ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Περί RPG home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας Ζουρνάς
Αποστολή 29/7/2002 9:53:34 πμ
Τίτλος Αύριο στην Esspresso
Κείμενο Aποκλειστικό! Σκάνδαλο στο Πολυτεχνείο! Σατανιστές φοιτητές επιχειρούν υπεξαίρεση χρημάτων για να καλέσουν το Σατανά.

Σάλο έχεο προκαλέσει αυτές τις μέρες η αποκάλυψη του συνεργάτη μας GDelta ότι μικρός πυρήνας φοιτητών επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από το ΕΜΠ με τη συνδρομή ανυποψίαστων συμφοιτητών τους! Ευτυχώς η ύπουλη αυτή προσπάθεια δεν απέδωσε και ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να οδηγηθούν οι επίδοξοι καταχραστές στη δικαιοσύνη. Θα προτείναμε μάλιστα να τους απαγορευθεί να πάρουν πτυχίο.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Οι φοιτητές αυτοί μαζί με το συνεργάτη μας GDelta και μερικούς άλλους σκόπευαν στη δημιουργία ενός συλλόγου στο ΕΜΠ για να προωθήσουν και να εξασκήσουν το χόμπι(τ) τους: τα παιχνίδια ρόλων ή RPG στα ελληνικά. Έτσι οργάνωσαν ένα σχέδιο δράσης για να μαζέψουν υπογραφές φοιτητών και να ζητήσουν από το ΕΜΠ να οργανώσει και να χρηματοδοτήσει αυτό το σύλλογο.
Όμως, όσο περνούσε ο καιρός, έγινε φανερό ότι τέσσερα άτομα (τρεις άντρες και μία γυναίκα, ξανθιά με το κωδικό όνομα Lolth) υπό την ηγεσία ενός μυστηριώδους κι αδίστακτου Βραζιλιάνου με το κωδικό McKormick προσπάθησαν, για δικό τους όφελος, να παραγκωνίσουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ανάμεσα σε αυτούς και τον GDelta. Ο καταχθόνιος σκοπός τους ένας: να κρατήσουν για τον εαυτό τους τα χρήματα που θα έδινε το ΕΜΠ για τη συγκρότηση του συλλόγου.
Καταλαβαίνοντας αυτό, ο πικραμένος GDelta φρόντισε να ενημερώσει το έντυπό μας για τους ανίερους σκοπούς αυτών των καταχραστών. Κι εμείς, πιστοί στο καθήκον μας, σας μεταφέρουμε τις καταγγελίες-"κεραυνούς εν αιθρία".
Υπάρχουν, επίσης, φήμες ότι οι φοιτητές αυτοί είναι σατανιστές, καθότι είναι γνωστή η σύνδεση ατόμων που ασχολούνται με τα RPG με τη λατρεία του Σατανά. Ευτυχώς που, όπως προαναφέραμε, η προσπάθειά τους δεν απέδωσε. Ένας θεός ξέρει σε τι ακατανόμαστα εγκλήματα θα πρόβαιναν αυτοί οι σατανιστές, χρηματοδοτούμενοι από το ίδιο το κράτος(!) και την αφέλεια των συμφοιτητών τους.
Όμως ο Θεός είναι μεγάλος! Ο Θεός είναι παντού και βλέπει! Και ξέρει από πριν τις σατανικές πράξεις και δεν τις αφήνει να προχωρήσουν. Αλλά τιμωρεί όσους τις σκέφτηκαν. Γι'αυτό:
Ζήτω η Ορθοδοξία! Ζήτω ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος! Ζήτω η Θρησκεία! Γαμιέται ο Θρύλος κι ο Πειραιάς! Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω ο Στρατός! Ζήτω η επανάσταση της 21ης Απρίλη! Ζήτω ο Βασιλιάς! Ζήτω... εεε, συγγνώμη, παραφέρθηκα.

Για την Esspresso, Λάσπος Ευαγγελάτος.

Σοβαρά τώρα, αγαπητέ GDelta. Στα σχόλια του Kenny δε θα προσθέσω τίποτα παρά μόνο ότι αν πιστεύεις ότι άτομα με τα οποία κάνεις παρέα επί 4 χρόνια έχουν τέτοιους σκοπούς, τότε αν τα κάνεις ακόμα παρέα σημαίνει ότι είσαι σαν κι αυτούς.
Επί της ουσίας. Πιστεύεις ότι παραγκωνίστηκες επειδή δεν μπήκε το e-mail σου στην αφίσα; Λάθος. Καταρχάς, η συλλογή υπογραφών ήταν μόνο η πρώτη φάση. Άπαξ και υπήρχε αρκετός κόσμος, θα χρειάζονταν όσοι είχαν γνώσεις για την οργάνωση του society. Κι εσύ μέσα σε αυτούς. Εξάλλου, πόσο θα είχε βοηθήσει ένα e-mail παραπάνω, αφού όλοι σε δύο άτομα έστελναν:την Εύη(γυναίκα) και το Γιάννη(πρώτο e-mail) στη λίστα;
Όσο για τα χρήματα του ΕΜΠ. Μπορείς να μου πεις πως θα τα εκμεταλλευόμασταν, αφού, από τη μία, θα υπήρχαν τιμολόγια των αγορών και, από την άλλη, ό,τι βιβλίο αγοραζόταν θα πήγαινε στη δανειστική βιβλιοθήκη;
Τέλος, για τα 4-5 parties. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα έμενε στο ΕΜΠ κι όχι η δημιουργία 4-5 εφήμερων parties. Εξάλλου, αυτά τα 20 άτομα ήταν ήδη 4-5 parties όταν ήρθαν. Δε μαζέυτηκαν μεμονωμένα άτομα, με μία δύο εξαιρέσεις.
Αυτά είχα να πω, αν και συνήθως δε μιλάω.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. molieros Sompolos 29/7/2002 4:51:25 μμ
. . molieros Gia na mhn parekshgeithw..... 29/7/2002 4:53:28 μμ
. . . Sardanapalos pareksigi8ikes 30/7/2002 12:48:50 μμ
. . . . Ζουρνάς κακώς 30/7/2002 1:50:16 μμ
. . . . . molieros parekshghsh! 30/7/2002 4:43:23 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099