ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Πίνακας Ανακοινώσεων home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 12/9/2003 10:01:46 πμ
Τίτλος Προϋποθέσεις
Κείμενο Αν δεν αποκτήσετε συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτικά θέματα και forum στα οποία κατά καιρούς αναφέρεται το Νύγμα, αθλητικά δεν έχει!
Τι το περάσατε; Καφενείο των Φιλάθλων ή TV Magic;
Καλά είναι τα μπινελίκια μεταξύ γαύρων, βάζελων, αεκτζήδων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που χρήζουν της προσοχής και του σχολιασμού μας.
To Nύγμα έχει φτιαχτεί γιατί "φιλοδοξεί να είναι η απαρχή μιας γενικότερης δραστηριοποίησής μας (εκδηλώσεις, συζητήσεις, εκδρομές, συναυλίες, φιλολογικά απογεύματα-τέια και ό,τι ήθελε προκύψει).
(...) δεν είναι ένα μέσο προβολής των προσωπικών μας απόψεων. Είναι ένας χώρος πρόθυμος να φιλοξενήσει τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τα σχόλια οποιουδήποτε θα ενδιαφερόταν να τα εκθέσει χωρίς να ενταχθεί κάτω από κάποια κομματική σημαία. Δεν είμαστε, ούτε αναζητούμε, άτομα μη πολιτικοποιημένα, αλλά δεν πρόκειται να εντάξουμε την προσπάθειά μας σε κομματικά πλαίσια, ούτε να κατέβουμε σε εκλογές." Αυτά γράφονταν στο πρώτο μας editorial πριν από αρκετά χρόνια.
Δεν θεωρώ ότι η αθλητική συζήτηση είναι χαμηλού επιπέδου, αφού κι εγώ πρόθυμα συμμετέχω. Υπάρχει όμως και κάποιο μέτρο, ιδιαίτερα όταν παρατηρεί κανείς το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ενδιαφέρον για το θέμα αυτό και την πλήρη αδιαφορία για πολλά άλλα που μας απασχολούν και μας επηρεάζουν πολύ περισσότερο από το offside του Χούτου ή το πέναλτι του Κωνσταντίνου.
Τουλάχιστον από τη μεριά μου, δεν πρόκειται να αναλάβω πρωτοβουλία για αθλητικό forum. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. Tassos Και υποδομή... 12/9/2003 1:40:31 μμ
. . ttask Το FORUM είναι πάνω 15/9/2003 10:17:35 πμ
. . nadro Να συμπληρώσω 12/9/2003 5:39:08 μμ
. . ttask Σε όσα αναφέρθηκες 12/9/2003 4:33:45 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099