ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
ΝΑΤΟ: ανεύθυνοι ή νηφάλιοι; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας yvotsis
Αποστολή 11/1/2001 11:31:54 πμ
Τίτλος Σπάει κόκκαλα...
Κείμενο Η ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζουν οι "μεγάλοι" την υπόθεση αυτή σπάει κόκκαλα. Οι περίτρανες αποδείξεις ότι οι συνέπειες του Απεμπλουτισμένου Ουρανίου στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ολέθριες, ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας με ολοένα μεγαλύτερη ταχύτητα σαν μια ταινία τρόμου που κορυφώνεται. Ήδη σήμερα παρουσιάστηκαν στις εφημερίδες εικόνες από νεογέννητα του Κόλπου με γεννετικές ανωμαλίες και νεοπλασίες. Παιδιά χωρίς άκρα, χωρίς κεφάλι... Μήπως μας πουν ότι και αυτά δεν είναι δυστυχία, πως η ζωή θα τους ανοίξει την αγκαλιά της και θα τα πνίξει από αγάπη, και αυτό είναι όλο...

Και η εδώ κυβέρνηση συνεχίζει τον στρουθοκαμηλισμό. Με την ιατρό και υφυπουργό Υγείας να δηλώνει ότι το τσιγάρο αποδεδειγμένα προκαλεί καρκίνο, ενώ δεν έχουν προκύψει τέτοια στοιχεία για το Ουράνιο(!). Μόνο και μόνο η σκέψη απαιτεί παραίτηση, έτσι από ευθιξία.

Αλλά αν είναι τέτοια η ξεροκεφαλιά στην ελληνική κυβέρνηση, που έχει και μικρό μερίδιο ευθύνης, φαντάζομαι τι γίνεται στα ανώτερα κλιμάκια.

Το λυπηρό είναι ότι με ένα τέτοιο τρανταχτό θέμα μπροστά μας αποδεικνυόμαστε αδύναμοι να αντιδράσουμε. Αν το γεγονός αυτό δεν σημάνει κάτι για την οργάνωση των πολιτών, έστω και κάτι μικρό, είμαστε δυστυχώς καταδικασμένοι να πεθάνουμε από ξένο χέρι.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099