ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι δεν έφερε ο Αγιος Βασίλης home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας skotro
Αποστολή 4/1/2001 3:42:07 μμ
Τίτλος Βρε κάτι επιθυμίες...
Κείμενο Μερικά πράγματα είναι λογικά. Εντάξει ο ttaska θέλει ποτά (τι πιο φυσικό), ο xirouhator θέλει λεφτά, γυναίκες, αυτοκίνητα, δόξα, πολιτικές θέσεις ... κι αυτό αναμενόμενο.

Αλλά ο yvotsis να θέλει πλαστική κουκλίτσα; Αυτό όντως ήταν έξω από τις προβλέψεις. Για σκέψου δηλαδή, ο άλλοτε ηθικός, χαμηλών τόνων, πράος, καλοκάγαθος, λεπτός χαρακτήρας εμφανίζει ξαφνικά εντυπωσιακά βίτσια και κρυφές επιθυμίες οι οποίες χρήζουν ψυχανάλησης.

Τι να πούμε αλήθεια, ίσως επηρεάστηκε από την απουσία της κοπέλας του στην κρύα Γερμανία κατά τις ημέρες των εορτών. Ίσως πάλι ο προηγούμενος χαρακτήρας του φίλου είχε τις ρίζες του ακριβώς στην καταπίεση των γεννετήσιων ενστίκτων των, τα οποία εκδηλώθηκαν με την προσωρινή απουσία της κοπέλας του.

Σε κάθε περίπτωση yvotsi, προχώρα και εκφράσου ελεύθερα, αγόρασε κουκλίτσα φουσκωτή, βιντεοκασσέτες, χρωματιστά σκουφάκια και ό,τι άλλο κρίνεις σκόπιμο ώστε να απελευθερώσεις το κτήνος που κρίβεις μέσα σου. Αν δε σου τα έφερε ήδη ο Άγιος Βασίλης, μην περιμένεις για του χρόνου, πήγαινε σε ένα κατάλληλο κατάστημα και εφοδιάσου με τα απαραίτητα σύνεργα. Και μην ανησυχείς, η Βίκυ από ό,τι ξέρω δεν μπαίνει στο site.

Υ.Γ.: Κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και πράγματα είναι καθαρώς συμπτωματική.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099