλά λίγο πριν κλείσει τα μεγάλα βουκολικά της μάτια είχε παρακαλέσει τον Τάσο να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία, η οποία δεν ήταν άλλη, απο το να ξημερώσει επιτέλους εκείνη η ημέρα όπου οι εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου θα μπορούνε να περπατάνε πιο χαρούμενα και πιο ανάλαφρα, θα κάνουνε χαλάουα τουλαχιστον 2 φορές την εβδομάδα και θα παραδέχονται οτι το ελαστικό καλσόν είναι η μεγαλύτερη προσφορά της τεχνολαγίας στον άνθρωπο.
Τώρα λοιπόν ξέρετε πως ξεκίνησε όλο αυτό το gay πανηγυράκι. Υπάρχει όντως μια συνομωσία κατά του ανδρικού φύλου ή μάλλον μια ιερή αποστολή και ένας ακόμα πιο ιερός όρκος, αυτός του Τάσου. Καλά θα κάνουνε λοιπόν οι τελευταίοι εναπομείναντες του ανδρικού φύλου εκτός απο το να πηγαίνουνε τοίχο_ τοίχο, ν΄αγοράσουνε τσίγκινο σωβρακάκι, να μη σκύβουνε σε δημόσιους χώρους ακόμα και αν τους πέσει κάτω ο ακριβός τους zippo, να αποφεύγουνε μέρη όπως το Γκάζι και φυσικά τους ναούς της gay εκστρατείας όπως το Sodade και το Λάμδα.
Εμείς απο την πλευρά μας απαρηγόρητες που σε λίγο η λατρεία της Σαπφούς θα αποτελεί μονόδρομο yποσχόμαστε να προστατέψουμε με νύχια, δόντα και τακούνια, τους τελευταίους των πρώην βαρβάτων Μοικανών.
Λοιπόν ας οργανωθούμε γιατί χανόσαστε...
(22/2/2006)
cvov73: Δεν είδα την ταινία κι ουτε προκειται (μονο το τρειλερ). Πριν αρχίσουμε να νιωθουμε η "μειονοτητα των straight" οπου θα απολογουμαστε οτι εχουμε το δικαιωμα να δημιουργουμε σχεσεις με το άλλο φύλο, οικογενειες, παιδια και να ζητουμε συγγνωμη που συμβαλλουμε στον υπερπληθυσμο του πλανητη, ορκιζομαι οτι δε θα υποστηριξω οποιαδηποτε ταινια, βιβλιο, σειρα στην τηλεοραση, κ.λ.π. Κι ας με πουν οπισθοδρομικη, θεουσα, κολλημενη...ΕΛΕΟΣ!!!! (19/2/2006)
skotro: Μα ακριβώς αυτός είναι ο στόχος πολλών καλλιτεχνών: να μας εξοικειώσουν με το θέμα της ομοφυλοφιλίας ώστε να μας περνάει απαρατήρητο. Στην χώρα μας, σχεδόν δεν υπάρχει σίριαλ στο οποίο να μην εμφανίζεται και μια δόση από αυτό το στοιχείο, παρά το γεγονός ότι στην καθημερινότητά μας είναι πολύ σπανιότερη η εμφάνισή του. (18/2/2006)
DeNnNiS: Αγαπητέ Τάσουλι,

όπως πάντα είσαι υπερβολικός. Πιστεύω ότι η μεγάλη έκταση που έχει πάρει το θέμα της ομοφυλοφιλίας οφείλεται στο ότι ακόμα οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζονται ρατσιστικά από μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας. Έχω την εντύπωση πως όταν σταματήσει να μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάποιος/α είναι gay, αυτόματα θα σταματήσει και όλος ο θόρυβος περί του συγκεκριμένου θέματος.

Όσον αφορά το πρόβλημα της διαιώνισης του είδους που ανέφερες, είμαι της άποψης ότι θα αργήσουμε πολύ να ανησυχήσουμε για κάτι τέτοιο. Ήδη ο πλανήτης έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού.

Φιλικά,

Tom Lougkin (17/2/2006)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099