ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια για το άρθρο με τίτλο Λόλες (Lawless) – Το (Διεθνές) Δίκαιο σε κώμα της 5/5/2006.
Δράστης: Thomas S. (άλλα άρθρα του)
[εισαγωγή σχολίου] [επιστροφή στο άρθρο]

Σπίτι
Περιοδικό
  Editorials
  Sex
  Αθλητισμός
  Ακαδημαϊκά
  Αποκρυφισμός
  Αυτοκίνητο 2001
  Βία
  Γλώσσα
  Δραστηριότητες
  Εδώ Πολυτεχνείο (;)
  Εθνικά Θέματα
  Εικόνες
  Εκπαίδευση
  ΕΜΠ-ΕΠΙΣΕΥ
  Ενημερωτικά
  Επιστημ. φαντασία
  Έρευνα στο ΕΜΠ
  Ιστορίες
  Καθημερινότητα
  Κοινωνία
  Μ.Μ.Ε.
  Μόδα
  Παιδεία
  Ποιήματα
  Πολιτική
  Προσωπικά
  Σκέψεις
  Σκίτσα
  Τέλος εντύπου
  Τέχνες
  Τεχνολογία-Επιστήμες
  Φοιτ. Εκλογές `96
  Φοιτ. Εκλογές '95
  Χαβαλές
  Χαβαλές '96
  Χριστούγεννα '96
  Ψυχαγωγία


ttask: Θωμά, συγχαρητήρια για το άρθρο σου. Παρουσιάζει ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα μια κατάσταση η οποία μόνο ανησυχία μπορεί να μας προκαλέσει. Δυστυχώς δεν διακρίνω διάθεση για αντιδράσεις επί του συγκεκριμένου θέματος από κράτη ή διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι υποτάσσονται στη λογική της μόνης υπερδύναμης.
Δυστυχώς τα πράγματα βαδίζουν προς το χειρότερο και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν τάσεις αναστροφής της κατάστασης. Φαίνεται ότι η θρησκεία έχει πάψει να είναι το όπιο των λαών και έχει αντικατασταθεί από τη Eurovision και τη γενικότερο ατμόσφαιρα του lifestyle.
Βοήθειά μας! (22/5/2006)
minaggizete: Εύγε! για το υπέροχο κείμενο, για το εκτενές του θέματος, για τις απίστευτες πληροφορίες και τα λινκς που έβαλες. Για άλλη μια φορά νιώθω φρίκη και τάση για εμετό με όλα αυτά που διάβασα. Νομίζω πως το συναίσθημα το έχουν και άλλοι που θα τα διαβάσουν... είναι μάλλον αναπόφευκτο!
Μετά από μια "αντιεξουσιαστική" (άλλοι τη χαρακτήρισαν έτσι- για μένα ήταν πέρα για πέρα ακριβής και αληθοφανής) ταινία- V for Vendetta- που άλλα περίμενα και άλλα είδα... εντυπωσιάστηκα και ουσιαστικά είχα πολύ καιρό να προβληματιστώ τόσο βαθιά, ήρθε και αυτό το κείμενο και με "έστειλε"!!! μακάρι να βλέπουμε τέτοια κείμενα, πιο συχνά, μήπως και λίγο ξυπνήσουμε από το λήθαργό μας!!! (11/5/2006)
VASILIKI: Αν και η πρώτη επαφή με το κείμενο ήταν αποθαρρυντική εξαιτίας του μεγέθους του (καθώς ο χρόνος μας πλέον έχει "συμπιεστεί" σε σημείο που να ασφυκτιά), οφείλω να καταγράψω ότι άξιζε η ανάγνωση του. Οχι μόνο για τις πρόσθετες πληροφορίες που αγνοούσα αλλά κυρίως για την διαπίστωση ότι υπάρχουν α κ ό μ α κάποιοι που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τον Άνθρωπο, τις αξίες του όπως κάποτε τις ξέραμε και την πορεία που διαγράφει. Ο,τι μου άφησε το κείμενο αυτό, το κρατάω κυρίως στο μυαλό μου αλλά και στην ψυχή μου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω Θωμά για τον χρόνο που αφιέρωσες για την συγγραφή του κειμένου αυτού αλλά ιδιαίτερα επειδή το μοιράστηκες μαζί μας....... (10/5/2006)


Για να εισάγετε 'επώνυμο' σχόλιο σε υπάρχον άρθρο, θα πρέπει να είστε ήδη μέλος. Εάν όχι, επισκεφθείτε τη σελίδα εγγραφής.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
Περιοδικό
Σπίτι

ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099