ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Πίνακας Ανακοινώσεων home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 12/9/2003 4:33:45 μμ
Τίτλος Σε όσα αναφέρθηκες
Κείμενο θα ήθελα να απαντήσω, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Κατ'αρχάς να διευκρινίσω για άλλη μια φορά ότι το Νύγμα δεν είναι η επαγγελματική μας απασχόληση, αλλά η διαχείρισή του γίνεται κατά τον ελεύθερο χρόνο μας. Για το λόγο αυτό πολλά θέματα, όπως η μη συχνή ενημέρωση ορισμένων τμημάτων του, δεν είναι όπως θα θέλαμε .
Αν παρόλα αυτά υπήρχε από τη μεριά οποιουδήποτε μέλους μας κάποιο θέμα το οποίο κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε κάποιο νέο forum, είχε και έχει τη δυνατότητα να μας στείλει ένα e-mail ή να βάλει αντίστοιχο μήνυμα στο forum του σχολιασμού της πύλης. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και σπεύσαμε να δημιουργήσουμε το καινούριο forum που ζητήθηκε.
Επίσης, όπως εξέφρασες την δικαιολογημένη απορία σου για το αν θα ανταλλάσουμε τις ποδοσφαιρικές μας απόψεις για το νέο πρωτάθλημα σε κάποιο νέο forum, θα μπορούσες να εκφράσεις αντίστοιχη απορία ή επιθυμία για κάποιο από τα πολιτικά ή κοινωνικά θέματα για τα οποία δεν δημιουργήσαμε ειδικό forum όλο αυτό το διάστημα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Σε ό,τι αφορά το τελευταίο σχόλιο περί των προθέσεών μας, αναφέρω ότι αυτές δεν είναι προκαθορισμένες, ούτε η απάντησή μου εκφράζει άλλον παρά μόνο τον εαυτό μου. Μου έκανε εντύπωση το αίτημά σου, η απουσία αντίστοιχου αιτήματος για τα πολλά άλλα θέματα που ανέφερες, η μεγάλη συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό forum και η μικρή ή μηδαμινή συμμετοχή σε άλλα, όπως για παράδειγμα αυτό της Παιδείας.
Δεν προσπαθώ ούτε πνεύμα να πουλήσω, ούτε να παρουσιάσω κάποια ελιτίστικη άποψη. Δεν αμφισβητώ την ευαισθησία σου για κοινωνικά ή πολιτικά θέματα. Απλώς ορμώμενος από το σχόλιό σου, εκφράζω την απορία μου και τον προβληματισμό μου.
Επαναλαμβάνω ότι η απάντηση στο μήνυμά σου ήταν από μέρους μου και όχι από μέρους του Νύγματος.
Φιλικά,
Τάσος
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099