ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Μεγάλα έργα ή μεγάλα στόματα; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 26/3/2001 2:38:51 μμ
Τίτλος συγνώμη κιόλας
Κείμενο που αισθανόμαστε μαλάκες όταν βλέπουμε όλους αυτούς τους ηλίθιους που μας κυβερνάνε να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα με μόνο στόχο τον ψήφο της θειας που βλέπει Λάμψη. Γιατί δε μπορώ να πιστέψω ούτε ότι είναι τόσο βλάκες ούτε ότι μας περνάνε για τόσο βλάκες. Όπως επίσης δε πιστεύω πλέον ότι η πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου εργάζεται για το καλό της χώρας ή κάποιον άλλο θετικό στόχο. Δε κατάλαβα γιατί πρέπει να είμαι εγώ εποικοδομητικός και όχι αυτοί που καθε χρόνο ψηφίζουν την αύξηση των αποδοχών τους και τη μείωση των δικών μου. Για να κρύψουμε τα προβλήματα και την αλητεία; Δε με ενδιαφέρει αυτό. Ας φαινόμαστε χειρότεροι κι απ την Αλβανία. Αφού είμαστε.
Όσο για τις άλλες χώρες τις οποίες αναφέρεις είναι προφανές ότι κάθε σύγκριση είναι άτοπη. Γιατί εγώ για παράδειγμα διέσχισα 3 από αυτές τις χωρές οδικώς και σε καμία είσοδο/έξοδο αυτοκινητόδρομου/αεροδρομίου δεν είχε διόδια και κανένας δεν έκοβε κορδέλες για το μεγαλύτερο έργο του αιώνα.
Η πολιτική ωριμότητα προϋποθέτει ώριμους πολιτικούς που απευθύνονται σε ώριμους πολιτικοποιημένους πολίτες. Όχι κάφρους που κυνηγάνε αγράμματους και ανιστόρητους.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. zipster Λυπάμαι 26/3/2001 4:47:00 μμ
. . nadro Μη λυπάσαι κουβέντα κάνουμε 27/3/2001 3:06:49 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099