ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Περί RPG home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας GDelta
Αποστολή 1/8/2002 10:59:06 πμ
Τίτλος Tρ-τρ-τρ-τρρρρρρ (drum roll)
Κείμενο Sorry εκ των προτέρων για το μακρυσκελές του μυνήματος, αλλά αν ήταν να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, θα έπρεπε να βάλω 5-6 entrys.


Κατ' αρχάς ήμουν άρρωστος εδώ και δύο μέρες, δε πήγα δουλειά χθες και συνεπώς δεν μπήκα στο Nygma. Το μεγάλο μου έγκλημα για το οποίο είμαι ασυγχώρητος είναι ότι στο σπίτι μου ντεν έκο ιντερνετ καρντιά μου.

Κατά δεύτερον να απαντήσω σε τι ακριβώς; Δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και αν το κάνω δε προκειται να βγει τιποτα. Με βγάζετε ψεύτη, λέγοντας πως τόσο καιρό δε μίλαγα σε εσάς προσωπικά και εκφράζετε απόψεις του στυλ "μα τι λες, εγώ δε ξέρω τίποτα, εμένα δε μου είχες πει τίποτα, κτλ". Δε μπορώ να αντιταχθώ σε μια τέτοια άποψη, καθώς είναι ο λόγος μου ενάντια στο δικό σας. Δεν έχει νόημα.

Αν κάποιος αγαπητέ moliero μου πει πως έχει πονοκέφαλο επειδή χθες έκανε ένα μπάφο, θα μου περάσει από το μυαλό ότι είναι χασικλής. Έτσι και με το θέμα των λεφτών από το πολυτεχείο για το RPGS, εφόσων έχουν εκφραστεί τέτοιου είδους απόψεις (περί φαγώματος και περί ηλιθιότητας των υπολοίπων μελών) τι περιμένεις να υποθέσω; Φυσικά και δε περίμενα ποτέ πως το να φάει κάποιος λεφτά με αυτό το θέμα ήταν δυνατόν. Έχω όμως(ή τουλάχιστον είχα) την εντύπωση πως κάποιοι το πιστεύουν. Εφόσων υπήρξε τέτοια αντίδραση σε αυτό το θέμα, νομίζω πως είναι προς τιμή σας.

Μια απάντηση προς τον Ζουρνά: Δε μπορείς ή δε θες να καταλάβεις αυτά που προτείνω; Αν ήθελα να βρω ένα party να παίξω, δε θα χρειαζόμουν κάτι σαν το RPGS. Απλώς πιστεύω πως σε κάποια θέματα πρέπει να προχωράς με μικρά βήματα και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη περιμένεις κοσμοπλημμύρα για το RPGS. Κάνοντας κάποια Fair θα μπορούσαμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, μαζεύοντας περισσότερο κόσμο. Αυτή ήταν η πρότασή μου και όχι απλά να μαζευτούμε να παίξουμε. (Έχεις συμμετάσχει σε κανένα Fair που διοργανώνουν διάφορα μαγαζιά , πχ Κάισσα; Έχεις συνείδηση του αριθμού των συμμετεχόντων; Σε πληροφορώ ότι είναι ιδιαίτερα μικρός.)


Κάποιες από τις αντιδράσεις τις βρίσκω υπερβολικές, λες και ήρθα σπίτι σας, έβαλα φωτιά στο αμάξι, έσπασα τζάμια, κλπ. Όταν έβαζα το πρώτο μου entry για το θέμα, δεν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα χτύπαγα τόσο ευαίσθητο νεύρο. Εκφράζω απόψεις μου και μάλιστα όχι για πρώτη φορά. Δεν είμαι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να βγάλω το σκασμό για "το καλό του RPG Society". Αν έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιο άτομο, θα του το πω προσωπικά. Εφόσων έχω πρόβλημα με κάτι που ενδιαφέρει πολλούς, όπως το RPGS δε θεωρώ "ανέντιμο" να βγω να το πω σε ένα Forum. Εφόσων το rpgs δεν είναι "προσωποκεντρικό ολοκληρωτικό καθεστώς που διοικείται απο 3 άτομα" γιατί ενοχλεί τόσο που δημοσιοποιώ τις απόψεις μου γι΄ αυτό;

Με έχετε ρωτήσει αρκετές φορές γιατί προέκυψε το θέμα τώρα, γιατί αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λες και ξαφνικά με χτύπησε κάτι στο κεφάλι και αποφάσισα να γίνω εχθρός με όλους. Δεν είναι έτσι, απλά πίστευα πως έχει χαθεί κάθε ενδιαφέρον για το θέμα. Παρατήρησα πως δε γινόταν καμία κίνηση από κανέναν για αρκετό καιρό. Το θέμα είχε παραμείνει στη συλλογή υπογραφών και μετά πέρασε ένας - ενάμισι μήνας μέχρι που τελικά έκλεισε η σχολή, χωρίς να γίνεται τίποτα.
Αν αναφέρθηκα στο θέμα τώρα, είναι επειδή νόμιζα πως είχε λήξει.

Με διαψεύδετε.
Το κάνετε όμως με το χέρι στη καρδιά;

Αν η απάντηση είναι καταφατική, περιμένω καταβολή προτάσεων που θα μπορέσουν να σπρώξουν το RPGS και να προχωρήσει. Ασπάζομαι τη γνώμη του kenny σε αυτό το θέμα και θεωρώ ανούσιο να αναλωθούμε σε προσωπικές αντιδικίες.Υ.Γ. [Kenny]. Τι παίζει με το στούντιο και πήγε κατά διαόλου; Είχα την εντύπωση πως ψυχοραγούσε επειδή βαριούνταν αυτοί που το είχαν αναλάβει (πχ. ο ηχολύπτης). Έγινε + κάτι άλλο;
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. molieros skepsou to etsi 1/8/2002 10:07:32 μμ
. . GDelta EMPiracy ! 2/8/2002 9:56:00 πμ
. . . molieros Peirateia 3/8/2002 12:22:06 πμ
. Ζουρνάς ... 1/8/2002 11:49:40 πμ
. . GDelta Είχα πραγματικά... 1/8/2002 12:28:24 μμ
. . . molieros H idea.... 1/8/2002 10:10:58 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099