ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι ... θέλουν οι γυναίκες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας DeNnNiS
Αποστολή 13/1/2001 3:15:41 μμ
Τίτλος Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !
Κείμενο what a girl wants, what a girl needs... που λέει και το Χριστινάκι, η Aguilera... ξέρετε μωρέ αυτή η πατσαβούρα...
Λοιποοοόν... για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους (όχι ότι τα έβγαλε κανένας από αυτή δηλαδή, αλλά λέμε τώρα...) πρέπει να ξεκινήσουμε από το δεδομένο ότι κάθε γυναίκα θέλει και διαφορετικά πράγματα. Και για να πάμε κατευθείαν στο ψητό, κάθε γυναίκα θέλει διαφορετικό άντρα...

Ας εξετάσουμε λοιπόν τους διαφορετικούς (τους πιο ενδεικτικούς) τύπους ανδρών που υπάρχουν...

α) Ο Macho-T1000-man. Ο τύπος αυτός του άντρα συχνάζει σε γυμναστήρια κυρίως και ενίοτε σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης. Επιδεικνύει δε το γυμνασμένο του σώμα και επιδίδεται σε πράξεις αυτοκαταστροφικές όταν βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι γυναίκες σε αυτόν βρίσκουν τον αγκαλίτσα - μελισσούλη τους (πάτα με… ανάβω!) γιατί πρέπει να τονίσουμε ότι ο Macho-T1000-man, ενώ εξωτερικά δείχνει απρόσιτος και απροσπέλαστος, κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητος και ευάλωτος. Πρέπει να τονιστεί επίσης ότι είναι πολύ πιστός στις γυναίκες, με αυστηρές ηθικές αρχές και πάντα έχει σκοπό το γάμο.

β) Ο Ντουλάπα-Μαν-Σκάνια-Βόλβο. Και ο τύπος αυτός συχνάζει σε γυμναστήρια, κυρίως γιατί προσπαθεί να συμμάζεψει τα ασυμμάζευτα. Απαντάται επίσης σε κάθε είδους ντάμπα-ντούπα-γιατί-φωνάζει-η-μαϊμού-παιδάκι-μου θορυβώδη μέρη και πλήθος χασαπο-σουβλακο-μπιφτεκο-πιτσαριο-ταβέρνες. Προσελκύει κάθε είδους γυναικείας επίπλωσης (ντουλάπες, σιφονιέρες κλπ). Οι γυναίκες εν γένει τον αποφεύγουν και μόνο μερικές θαρραλέες (απελπισμένες λένε οι κακίες γλώσσες) και αναλόγων διαστάσεων τον προσεγγίζουν επιτυχώς. Το παράδοξο είναι ότι ο Ντουλάπα-Μαν-Σκάνια-Βόλβο επιδίδεται στο κυνήγι πολύ μικρότερων σε διαστάσεις γυναικών πράγμα που καθιστά το ζευγάρωμα του πολύ δύσκολο. (σ.σ. επίσκευθείτε το www.wwf.com/rare/dulapa_man_scania_volvo.html και προσφέρετε ένα συμβολικό πόσό για να συνεισφέρετε στη διαιώνιση του είδους)

γ) Ο Yes-Sir-man. Πάντα (άντε και τα κουφέτα σύντομα) ζευγαρωμένος ο τύπος αυτός αποφεύγει κάθε είδους καταχρήσεις. Όταν δε σε εξαιρετικές περιπτώσεις αποκλίνει του αυστηρώς τηρουμένου προγράμματός του, αυτό θα γίνει πάντα υπό την κηδεμονία της συντρόφου του. Επιλέγει (για την ακρίβεια τον επιλέγουν) γυναίκες δυναμικές, έως αυταρχικές, με έντονη προσωπικότητα, κοινωνικές και επιβλητικές. Ο σκοπός του δεν είναι ο γάμος (αυτό θεωρείται δεδομένο), αλλά η δημιουργία μίας σωστής οικογένειας όπου η γυναίκα θα έχει το ρόλο που της ταιριάζει… αυτόν του αρχηγού/ηγεμώνα/αυτοκράτορα/δικτάτορα.

δ) Ο Ασυμβίβαστος. Σπάνιο είδος άντρα το συγκεκριμένο. Δύσκολα ικανοποιείται και όταν κάτι δεν του αρέσει δε διστάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Είναι γενικά ψαγμένο άτομο (ξέρει ανά πάσα στιγμή που είναι ο αναπτήρας, τα τσιγάρα και το πορτοφόλι του, αφού έχει ήδη ψάξει διεξοδικά για να τα βρεί) και έχει άποψη επί παντός επιστητού. Του αρέσουν όλες οι γυναίκες και γενικά βρίσκει ανταπόκριση σε όλο το φάσμα του γυναικείου πληθυσμού (ανεξαρτήτως εμφανίσεως, μορφώσεως, εθνικότητας κλπ). Προσπαθεί να προβάλει την εικόνα του αδέσμευτου και ανεξάρτητου, αλλά στην πραγματικότητα είναι μεγάλος μουνόδουλος πράγμα όμως που το παρουσιάζει σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική... (ναι τώρα με πιστέψατε).
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. xirouhator Τι να πει κανείς τώρα; 13/1/2001 10:56:28 μμ
. . DeNnNiS Έχεις εν μέρη δίκιο 14/1/2001 3:55:27 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099