ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι ... θέλουν οι γυναίκες; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας solaluna2001
Αποστολή 30/1/2001 7:37:10 μμ
Τίτλος λοιπόν
Κείμενο Λοιπόν παιδάκια, μιας και αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτα, θα σας τα πω χύμα. Και θα τα πω χύμα σε όλους. Πρώτον, στη φίλη μου (με ι, xirouhator) που κάθεται και λέει όλες αυτές τις αερολογίες στον καθένα. Έχουμε τσακωθεί άλλωστε τόσες φορές γι'αυτά τα θέματα, που δεν έχει καν νόημα να εκθέσω την αποψή μου για αυτά. Συμφωνώ πάντως οτι είναι υπερβολές και αερολογίες.
Δεύτερον, εγώ αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο, και όπως σας είπα, δε με νοιάζει τίποτα, γιατί δεν ξέρω τί σκατά έχω, και θα προσπαθήσουν να το βρούνε. Ξέρω μόνο, όπως ξέρετε και εσείς, οτι για πολύ καιρό ήμουν με έναν ανάξιο σύντροφο, και όταν είχε πρόβλημα εγώ ήμουν εκεί γι'αυτόν. Εγώ αύριο όμως θα είμαι μόνη μου, όπως ήμουν τόσο καιρό, και μόνο οι φίλοι μου, αγόρια και κορίτσια θα έρθουν να με δουν, γιατί μόνο αυτοί με εκτιμούν σαν άνθρωπο. Για τους άλλους ήμουν, είμαι και θα είμαι προφανώς, μια γκόμενα, μια ωραία γκόμενα.
Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε, μου φαίνονται πολύ γελοία, λυπάμαι, και τα forum, και τα σπίτια στο λιβάδι, και ο Άρης και η μητρότητα. Ναι, δυστυχώς, όλοι οι άντρες που έχω γνωρίσει, ήταν μόνο καλοί εραστές, αλλά ανάξιοι σύντροφοι.
Αυτά. Καλή μου επιτυχία για αύριο.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. kosmar ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 31/1/2001 1:44:54 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099