ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι ... θέλουν οι γυναίκες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας adonis
Αποστολή 18/1/2001 9:31:29 πμ
Τίτλος Αυτό που πραγματικα θέλουν
Κείμενο Αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες, πιστεύω ότι κρύβεται μεσα στο παντελόνι κάποιου άντρα, ή μερικών αντρών. Πάντως κάπου εκεί είναι κρυμμένο, την ώρα βέβαια που δεν το βγάζουμε έξω είτε για να "πληρώσουμε" κάπου, είτε βέβαια αν είναι αρκετά σκληρό (ουουουουουιιιι!!!!!)και κατα πάσα πιθανότητα το λεγόμενο πλαστικό για να το "βάλουμε" εκεί που πρέπει. Δεν πιστεύω να φανταστήκατε τίποτα το πονηρό ή αποκλειστικά και μόνο αυτό.
Γιατί αν ναι, τότε σπάτε το μυαλό σας άδικα, μια και αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες είναι το χρήμα ή το χρήμα συνδυασμένο και με το κοκό, αλλα πάντα το χρήμα.
Μα αυτό και μόνο εννοούσα πριν.
Το άλλο που καταλάβατε είναι απλά το αλατοπίπερο στο κυρίως γεύμα που πάντα ονειρεύονται ότι θα κάνουν, απλά "ανοίγοντας τα μ..τια" τους (μάτια τους) στον πρώτο μαλάκα που θα βρουν μροστά τους με τα πολλα λεφτά.
Γι αυτό συνάδελφοι νέοι μηχανικοί προσοχή πολύ. Όλα τα γκομενακια από τη φιλοσοφική που σας παρακαλάνε τώρα, με τα τσαλιμακια και τις μαλακιουλες τους, να ξέρετε τι πραγματικά έχουν στο μυαλό τους....

Εκει που είσται ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθετε και θα με θυμάστε


Ο παλιός
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099