ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Τι θέλουν και ...οι άντρες home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας southern
Αποστολή 3/2/2001 3:38:14 πμ
Τίτλος Όποιος το βρει τι κερδίζει; :)
Κείμενο Μπορεί το τι θέλουν οι άντρες να παραμένει ένα άλυτο μυστήριο μέσα στους αιώνες, αλλά το γεγονός ότι οι ίδιοι έχετε εκφράσει τόσες διαφορετικές απόψεις οι οποίες έχουν ενδιαφέρον, δεν απέχουν από την πραγματικότητα, αλλά δεν ισχύουν και για όλους, δείχνει κατά τη γνώμη μου πως πολύ απλά δεν υπάρχει μία απάντηση που να καλύπτει όλο τον αντρικό πληθυσμό (και κατ' επέκταση να ικανοποιεί τον γυναικείο, που αγωνιά στην αναμονή μιας λύσης του "προβλήματος").
Ομολογώ πως μου έκανε εντύπωση το ότι κανένας μέχρι στιγμής δεν διαμαρτυρήθηκε για την "αυτόματη" ένταξή σε μια κατηγορία που κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταται. Και για να μην πείτε "τι μαλακίες λεει αυτή", εξηγώ τι εννοώ (αν καταλάβω κι εγώ η ίδια γιατί συνήθως με μπερδεύω):
Εννοώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει νομίζω κάποιο χαρακτηριστικό (εκτός από την ανατομία) που να είναι κοινό για όλους τους άντρες. Επομένως το θέμα παραπέμπεται στο επίσης αναπάντητο ερώτημα "Τι θέλει ο άνθρωπος" και είναι επικίνδυνο να καταλήξουμε να αναρωτιόμαστε "Τι είναι η ζωή...Τι είναι ο άνθρωπος","Να ζει κανείς ή να μη ζει" κλπ, έχοντας καταναλώσει απεριόριστες ποσότητες ξυδιών (κοινώς έχοντας πιει τ' άντερά μας).
Τώρα μπορείτε να πείτε ελεύθερα και δικαιολογημένα "τι μαλακίες λεει αυτή", γιατί το θέμα είναι κουβέντα και χαβαλές να γίνεται και όχι να γράψουμε διατριβή.
Δεν ξέρω αν η απάντηση που έχω για το ερώτημα προσεγγίζει ικανοποιητικά την πραγματικότητα, αλλά anyway αυτή μου προέκυψε. θα έλεγα λοιπόν ότι οι άντρες θέλουν το αντίθετο από αυτό που έχουν. Όταν αυτό που θέλουν ταυτιστεί με αυτό που έχουν, τότε οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ωρίμασαν ενώ όλοι οι άλλοι ότι έγιναν ξενέρωτοι. Θα έλεγα ότι τα ίδια όμως ισχύουν και για τις γυναίκες από την ανάποδη. Δηλαδή, οι γυναίκες νομίζουν ότι αυτό που θέλουν είναι αυτό που έχουν (και σε αυτή τη φάση πολλοί άντρες μας θεωρούν ξενέρωτες). Τρώμε όμως ένα φλας και αρχίζουμε να θέλουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έχουμε, πράγμα που μας κάνει εμάς τις ίδιες να αισθανόμαστε πως ωριμάσαμε και εσάς (τους άντρες) ότι δεν θα μας καταλάβετε ποτέ!
Αυτά...

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. DeNnNiS Southern Comfort 3/2/2001 6:00:31 μμ
. Ράνια... Μέγα ...λάθος 3/2/2001 2:42:15 μμ
. . kosmar τσκ,τσκ,τσκ.... 5/2/2001 6:38:41 πμ
. . ttask Πίκρα... 4/2/2001 5:43:11 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099