ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FORUM Ανενεργό
Ποδόσφαιρο 2001-2002 home...
  Επιστροφή στο FORUM
  Άλλα FORUM Ενεργά
  Άλλα FORUM Ανενεργά
Αποστολέας ttask
Αποστολή 7/10/2001 8:54:12 μμ
Τίτλος Εκτός από τα γραπτά...
Κείμενο Μένουν και τα αποτελέσματα. Για αυτό μην ξεχνάτε ότι είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που έχει τόσες διακρίσεις και τέτοιες επιτυχίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, ας το ξαναπάρετε οι γαύροι και ας βγείτε πάλι στο λιμάνι να πανηγυρίζετε τις νίκες σας απέναντι στον Ακράτητο και τον Εθνικό Αστέρα εκτός έδρας που σας έδωσαν την νίκη. Εμεις θα πανηγυρίζομε τις επιτυχίες μας εναντίον της Αρσεναλ, της Σαλκε και της Μαγιόρκα (προς το παρόν) και την πιθανή πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο. Θα γίνετε οι γραφικοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού θα βγαίνετε πρωταθλητές στη χώρα σας και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα μαζεύετε τις τριάρες. Ενδεικτικό της αξιοπιστίας και της ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος, υπό την αντιπροεδρία του μεγαλύτερου διαπλεκόμενου επιχειρηματία της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Ας μην ακούσω εξυπνάδες του στυλ "παίζετε απέναντι σε καφενεία" γιατί και οι Ρεαλ φέτος στο πρωτάθλημα τα πάει χάλια, αυτό όμως δεν την κάνει κακή ομάδα.
Κλάψτε λοιπόν και πάλι ταλαίπωροι γαύροι, δείτε τις ποιοτικές εκπομπές του TV Magic, απολαύστε την καφρίλα σας στο πασαλιμάνι και αφήστε σε άλλους (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) τη χαρά της νίκης και της ευρωπαϊκής διάκρισης.
Εμεις θα μαζέψουμε τους βαθμούς που θα δώσουν στη χώρα μας το δικαίωμα να παίζει με 3 ομάδες στο Champions League και εσείς το μόνο που θα έχετε προσφέρει στην ευρωπαϊκή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι ότι δεν θα δείτε ποτέ το ροζ φύλλο αγώνα σε εκτός έδρας αγώνα.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ
ένα επίπεδο πάνω
. kosmar ασε μας ρε ΤουΤου 8/10/2001 10:47:39 πμ
. . Gasmann Τι να σου πώ...... 8/10/2001 7:13:33 μμ
. . . DeNnNiS Και οχι μόνο! 8/10/2001 8:25:34 μμ
. . ttask Αυτά που λες... 8/10/2001 11:45:22 πμ
Σπίτι Περιοδικό Μέλη Ακαδημαϊκά Επικοινωνία Εκδρομές Διασκέδαση
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε σχόλιο υπάρχει πάντα η γνωστή διεύθυνση...
ΝΥΓΜΑ ανλίμιτεντ σαμ ράιτς ρισέρβντ 1994-2099