ΝΥΓΜΑ # 5 - 9 Μαρτίου 1995

 

Μικρές Αγγελίες

 

Ζητείται διπλωματούχος Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η.Υ. με βαθμό πάνω από 9,5, διδακτορικό με άριστα στον ευφυή έλεγχο, μεταπτυχιακά στο Μ.Ι.Τ. στον κλάδο ρομποτικής και ειδίκευση στην οπτοηλεκτρονική, με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, με 12ετή προϋπηρεσία ως διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική, με γνώσεις αγγλικής (άπταιστα), γερμανικής (άπταιστα) και γαλλικής (πολύ καλά) και 5 συστατικές επιστολές καθηγητών πανεπιστημίων των Η.Π.Α. για να προσέχει κατάκοιτη γιαγιά. Μισθός 45,000 (συζητήσιμος)

Ζητείται πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με άριστα σ' όλα τα μαθήματα, μεταπτυχιακά στο Harvard στον τομέα Συνταγματικού Δικαίου, γνώστης τουλάχιστον 6 γλωσσών, να έχει εκδώσει τουλάχιστον 2 συγγράμματα, για να ανοίγει φύλλο σε γνωστό τυροπιτάδικο της Αθήνας. Απασχόληση 10 π.μ. - 10 μ.μ. Μισθός:50,000 (το πολύ)

Ζητείται διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό και master στον τομέα της Συγκοινωνιολογίας, προϋπηρεσία στο Υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας ή της Αγγλίας για θέση ταξιθέτη σε γνωστό κινηματογράφο της Ομόνοιας. Πληροφορίες: 001-800-CALL ME.

Ζητείται αριστούχος απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, με μεταπτυχιακά στο L.S.E. στον τομέα του marketing, με γνώσεις αγγλικής, γαλλικής, ιταλικής και, κατά προτίμηση, σουηδικής για βοηθός πλανόδιου μικροπωλητή ειδών λαϊκής τέχνης σε τουριστικό νησί του Αιγαίου. Περίοδος Οκτ.-Φεβρ. Μισθός: ποσοστά επί των πωλήσεων.

Ζητείται αριστούχος απόφοιτος Ιατρικής, με ειδίκευση στη νευροχειρουργική, με 25ετή θητεία στο Memorial, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, με προϋπηρεσία σε ερευνητικό πρόγραμμα μεταμόσχευσης τριχοειδών αγγείων και ενδοφλέβιας σύλληψης για γαζώτρια (φασόν) σε ακριτική οικογενειακή επιχείρηση. Υψηλές αποδοχές.

Ζητείται αριστούχος πτυχιούχος Παιδαγωγικής με master στη Λογοθεραπεία, διατριβή στη συμπεριφορά προβληματικών παιδιών, οκταετή προϋπηρεσία σε πρότυπο-πειραματικό θεραπευτικό ερευνητικό ίδρυμα του εξωτερικού, για να εκπαιδεύει παπαγάλους στο ζωολογικό κήπο Νέας Φιλαδέλφειας. Μισθός ανάλογος με την επιτυχία της εργασίας.

Ζητείται νέος ως 22 ετών, απόφοιτος γυμνασίου ή ισοδύναμης τεχνικής σχολής, με δίπλωμα μηχανής, για θέση διευθυντικού στελέχους σε πολυεθνική εταιρεία του εξωτερικού με προοπτικές εξέλιξης. Πρώτος μισθός : 2,000,000

Ζητείται συνταξιούχος, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις για να κρατάει σημειώσεις σε μάθημα του Πολυτεχνείου, που δεν πατάει κανείς. Εγγυημένη εχεμύθεια.

Διακεκριμένος καθηγητής του Ε.Μ.Π. ζητά άνεργους αλλοδαπούς, για να συμπληρώνουν θέσεις σε άδειο αμφιθέατρο. Μερική απασχόληση-μισθός ικανοποιητικός.

 

Τις Μικρές Αγγελίες 'σταχυολόγησαν' οι Μπενέκος Γιώργος, Τάσκαρης Τάσος και Φραγκούλης Διονύσης. Στο μέλλον οι εκάστοτε εργοδότες θα ζητούν υπαλλήλους που γνωρίζουν τα πάντα για να μην κάνουν τίποτα.