ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Πίνακας Ανακοινώσεων home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας 12344321
Αποστολή 27/1/2004 6:07:05 μμ
Τίτλος ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
Κείμενο Βλέπωντας τις τελευταίες ημέρες της εξελίξεις με τα οικονομικά σκάνδαλα,και την εμπλοκή των δυο μεγαλύτερων κομμάτων σ' αυτά,είτε ηθελημένα ήτε οχι,θέλωντας και μη μου πέρασα κάποιες ιδέες απο το μυαλό και με απασχόλησαν ιδιαίτερα,όπως και πολλούς απο εσάς πιστεύω.
Να ψηφίσω τον Α για να μη βγεί ο Β,είναι αν μη τι άλλο,ενα ολήσθιμα,που ανακυκλώνει την κατάσταση και την τρέφει.
Να ρίξω λευκό η άκυρο,είναι σαν να αποδέχωμε την "γκρίζα" όντως πολιτική κατάσταση της πατρίδας μου κι εγω να σηκώνω τα χέρια ψηλά,σφυρίζοντας αδιάφορα.
Να παρακολουθώ τα παραθυράκια και της καθημερινές ανούσιες πολιτικές συζυτήσεις του τύπου φταίτε εσείς,φταίμε εμείς,και να κάνω πολιτική πολυθρόνας πάλι δεν μου είναι αρεστό,και δεν έχει αποτέλεσμα.
Θέλω λοιπόν να βολιδοσκοπήσω προθέσεις,κι ακόμα-ακόμα να ξυπνήσω συνηδήσεις με μια πρόταση μου.
Μήπως εμείς,κάποια άτομα,δημοκρατικά,υγιεί σκεπτόμενα,με όρεξη για δουλειά,απλοί πολίτες,εξω απο συμφέροντα πρέπει να πάρουμε μια πρωτοβουλία για δημιουργεία ενός χώρου-κόμματος,με νέες προτάσεις και απλό λόγο;
Eμείς οι νεώτεροι,να τολμήσουμε,οχι για τις καρέκλες,αλλά για το όραμα,και την ελπίδα αυτού του τόπου;
Μήπως πρέπει να σηκωθούμε απο τις πολυθρόνες,και να αρχίσουμε να γινόμαστε πιο ενεργοί πολίτες;
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε να παρελαύνουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο,άνθρωποι άσχετοι,που μπαίνουν σε ψηφοδέλτια μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους,κι άνθρωποι που έχουν να δώσουν παίρνουν ενα τίποτα.
Αν σαν ιδέα τήν βρίσκετε εκ πρώτης όψεως ενδιαφέρουσα αφήστε το μυνημά σας,την ιδέα σας,την γνώμη σας,και όσοι απο εσάς θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail antartiss@mail.gr.
Παρακαλώ μόνο να διατυπωθούν σοβαρές προτάσεις για διάλογο,μη καταντήσουμε το θέμα γραφικό η γελοίο,γιατί δεν είναι κάτι τέτοιο στίς προθέσεις μου.
Σας ευχαριστώ.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099