ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ακυβερνησία! home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας βασουλοβα
Αποστολή 4/9/2001 11:29:44 πμ
Τίτλος μάλλον δεν τσουλάει.......
Κείμενο Τόσο καιρό έχει δημιουργηθεί αυτό το forum και μόνο 4 έχουν γράψει. Δεν έχει ενοχληθεί κανείς να ασχοληθεί με αυτό το πολυτάραχο θέμα που ονομάζεται πολιτική.

Αυτό με οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: Η νέα γενιά, η συνομίλικοι μου, ακούνε "πολιτική" και τρέχουνε μακριά.Είναι λες και δεν μας αφορά.Και με το δίκιο μας όμως.'Εχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ακούμε μεγάλα λόγια και ψέματα. Σίγουρα προτιμούμε να δούμε μια σαπουνόπερα από το να βλέπουμε τους πολιτικούς να ιδρώνουν και να αγκομαχούν να μας πέισουν για ένα σωρό βλακείες που ούτε αυτοί πιστεύουν. Φυσικά ξεχνούν πόσο ψεύτες και υποκριτές είναι όταν τρώνε με δέκα κουτάλια.

Το θέμα όμως είναι ότι τα γνωστά μας γουρουνάκια θα τα αντικαταστίσουν άλλα γουρουνάκια. Εμείς τι κάνουμε γι΄αυτό;

Προσωπικά προσπα8ώ να ενημερώνομαι να ακούω διαφορετικές απόψεις.Βλέπω όμως πως τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει σε μια τροχιά "and there is no way back my friend". Εκτός από το ότι ο τόπος κυβερνάται από ανίκανους, ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη όλοι, μα όλοι είναι ανίκανοι, η Ελλάδα ελέγχεται από δέκα πλευρές. Δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα αν δεν το εγκρίνουν "οι μεγάλοι".

Τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να μας ενδιαφέρει η πολιτική. Σίγουρα μας αφορά. Από την άλλη όμως τι να πιστέψεις και τι να πεις......Και ποιος ο λόγος να ασχοληθείς αφού έτσι κι αλλιώς όποιον και να ψηφίσεις θα είναι απλά αντιπρόσωπος των "μεγάλων".

Για πέιτε μου κι εσείς ρε παιδιά.......
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
επιστροφή στο Forum
. tzavos na sou pw ton kyriotero logo pou asxoloumai? 4/9/2001 8:18:31 μμ
. . DeNnNiS σε λίγο καιρό... 4/9/2001 8:54:09 μμ
. . . minaggizete γιατί? 6/9/2001 8:42:31 πμ
. . . . Gasmann Simfono apolita 6/9/2001 2:40:42 μμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099