ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Μεγάλα έργα ή μεγάλα στόματα; home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας nadro
Αποστολή 27/3/2001 3:06:49 μμ
Τίτλος Μη λυπάσαι κουβέντα κάνουμε
Κείμενο Στο πρώτο μέρος λοιπόν δε διαφωνούμε. Θέλουμε ώριμους πολιτικούς καθώς και πολίτες. Απλά εσύ έχεις ακόμα ελπίδα ότι και τα δύο είδη έχουν πιθανότητα να κυριαρχήσουν στην ελληνική πολιτική σκηνή ενώ εγώ όχι.
Τώρα το να διασχίσεις κάποιες ευρωπαικές χώρες αποτελεί πληροφορία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως παράδειγμα όπως και έκανα. Συγκεκριμένα τώρα για τα διόδια προφανώς υπάρχουν στην Ιταλία και τη Γαλλία όταν μπαίνεις σε κάποιους καινούριους αυτοκινητόδρομους (δε πιστεύω να θες να τους συγκρίνουμε με τους ελληνικούς) που ενώνουν πόλεις και όχι σε καίριους, και πολύ πιθανόν με μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, κόμβους μίας μεγάλης πόλης. Και όλα αυτά για να μπορούν να λένε την αττική οδό το μεγαλύτερο αυτοχρηματοδοτούμενο έργο.
Στο παράδειγμα αυτό μπορούμε να συζητήσουμε με παραπάνω λεπτομέρειες αν θες αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν επικαλέστηκα ποτέ την τελειότητα της πολιτικής κατάστασης σε χώρες του εξωτερικού (και προφανώς δε πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια χώρα) για να κακοχαρακτηρίσω το σύνολο της πολιτικής στην Ελλάδα όπως εσύ επικαλείσε το χάλι τους για να ελαφρύνεις το δικό μας.
Τέλος προτιμώ και χαίρομαι να θεωρούμε επικίνδυνος και αβάσιμος λασπολόγος κατά του θαυμάσιου κράτους μας παρά ο μέσος κοινός μαλάκας που το επεφημεί επειδή του το πε ο Χατζηνικολάου την ώρα που έκανε ζάπινγκ στις διαφημίσεις της Λάμψης.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099