ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι ... θέλουν οι γυναίκες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Διαύγεια
Αποστολή 18/1/2001 6:06:14 μμ
Τίτλος Το μυστήριο δε λύνεται!
Κείμενο 'Οσο δεκτικοί και αν είστε,το μυστήριο δεν υπάρχει περίπτωση να το διαλευκάνετε,αλλά έστω...!
Ως γυνή λοιπόν,έχω να πω ότι όλες οι γυναίκες δε θέλουν τα ίδια από έναν άντρα.Αναλόγως τον τύπο και τις προηγούμενες εμπειρίες της κάθε μιας(ναι,κι αυτές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο).
Προσωπικά μπορώ να πω ότι δεν έχω στο μυαλό μου έναν τύπο άντρα που να θεωρώ "ιδανικό" για μένα,κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.'Εχω βέβαια κάποια standards,όπως:
1)Από εμφάνιση να μην είναι κούκλος(συγκεκριμένα δε μου αρέσουν καθόλου οι πολύ ωραίοι-ίσως είναι βίτσιο,αλλά είναι και η πραγματικότητα),αλλά να είναι συμπαθητικός.
2)Πάλι όσον αφορά την εμφάνιση,να μην είναι πολύ "κιριλέ"(μόνο μάρκες κλπ),αλλά να μην είναι κι όλη την ώρα με φόρμες και αθλητικά.
3)Να έχει στοιχειώδεις τρόπους:πχ όταν παίρνει τηλέφωνο να μη λέει κατευθείαν <<ναι,τον ταδε θα ήθελα>>.'Ενα <<καλησπέρα σας,μήπως θα μπορούσα να μιλήσω με τον τάδε>>,κάνει τη διαφορά.Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό,αλλά είναι δείγμα(το τονίζω,δείγμα)ευγένειας.Ακόμη,να μην ξύνει τη μύτη του,το αυτί του και γενικά να μη επιδίδεται σε τέτοιου είδους ανακουφιστικές γι' αυτόν κατά τα άλλα ενέργειες,όταν ΔΕΝ είναι μόνος του.Και άλλα πολλά που αν τα γράψω δεν τελειώνω.
4)Να έχει αίσθηση του χιούμορ.Βασικότατο!!!
5)Να είναι γενικά κοινωνικός.
6)Ρομαντισμός ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.Γιατί η έλλειψη ρομαντισμού είναι το ίδιο αισθητή ως μειονέκτημα με την παρουσία του σε άστοχες στιγμές(πχ να βγαίνεις για έναν καφέ ας πούμε 3 ώρες και να σε φιλάει τις 2,5!).
7)Να μην είναι πιεστικός:Εντάξει,το να μην πάρει καθόλου τηλέφωνο δεν είναι καθόλου ευχάριστο,αλλά και τα 4+ τηλέφωνα την ημέρα(πόσο μάλλον αν σπουδάζει σε άλλη πόλη!!)καταντούν ΠΟΛΥ πιεστικά,ιδίως όταν ο διάλογος είναι του τύπου:"Εσύ μωρό μου τι θα κάνεις απόψε?-Λέω να βγω-Α,ναι?Και που θα πας?-Στο τάδε μέρος-Με ποιούς?"...Συγχίστηκα και μόνο που το σκέφτηκα!
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ fORUM,ένα έχω να σας πω:
'Ολα τα standards,όλα τα "πρέπει και δεν πρέπει",όλα αυτά που τέλος πάντων αραδιάζω τόση ώρα,είναι βλακείες!Μάλιστα,καθαρές βλακείες.Και ο λόγος είναι πάρα μα πάρα πολύ απλός,αλλά δεν τον έχετε καταλάβει και γι΄αυτό ταλαιπωρείστε.
Αρκεί μια γυναίκα να ερωτευτεί,να της "κλικάρει" τέλος πάντων κάποιος,για να τα ξεχάσει όλα.Απλά(?) πιστεύω ότι μια γυναίκα δεν ερωτεύεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εύκολα.'Ομως αν το πάθει,δε θα υπολογίσει τίποτα.Τα standards είναι για αυτούς που τους αρέσουν πολύ,γι' αυτούς που έχουν κάθε καλή πρόθεση να είναι μαζί τους κανονικά και ίσως-γιατί όχι-που θα τους ερωτευτούν.
'Οσο μεγαλύτερος ο έρωτας,τόσο λιγότερα και αδύναμα τα standards.

Καταλάβατε?(ή τζάμπα γράφω τόση ώρα?)

ΥΓ:Παρεπιπτόντως,και για μας είστε μυστήριο εσείς!Με άλλους τρόπους και για διαφορετικούς λόγους.Αλλά μάλλον αυτό είναι άλλο θέμα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. kosmar και μετά; 20/1/2001 2:05:32 πμ
. . Ράνια... ...προς απαντηση στον κ 20/1/2001 1:06:24 μμ
. xirouhator διαυγής 19/1/2001 4:15:11 μμ
. . Διαύγεια Προς xirouhator κα 20/1/2001 3:36:14 μμ
. . . xirouhator ηλικία γάμου 21/1/2001 12:12:18 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099